Изгой
15.09.2006 07:30:00
В пору моего студенчества я был на свадьбе. Колоритной сельской
Изгой
15.09.2006 07:40:00
УПС
В пору своего студенчества был на свадьбе. Колоритной сельской самогонно-сально-холодцово-вареничной свадьбе. С танцами, песнями, дракой... Как положено, одним словом :):):)
Впечатлил меня подарок. Трёхлитровый бутыль с баблом, подаренный молодым.
Кто забыл, в приснопамятные совковые времена были банковские и казначейские билеты.
Бутыль был заполнен банковскими.
В последствии узнал, что был бизнес. Сельские меняли рубли, трёшки и пятерики на полтинники, червонцы и реже четвертные. Ловкачи брали 110 рублей мелкими и давали сотню целой купюрой.
Нынче...500 гривен купюрка вещь конечно удобная и нужная, только при нынешних «сверхдоходах» украинской сельской да и городской массы, много ли народу будет таскать пятисотенные в бумажниках? Ой ли!
Вывод... Хорошо киевлянам. Зажиточные вы...500 гривен купюра для столицы. Поздоравляю!
KonsL
15.09.2006 07:59:00
Изгой : "... В пору своего студенчества был на свадьбе. Колоритной сельской..."
----------------------------------------------------
Хе-х...:)
Сам в подобном участвовал, практически в аналогичных обстоятельствах места-времени-сценария... а вот про котировки сопутствующего бизнеса как-то не догадывался - нехило, однако :-/...
Но, в итоге, "коллекционирование" именно банковских билетов выкатилось стрёмным боком - приснопамятный "Павловский обмен".
Казначейские - поживучее оказались... на немного :(
KonsL
21.09.2006 15:44:00
Чуть не прозевал :
21 сентября - Международный день мира
21.09.06 // 10:06
Международный день мира установлен резолюцией Генеральной Ассамблеи ООН от 7 сентября 2001 года. В документе сказано, что этот праздник ежегодно будет отмечаться 21 сентября как день глобального прекращения огня и отказа от насилия, пишет Лига.
http://glavred.info/archive/2006/09/21/100614-19.html
-----------------------------------------
Ну хоть всем, кому успею - с праздничком! :)
Эээх, с утра надо было, а то в "занимательных статьях" сцепились не на шутку ;)
kharch
23.09.2006 12:05:00
Свято - кожен день! В цьому правий мій шановний друг Консл.
От сьогодні, наприклад, згідно
http://www.calend.ru/holidays/9-23/
- День осіннього рівнодення. Почалася золота пора року - осінь. Улюблена пора Пушкіна, та й багатьох, хто любить її щедрі дари. Святкувати треба поїдачи яблуки, груші, помідори замість чізбургерів, ковбаси, сендвічів. Природа входить в гармонію з Вами і Ви починаєте розуміти що таке справжня Осінь.
- Рош а-Шана - єврейський новий рік. Хитрі євреї знають коли відмічати новий рік. Доречі мабуть недаремно і фінансовий новий рік в багатьох корпораціях починається саме цієї пори.
- Початок мусульманського посту - священного місяця Рамазан.
Прикольний час вибрано для посту - коли їжі навалом. Але менше їси - краще живеш. Бог дав нам їжу, а чорт - кулінара. Немає абстрактного пекла та абстрактного раю. Рай - це коли зранку хочеться поміхатися і зробити щось добре. Пекло - це коли злість, страх, почуття безвиході.
Всім раю на цій землі!
Кирилл
24.09.2006 13:15:00
С днем Машиностроителя!
kharch
25.09.2006 00:20:00
Дякую Кирил, що відгукнувся!
А то я вже почав думати що переборщив зі щирістю і відправив всіх в рай.
Люди летять і кайфують.
А мені тут тиждень ще мучитися.
Доречі може хто знає як не платити за перевищення ваги багажу на літаках? Може прикинутися сином лейтенанта Шмідта?
Взагалі інколи сумно стає, що люди відгукуються тільки на подразники і взагалі не отримують кайфу від того, щоб сказати чи придумати що небудь гарне.
Вчора бачив класну рекламу по телебаченню куча людей під мрійливу музику допомагають один одному - то один побачив що позаду несеться машина і попередив про цього жінку, яка цього не помічала, то там в когось хто пошопився випала якась річ а людина що йшла з посмішкою підняла її і повернула, то комусь на голову падала цеглина а сміливий доброзичливець її прямо з голови зняв (це я стьобаюсь) - всі від цього отримують кайф і задоволення від такого комфортного взаємодопомогливого життя - коли кожний робить добро.
Не зрозумів для чого була ця реклама, бо мої мізки абсолютно розтанули від загального кайфу.
Спускайтеся з райських садів на землю робити добро та посміхатися!
Всім вдачі та гарного робочого тижня!
донецкий
25.09.2006 06:59:00
чтож вы там набрали в той америке то а-чего оттуда везти то можно? прийдется вам пересмотреть свой багаж, т. к. за перевес доплачивать прийдется 10-20 у. е. за килограмм!
KonsL
25.09.2006 07:21:00
kharch: Дякую Кирил, що відгукнувся!
А то я вже почав думати що переборщив зі щирістю...
"... як не платити за перевищення ваги багажу на літаках?..."
Вот тут мне идейка одна пришла. Ты ж, вроде как, товарищ поджарый - так намотай на себя, чего сможешь, дискомфорт перелёта, думаю, одолеешь. Или они уже взвешивают пассажиров по прибытию и затем сверяют на вылете, а за привес на дядисэмовских харчах (оцени каламбурчик :)) изволь рассчитаться опционно??
"... мої мізки абсолютно розтанули від загального кайфу..."
Аж завидки берут - чем же ты там всё-таки занимаешься?! ;)))
Удачи :)
kharch
25.09.2006 12:49:00
Консл, я записуюся до тебе в чергу на наступний рік в Крим.
Хоча якщо гуляти, то можна іще й цей рік погуляти.
Я памятаю як чудово йти пішки з Ялти до Учансу - вологий ліс, гори.
Я уявив як я намотую на себе чемодан наборів для вишивання крестиком. А потім коли мене на таможні просять роззутися і скинути зайвий одяг я це все скидаю - сміявся космічно. Я просто вирішив те що не варте 20$ за кілограм скласти окремо і викинути, якщо до цього справа дійде.
Не знаю чи шугає мене Донецький - ми з ним любимо один одного - але я чув жахливу історію як з одного пацана, який вчиться в Англії взяли за зайву вагу багажу 300 фунтів-стерлінгів. Це майде як з Ізгоя взяв щирий. Тільки то були рижі і не щирі.
Всім вдачі.