Голосеевский р-н, Саперно-Слободская, дом 7 (Киевгорстрой)

A-na

A-na

02.11.2006 11:36:00

Меня попросили узнать ваши реальные соседи: делали ли вам перерасчет стоимости квартиры из-за того, что утеплили не тем, чем планировалось изначально?

Цитувати

Resident

Resident

04.11.2006 13:04:00

Нет, не делали. на мой протест они прислали отписку, мол, пенополистирол не хуже материал, да и сезонность работ не позволила минватой утеплить. им все-равно, что материал в 3 раза дороже стоит.
Извините, мол, но разницу в стоимости не будем возмещать. А я не буду акт подписывать и вызову снова гос. комиссию, которая приняла уже дом, оказывается.

Цитувати

A-na

A-na

06.11.2006 13:35:50

Да... Спорить с КГС трудно... Хотя возможно, я знаю такие примеры. Удачи вам.

Цитувати

Resident

Resident

10.11.2006 16:11:48

Спасибо за поддержку. Я долго не смогу бороться ибо задержка подписания акта задержит мое же заселение...) тут монополист всегда прав - не клиент

Цитувати

Thrust

Thrust

20.11.2006 13:44:41

Шановне панство, комусь шось відомо коли будуть здавати квартири.
В мене місяць тому взяли повторно копії паспорта і кода (бо попередні загубили), сказавши шо зі мною звяжуться. Ні слуху ні духу.
В КМБ повторяють те саме.
Є в когось якась інформація?

Цитувати

Resident

Resident

22.11.2006 08:28:59

я радий, що нові люди пишуть сюди. Повідомлю, що мені вже дали на руки "сматравой ордер" і акт дадуть завтра, щоб підписав. На стор.2 тут є тел. інженера на стройці - звоніть. все скаже

Цитувати

Resident

Resident

08.12.2006 11:40:38

прошу всіх, хто пасивно читає і є нашими сусідами повідомити про себе. Нам уже дають акти на підпис і ми готові приймати квартири, однак сам забудовник не готовий і не дає ключі для ремонту. Треба єднатися, бо вони уже затримують довго і якщо дійде до січня 2007, то будемо довго вимагати здати нам дім. Я вже купив болгарку і попередив тітку-інженера, що ще 1 місяць затримки і я спиляю їх чудо-бронедвері і поставлю свої нові, самозаселившись, маючи на руках базові документи з Аркади и КГС - мене тоді ніяка МВС не виселить. Ми не бидло, нам ніхто не може толком сказати коли все буде готово, а акти вимагають уже зараз підписати. і пояснюють заминку з ЖЕКом. Мені їх ЖЕК не треба... якщо з самого початку з ним проблеми. Я не хочу бути "квартиросьемщиком" в їх договорі як вони пишуть - я вже бачив. Ми власники квартир і можемо самі за себе вирішувати, а не йти на поводу у цих СОВКІВ. Все, пишіть сюди

Цитувати

Thrust

Thrust

12.12.2006 15:18:01

Вечір добрий, панове.
09.12 я був на квартирі, спілкувався із менеджером Світланою, яка мені сказала, що нас буде обслуговувати ЖЕК "Новобудова", який знаходиться на Позняках(??!!).
Ще вона сказала про те, що акти огляду підписало 60 власників квартир.
Я ен підписав, бо були недоліки - нерівна гіпсова стіна і оббиті кутки майже всюди. Пообіцяли до суботи (16.12) виправити, на що я, в свою чергу, пообіцяв підписати Оглядовий ордер.
Шановний Резідент, а Ви який ордер не хочете підписуати? Бо оглядовий ордер не грає, по суті, ніякої ролі. Я в будь-якому випалдку підписуватиму акт прийому=-передачі (основний документ ИМХО) тільки після усунення всіх недоліків.
Крім того, куди зараз робити ремонт, якшо ше не включили опалення (його включать в 20-х числах)?

Цитувати

Resident

Resident

13.12.2006 10:52:59

дякую що пишете, бо мало нас. Я теж був у суботу там. могли би познайомитися.
Я бачив 3-х своїх сусідів по 16 пов. А дівчинка Света, яка зараз замість Віри-інженера (що втікла від мене у відпустку), нічого толком не знає і не може. Чого вона Вам не сказала, що більшість квартир уже на 9/12/06 мали опалення. у мене нема, а у всіх сусідів уже теплі батареї. я був на інших поверхах - там теж є опалення. залишилися проблемнні квартири, де є неполадки (як у мене - стоїть калюжа біля труби). А Сантехніки (3 алкоголіка) і їх бригадир - єдиний норм. встановлюють унітази на 5 пов. і не спішать лагодити решту опалення. А якби мороз -20, не дай Бог. у трубах опалення уже є вода.
про підписи-Я мав на увазі акт, а ордер я сам розумію-просто папірець. Проблема в тому що я сам бачив як жіночки-товстосуми підписували акти ще 2-го грудня без опалення і без претензій, бо їм байдуже. у мене є тріщини на стіні і нерівні кутки, а квартира на 1 кв. м. менша, бо переміряли мої 2 незалежних спеціаліста. у КМБ і Света кажуть, що БТІ дасть вкінці січня свої заміри, і вони вже наперед знають, що там не буде менше і ніхто грошей не поверне-так сказали дослівно.
у моїх сусідів грибок на стінах цвіте, там, де була сира цегла. якщо у Вас не буде опалення і не провітрювати, то теж буде таке.
Ремонт я буду робити базовий, щоб заїхати до весни, бо не можу більше платити оренду. ЖЕК Новобудову я знаю, бо живу на Позняках. Від них цілими будинками відмовлялися, бо совок цей ЖЕК. Є ті, хто зробили ОСББ, але пройшли до цього вогонь і воду. У нас поки ОСББ не вийде, бо нема навіть половини жильців. Є багато на перепродаж, брокери та інша наволоч (свої з КМБ і Аркади). Вони - проблемні... з ними нічого не вийде. там домовленість, що нас дають до цього ЖЕКу і забирають увесь фонд житла для двірників, та ін., і дають - київміськбудівським родичам.
можете позвонити мені 8-050-9721829. треба щось вирішувати до морозів. І це можна робити без Свети. я там уже всіх знаю і бачу, що не скоро вони все зроблять, а зима вже тут.

Цитувати

Thrust

Thrust

13.12.2006 15:53:05

Вітаю Вас.
Я Вам казав що був на обєкті, і мене Свєта запевнювала про те, що все буде ОК.
Проте я також, як і Ви ніфіга не вірю їх обіцянкам - тим більше шо вони представляють підрядчика - МЖК (чи МБК).
В мене квартира на 19 поверсі - ще не стоїть нічого із обіцяних туалету і умивальника і, як я вже казав наявні інші недоліки. Чув я і про грибок - там жінка з двома чоловіками матюкались. Сподіваюсь шо до мене не долізе.
Нарахунок "своїх", як Ви інвестували свою квартиру (інвестиц. договір тощо) якшо не секрет? Бо я придбав майнові права на квартиру у самого КМБ навесні і як юрист можу сказати, що не сильно це законно (після змін 15.12.05).
Щодо того, щоб якось впливати на них - то це, в принципі, можливо, але займатись грунтовно цим питанням до Нового Року не зможу в силу відсутності вільного часу (завал на роботі:-(
Давайте почекаєм з висновками та з діями до вихідних, там буде видно про що вони заспівають.
Пишіть, я регулярно зондую форум.

Цитувати
<< 3 4 5 6 7 ... 7
Архів