ЖК "Park Avenue", Голосеевский р-н, пр-т 40-летия Октября, 60 (Seven Hills)

koala

koala

16.07.2009 17:20:37

To PG1693: Встретимся позднее, когда качество позволит позабыть о цене. Но мы все равно останемся близкими соседями - удачи Вам!

Цитувати

virtuoso

virtuoso

16.07.2009 19:18:37

А яка, до речі, зараз ціна на двох- або трьохкімнатні квартири?
Про якість запитань немає :)

Цитувати

koala

koala

16.07.2009 20:29:05

To Virtuoso: Найкраще - передзвонити 501-501-4 - справа в тому, що в залежності від будинку, поверху та плану квартири, ціна за м2 буде різною. Тому, не можу відповісти на це запитання. Крім того, якщо є інші запитання, думаю, Вам сподобається спілкування з консультантами.

Цитувати

virtuoso

virtuoso

16.07.2009 20:42:59

Дзвонив кілька разів :)
Партизани - запрошують переглянути на місці, а потім скажуть ціну.
У травні, якщо правильно пам`ятаю, порядок цін був орієнтовно 17.000 за квадрат (звичайно, в залежності від поверху і т. д.)
Цікаво, як зараз.

Цитувати

PG1693

PG1693

16.07.2009 22:05:44

Не люблю таких непрозорих компаній, які ціну товару ховають під подушкою(:
Цікаво чи були випадки коли можна було торгуватися про ціну?

Цитувати

koala

koala

17.07.2009 00:48:54

Virtuoso, якщо маєте час, завітайте до офісу, там Вам і всі подробиці розкажуть (з кавою та цукерками), і на будинок на оглядини на будівельному ліфті підвезуть. Враховуючи Ваш дійсно серьозний підхід до вибору майбутнього будинку, не маю сумніву, що Ви могли б багато цікавого потім розповісти на цій гілці. Будемо щиро вдячні.
Так, PG1693, непрозорість компаній, це те, що інвестори не полюбляють. У нашому випадку, ми обирали конкретні квартиру та паркомісце, за певною ціною. Хоча і майбутні споруди, але з планами, розмірами, номерами та розташуванням (і це пішло в додатки до договорів). А коли інколи прочитаєш на різних гілках, як "більш прозорі" компанії гроші збирають, а люди навіть не знають, як буде виглядати квартира, фасад будинку, чи взагалі будуть продаватись паркомісця - то думаєш, що то не нормальний фінансовий ризик, а просто знущання над людьми.

Цитувати

FMAX

FMAX

17.07.2009 07:11:05

koala :
Так, PG1693, непрозорість компаній, це те, що інвестори не полюбляють. У нашому випадку, ми обирали конкретні квартиру та паркомісце, за певною ціною. Хоча і майбутні споруди, але з планами, розмірами, номерами та розташуванням (і це пішло в додатки до договорів)

Очень интересно, Вам при заключении договора говорили о том, какая будет кварплата за Вашу конкретную квартиру? Есть мнение, что услуги по содержанию могут быть такими, что жить будет не вполне комфортно по финансовым соображениям.

Если говорили и были какие-то обещания - озвучьте цену.

Цитувати

virtuoso

virtuoso

17.07.2009 07:26:50

koala: Virtuoso, якщо маєте час, завітайте до офісу, там Вам і всі подробиці розкажуть (з...

Ви знаєте, анітрохи не сумніваюсь у якості виконаних робіт. Частково бачив сам, частково читав тут на форумі і в інших місцях, частково знайомий з іншими об`єктами Seven Hills.
Не маю ніякий сумнівів і у надійності інвестора-забудовника і в тому, що об`єкт здасться. Вебсайт на найвищому рівні - з вебкамерою, флеш-відеороликом про комплекс, прес-релізами і т. д. Територія Парк Авеню нафарширована різними гарними приємностями та інфраструктурними об`єктами... Реклама таргетна, крутять по "Бізнес-радіо" і т. д.... можна продовжувати...
Але мене коробить від того, що не кажуть по телефону навіть межі, на які можна розраховувати. Припустимо: "У нас є трьошки у діапазоні 300 - 30.000 грн/м2, приїжджайте, подивитесь". Ні, виходить що ціну вони не скажуть у будь-якому випадку, треба записатись на певну годину, попити кави, з`їсти цукерка, мені зроблять екскурсію, потягають по квартирах, маринуватимуть мене до стадії "вау-ефекту", а тоді можливо скажуть орієнтовну ціну. Це метод роботи продажі канадських пилососів або MLM взагалі.
Як сказав FMAX, при такій постановці запитання можна чекати і сюрпризів з квартплатою, і іншого. ІМХО.

Цитувати

koala

koala

17.07.2009 14:21:23

To FMAX: Не думаю, что я знаю сегодня, во сколько будет обходиться обслуживание в комплексе. Хотя, если Вы посмотрите выше на этой странице, там есть в моем сообщении (от 6 июля) цитирование одного из инвесторов, и прикидка по будущим тарифам. То, что действительно озвучивается сейчас - это перечень услуг, который будет оказывать обслуживающая компания (которая, кстати, уже работает на комплексе). И мои собственные ожидания на этот счет, чтобы цена была адекватной завленным услугам.
Возможно, Вам да и другим посетителям форума будет интересно заглянуть сюда - http://www.sevenhills.com.ua/files/thepark/The_Park_06_May_Jun_2009.pdf

Цитувати

Nastia

Nastia

26.07.2009 04:22:45

Здравствуйтк соседи,

Когда вступала, купила 3-х квартиру 122 м2 (я не считаю кредита, разницы в обменниках) за 298000 дол. (расчет шел по курсу 5.05, хотя на улице в обменках такого курса не было). Была цена - 2442 дол/ за м2. В апреле-мае в журнале "Мир квартир" появились предложения таких же 3-х комн. за 200000 дол. США. Новая цена - 1639 дол/м2. 1-комн. и 2-х комн. также соответственно опустились в цене. А весной паркоместа предлагались по заоблачным ценам. Сейчас в центре, а именно на Л Украинке, Гончара паркоместа продаются за 35000, на Подоле в новых домах, сданных в эксплуатацию - 20-25000 дол. сша.
Сколько стоит паркоместо в Парк авеню сейчас? Очень не хотелось бы переплачивать. Вполне достаточно потери при покупке квартиры.

Цитувати
<< 12 13 14 15 16 ... 18
Архів