Здоровый дух

Olga

Olga

26.07.2011 17:51:18

kharch, i я рада поспiлкуватися зi старими знайомими:) Сподiваюсь, що у Вас, як i ранiше, все чудово.
Я лягала i в 10, i в 11, i в iнший час - нiякої рiзницi для мене нема. Є рiзниця, о котрiй вставати - якщо ранiше, нiж 9 - все дуже погано. Найкраще - в 10-11.

Цитувати

kharch

kharch

27.07.2011 06:10:22

В суперечцi iстина не народжується, а тiлька зла деструктивна енергiя.
Тому сперечатися я не буду.
Рослина росте коли її поливає дощик i свiтить на неї сонце.
Iдея росте тiльки коли її перевiряють i пiдтримують.

Всiм вдачi!

Цитувати

Itel

Itel

27.07.2011 10:06:29

Привiт, Kharch!
а як щодо ще бiльш старих знайомих )))

стосовно вчорашнього вечора, то ти без сумнiву правий - тим, хто пiшов спати поранiше, напевно, не снився "архыз" то бiля одних, то бiля iнших ворiт...

Цитувати

kharch

kharch

29.07.2011 06:47:27

Привiт, Iтел!
Стосовно позапозавчорашнього вечора ти мабуть права - чого його дивитися на забавку олiгархiв?
Нехай вони там платять бразiльцям болiварцям мiлевським алiєвим мiльйони доларiв щоб звьоздниє хлопцi могли ходити по нiчним клубам тiскати сiськи бувшим коханкам олiгархiв.
Футбол гра мiльйонiв (тепер вже правда доларiв а не людей) - нам то що?
Роздуми над звiтом Олi щодо режиму 3-11 привели мене до думки, що найкращою умовою для здоров`я є висока адаптивнiсть помножена на контроль та здоровий глузд.
Я маю на увазi завжди позитивно сприймати змiни, бути задоволеним будь-якої ситуацiєю, смiятися щоби не плакати.
Оля завжди позитивна нехай i з невеликою жменькою (здорового) скепсису - то я i вiрю що їй було добре за камяною спиною чоловiка вести богемний стиль життя.
Контроль - все таки не дати завести себе у безвихiдь.
Є рiзнi теорiї як отримати в життi кайф: ефiопи не можуть жити без кави i найкращi у свiтi стаєри.
А, згiдно Торсунова, кава - нєвєжественний(переведiть, будь-ласка) напiй, який не дає душi змобiлiзуватися на безумовне сприйняття щастя.
Але, блiн, коли на шиї сидять кiлька ротiв i не хочуть сприймати нiрвану без грошей - мусиш пити ту каву щоби стукати по клавiшам з бадьорiстю та розумом.
Я з травня на новому мiсцi. Честно кажучи не думав що буде так важко. Майже як Олi вставати в 7.
Робота нудна, менеджери знущаються як дембелi над салагою, майже заставляють прати шкарпетки.
Але приблизно з початку липня пiшла тяга. Я почав знаходити свої нiшi, свiй шлях шукати задоволення в загубленому свiтi.
Приблизно таку саму iсторiю чую вiд свого товарища який зараз працює в Нiмеччинi.
Шева великий футболiст - але пiсля Мiлану пiшов на бабло у Челсi - i згинув як футболiст. Грати перестав.
Слава богу що менi ще вистачає сили налаштувати та звикнути.

Всiм вдачi!

Цитувати

kharch

kharch

16.11.2011 09:23:39

http://goodmorningquote.blogspot.com/

Heavy rains remind us of challenges in life.
Never ask for a lighter rain.
Just pray for a better umbrella. That is attitude.

Life is not about finding the right person,
but creating the right relationship,
it`s not how we care in the beginning,
but how much we care till ending.

Often when we lose all hope and think this is the end,
God smiles from above and says,
relax dear its just a bend. Not the end.
Have Faith and have a successful life.

One of the basic differences between God and human is,
God gives, gives and forgives.
But human gets, gets, gets and forgets.
Be thankful in life!

Only two types of persons are happy in this world.
1st is Mad and 2nd is Child.
Be Mad to achieve what you desire and
be a Child to enjoy what you have achieved!

Never play with the feelings of others
because you may win the game
but the risk is that you will surely
loose the person for life time.

Всiм вдачi!

Цитувати

kharch

kharch

09.12.2011 15:09:54

Спiвчуваючий Сюткiн:
— Может дадите нашим читателям несколько советов по преодолению кризиса?
— Во первых, самое главное для человека — это здоровье. Если вы будете все время переживать и находиться в думах о плохом, то ни к чему хорошему это не приведет. Во время кризиса надо думать только о хорошем. Кризис ничего хорошего не несет, но надо думать о тех временах, когда после черной полосы наступит белая. Я не берусь предсказывать, когда это время придет, но в повседневной жизни нужно сосредоточиться на личных ценностях, на семье, на душе и совершенствоваться в этом. Жить с надеждой на лучшее и стараться не сосредотачиваться на материальных проблемах. Как-то проще относится к этому. Если есть здоровье, то все будет хорошо.
Я стараюсь жить сегодняшним днем, получать удовольствие от жизни сегодня. Мало работы — будем больше путешествовать, тот запас, та небольшая финансовая подушка, которая у меня есть, с моими запросами, позволяет мне с оптимизмом сказать, что мы преодолеем эти трудности. Будем работать, веселиться, радоваться жизни и воспитывать детей. Вот о чем надо думать.
http://www.jewish.ru/culture/events/2009/02/news994271539.php

Доречi, Iдальго, "бий своїх щоб чужi боялися" - основоположний принцип євреїв. Щоб це зрозумiти треба вершками побродити по статтям луркмор про представникiв Є-нацiї.
Тому твої закиди, коли я принижую бiдних придуркiв якi спочатку обирають пахана президентом а потiм готуються до громадянської вiйни - це як про дурнiв, якi вiдрiзають собi яйця щоб не створити сексуальних насильств. Потрiбно боротися зi своїми недолiками i робити це з гумором на межi знущання. Звичайно в такому тонi краще говорити про себе чи про СВОЮ нацiю загалом.
Ну ще можна про владу - є правильна поговорка "власть всегда должна быть подозреваемой".

Цитувати

kharch

kharch

27.12.2011 08:15:21

В цiй гiлцi хочу привiтати всiх зi свiжим вiтром, новим сонцем, збiльшенням свiтла i зменшенням темряви.
I хоча ще довго до того часу, коли тепло почне перемагати холод,
все ж ми на шляху до чергової весни i повиннi святкувати кожен момент свiтла!
Всiм свiтла!

Цитувати

kharch

kharch

09.01.2012 17:34:57

Боюся накаркати, але здається хоч на Водохрещу вдасться насолодитися морозом,
а не парниковим еффектом!
http://www.gismeteo.ua/city/weekly/4944/

Цитувати

kharch

kharch

14.01.2012 17:52:24

Смачного всiм, хто любить сало, погано прожарене мясо, мясо з кров"ю
http://zhurnal.lib.ru/m/melxnik_anatolij_antonowich/sterilizatijadoc.shtml
Жить будем хорошо, но недолго.

Цитувати

Анджей

Анджей

15.01.2012 09:22:32

Харч это мусульманам свинину нельзя у них жаркий климат, много инфекций и ихний красный перец не справляется. К тому же Коран запрещает употребление спиртных напитков, они это все заместили курением кальянов и анаши.
У нас же славян суровый климат, нам необходима пища богатая жирами. И наш национальный напиток расщепляет жиры и является антисептиком.

Цитувати
<< 25 26 27 28 29 ... 31
Архів