С праздником!

kharch

kharch

28.09.2006 13:33:00

Дякую, Лєна!

Цитувати

ОКО

ОКО

28.09.2006 15:03:00

Я, Санёк, как юный пионер-"всегда готов"!
Удачного возвращения!

Цитувати

kharch

kharch

29.09.2006 00:18:00

Як все-таки чудово, коли скільки людей побажали вдалого повернення!
Тепер стая ангелів буде летіти за літаком Аеросвіту всі 10 годин.
Традиційно пропоную всім людям доброї волі та відкритого характеру зустрітися потриндіти в реалі. Можна в мене в лісі на Виноградарі.
Постараюся дістати свого друга, обличчя кавказької національності з прізвищем Бойко, щоб він допоміг мені жарити шашлик. А то минулий раз було все на потрясній висоті - крім м`яса. А він хоч і юний (26 років) вже має ікспіріенс приготування шашликів десь на сочинських землях на професійній основі.
Хотілося би піймати гарну погоду, але в суботу по прогнозу дощ.
Тому я пропоную на неділю, 8-го жовтня.
Десь годин на 12 біля ресторану Фортеця можна буде зібратися.
Всі хто бажає - подавайте свої заявки на email.

Всім вдачі!

Цитувати

kharch

kharch

29.09.2006 00:23:00

Глючок вийшов - забув імейл дати
okharch@gmail.com

Цитувати

KonsL

KonsL

30.09.2006 18:15:00

Лучше позже, чем никогда ;)
Сегодня праздник Веры, Надежды, Любови, Софии
30.09.06 // 12:21
Сегодня именины у всех православных женщин, носящих имена Вера, Надежда, Любовь, София, напоминает «РИА «Новости». Эти имена всегда были одни из самых распространенных в нашей стране, и связано это с тем, что мучениц Веру, Надежду, Любовь и мать их Софию на Руси почитали, им молились, детям давали их имена, в память о чудесном подвиге...
Остальное можно почитать здесь http://glavred.info/archive/2006/09/30/122148-14.html

Цитувати

kharch

kharch

02.10.2006 07:30:00

Вітаю всіх на Українській землі!
Як все-таки чудово дома!
Ці голодні очі на таможні.
Ці водії, як не пропускають пішоходів, бо потрібно поспішати на війну.
Ці милі люди на прогулянці в лісі, до яких здороваєшся а вони дивляться на тебе як на зваленого з місяця.
Ці сміттєвози, які виїзджають з твого двору а смітник чомусь залишається повним.
Спочатку хотів погортати архів і знайти координати долини Чу в Казахстані.
Але - кавуни, таких немає в Америці, незважаючи навіть на те, що вони там в 10 разів дорожчі.
Вони наповнюють окуляри додатковою рожевістю і вірою в те, що тут колись, якось, доженемо і переженемо.
Чи просто виграємо грінкард і ну його нафіг ту батьківщину!
Основна проблема - це не бідність. Бідні не торгують халупками 48кв метрів на околиці Києва за 200тис. доларів. Це роблять просто люди зі поїхавшою кришою.
Основна проблема тут - це люди. Не олігархи, які просто використовують можливості. А люди, які своєю бездіяльністю, тупістю дозволяють їм жирувати. Первинна - свідомість. Вона визначає буття. Коли люди звикають змалку нити та жалітися і вважати, що хтось має виріщувати їх проблеми а не вони самі - вони так відведений час і проживуть.
Коли не бачать квіти а бачать сміття, коли закривають кватирку міняючи свіжий вітер на затхлий затишок.

Всім вдачі та свіжого вітру!

Цитувати

Изгой

Изгой

02.10.2006 14:01:00

Ув. Харченко

Неужели это писали Вы?? Ого...

Основна проблема тут - це люди. Не олігархи, які просто використовують можливості. А люди, які своєю бездіяльністю, тупістю дозволяють їм жирувати. Первинна - свідомість. Вона визначає буття. Коли люди звикають змалку нити та жалітися і вважати, що хтось має виріщувати їх проблеми а не вони самі - вони так відведений час і проживут

Цитувати

kharch

kharch

02.10.2006 14:30:00

Ізгой, що тут дивного?
Звичайно різниця відчувається.
І у всьому, крім дешевої якісної їжі, на жаль, не на нашу користь.
Можна було-б ще згадати якийся наш там знаменитий колективізм та бажання дружити - але ж ні. За тиждень, що я кинув клич про супер-бупер шашлики я поки що отримав лише одну чітку донецьку відмову.
Всі інші мовчать - мабуть кожний тиждень такий цікавий та розумний форум збирається в лісі (чи на фьордах в норвегії) поїсти м`яса я просто про це не знаю, а всім іншим це вже давно набридло?

Всім успіхів!

Цитувати

донецкий

донецкий

06.10.2006 07:49:00

Право уважается. Затруднение состоит только в том, чтобы четко знать, кто владеет таким правом. Предлагаю выпить за уважаемых Юристов, которые владеют Правом!

С наступающим (8 октября) Днем Юриста!

Цитувати

KonsL

KonsL

13.10.2006 19:45:00

----тест----

Цитувати
<< 2 3 4 5 6 ... 36
Архів