Голосеевский р-н, Саперно-Слободская, дом 7 (Киевгорстрой)

Resident

Resident

06.09.2006 12:09:00

Если Вы об этом панельном чуде во дворе, то не мешает, потому что мои окна выходят не во двор, а на заправку и парк. Да и с 16-го этажа мало что помешает, если не построят еще один дом перед носом. дом. №20 намного дальше и не мешает.

Цитувати

Thrust

Thrust

15.09.2006 06:05:00

Скажіть будь-ласка, хтось купував квартиру в цьому будинку через купівлю-продаж майнових прав?
Нещодавно був в КМБ і там вони якось зі страхом про ці майнові права говорять.

Цитувати

Resident

Resident

18.09.2006 14:04:00

Якщо Ви маєте на увазі "купити інвестдоговір", тобто продавець інвестував, і хоче продати свої майнові права на цей об`єкт, то застерігаю Вас НЕ робити цього. Ризик дуже великий. Мене як інвестора в Аркаді та КГС попереджували, що навіть при 100% внесенні коштів я не зможу продати свої майнові права на цей об`єкт без згоди Аркади та КГС (в залежності від того, з ким договір, а якщо все ще не виплатив чи кредит, то Аркада). Єдиний виняток - продати близьким родичам і сплатити 1% від суми проінвестованих гривень. зараз уже в них такі правила... З Вас візьмуть задаток і зникнуть, в кращому випадку.

Цитувати

Resident

Resident

22.09.2006 08:22:00

в будинку быльше 20-ти поверхів, 2 секції, це десь 500 квартир, а реальних покупців, хто для житла купив нема. Чи не брокери зі мною тут жити будуть? або перепродавати. хай сунуться зі своїми "прасмотрамі", ох я їм і влаштую. не люблю спекулянтів. зробимо ОСББ чи хай навіть ЖЕК, але нелегко їм буде продавати тут "па переуступке", бо ще не скоро їм дадуть документи, а комунальні дамо по максимуму, як заповідав Черновецький.

Цитувати

Y-ulia

Y-ulia

05.10.2006 08:58:00

Всем привет! Я новая соседка. На днях посмотрела квартиру (секция 1). В связи с этим возникла куча вопросов. Главный - когда можно начинать ремонт? Чем ОСББ хуже или лучше ЖЭКа и действительно ли в новых домах коммун. плат. гораздо выше чем в обычных старых?
P.s. рада что вас нашла!!

Цитувати

Нина

Нина

06.10.2006 08:50:00

Скажите, пожалуйста, т. е. вы купили квартиру в 1 секции? или вам там разрешили посмотреть? мы купили квартиру во второй секции... и мне бы тоже хотелось что-то посмотреть... интересно как это сделать и пускают ли на стройку?

Цитувати

Y-ulia

Y-ulia

06.10.2006 09:50:00

Вам нужно созвониться с Верой Васильевной, она мастер или инженер, я точно не знаю, и договориться. Она скажет что можно смотреть и когда. Тел.5270391

Цитувати

Нина

Нина

06.10.2006 11:22:00

Юля, спасибо большое, за информацию!!

Цитувати

A-na

A-na

10.10.2006 07:20:00

Resident: в будинку быльше 20-ти поверхів, 2 секції, це десь 500 квартир, а реальних покупців,...

Ну какие 500 квартир, вы что :) В двух секциях на одном этаже в общей сложности 11 квартир, умножаем на 22, итого = 232, это приблизительно, конечно.
Полно у вас реальных соседей, не все просто тут сидят ;)

Цитувати

Resident

Resident

30.10.2006 16:42:00

Cкучно стало, ніхто не пише. Невже нас так мало? там уже новий корпус зводять, може десь ще є форумчани, що на інших сайтах тусуються?
підкажіть...

Цитувати
<< 3 4 5 6 7 ... 7
Архів