darsen
12.01.2011 19:12:01
Соседи, кто-то сталкивался по нашему дому, что площадь квартиры, согласно обмерам БТИ, незначительно больше. Задержка сдачи дома на 1,5 года случайно не компенсирует эту разницу.
Относительно мусоропроводов - обязательно заваривать.
sssawa
12.01.2011 20:42:04
Соседи добрый вечер. Когда я покупал квартиру.. в моем тех паспорте на квартиру написано что балконы будут застеклены! Это только у меня так написано или у всех???
Olga_
12.01.2011 22:45:58
Виявляється що Аркада отримала 40 млн грн вiд iнвесторiв ФФБ для Козацької, але проплатила для будiвництва обєкта Київмiськбуду лише 30 млн грн (75% суми). А оперативний резерв який в неї мав залишатись по праву до кiнця будiвництва десь коло 2%. Ось реальний корiнь наших проблем.
Адже нiхто не спiшить повертати 10 млн забудовнику та вводити обєкт, якщо цi грошi можна прокрутити ще з пару мiсяцiв на своїх рахунках. Цiкаво де зараз нашi грошi крутяться i хто на цьому збагачується...
Я ще досi не отримав своєї довiдки вiд Аркади... а для оформлення прав власностi вона потрiбна.
Nicks
12.01.2011 23:05:00
sssawa: Соседи добрый вечер. Когда я покупал квартиру.. в моем тех паспорте на квартиру написано...
Этот вопрос уже обсуждался на форуме ранее. Застекление лоджии зависит от того с каким коэффициентом она всчитывается в площадь квартиры.
Vladikus
13.01.2011 07:13:33
Olga_: Виявляється що Аркада отримала 40 млн грн вiд iнвесторiв ФФБ для Козацької, але проплатила...
Збагачуються вкладники, якi поклали на депозитнi рахунки до Аркади свої кошти. Це звичайнi люди, такi як Ви та Я. Як на мене, той факт що КГС не отримав кошти - позитивний. Поки кони не завершать повнiстю будiвництво, та не змонтують ТП кошти їм в повному обсязi давати не потрiбно, а мiй депозитний рахунок збагатиться ще на кiлька копiйок.
Elina
13.01.2011 08:19:43
sssawa: Соседи добрый вечер. Когда я покупал квартиру.. в моем тех паспорте на квартиру написано...
По поводу застекления балконов - у меня также в договоре фигурирует что они должны быть застеклены. За квартиру оплачивала Аркаде с коэффициентами 5% 5%
(этаж 3)
Olga_
13.01.2011 12:00:41
Vladikus:
Збагачуються вкладники, якi поклали на депозитнi рахунки до Аркади свої кошти....
якщо вам зарплату не заплатять, на що ви будете жити? так само i на будовi: якщо нема грошей в забудовника (якi йому по закону i по всi х правових нормах винна Аркада), за якi грошi вiн повинен закiнчувати будiвництво?
Таке враження, що Владiкус АБСОЛЮТНО НЕ ЗАЦIКАВЛЕНИЙ в швидкому та якiсному заселеннi з усiма документами, а знову пропонуе неадекватнi заходи типу тих, що уже були в його попереднiх постах. Владiкус, а Ви часом не в Аркадi працюете?
Vladikus
13.01.2011 12:22:03
Навiщо працювати, я живу виключно на вiдсотки з депозиту в Аркадi. :) В договорi мiж Київмiськбуд та його пiдрядниками чiтко прописано те, що остаточний розрахунок (тобто оплата останнiх 30% вiд загальної вартостi) повинна бути здiйснена протягом року, пiсля завершення робiт. По сутi - 1 рiк, це є певним гарантiйним строком, коли забудовник може виявити прихований брак свого пiдрядника та зобовязати його виправити такi недолiки. Це є стандартом в будiвництвi. Європейськi забудовники та американськi ставлять 10%, коли впевненi в своїх пiдрядниках, однак це не про "Вiдрадний" та його субпiдрядникiв, адже на Актi готовностi стоять печатки зовсiм невiдомих "виконавцiв робiт", i для гарантiї їх вiдповiдностi встановилась ця 30% вiдстрочка, яку можна не виплатити пiдряднику, якщо той не захоче виправляти свої недолiки в роботах. А тому "недоплата" Аркадою грошей Київмiськбуду жодним чином не впливає на виконання ним своїх зобовязань по оплатi перед пiдрядниками. Акцiонери у КМБ та Аркади - по сутi однi i тiж люди, яким вигiднiше, щоб грошi залишились в Аркадi, анiж перераховувати їх до КМБ для "лежания мертвым грузом". Я бiльше анiж хтось бажаю завершення робiт та заселення. Кому Ви думаєте треба завдячувати за те, що КМБ нарештi отримав обмiри БТI!? Я вже намалював дизайн квартири, зробив техрозрахунок, однак допоки в мене на балконi буде каток взимку та бассеїн влiтку - акт не пiдпишу. :( зрозумiйте мене правильно.
Киевгорстрой
13.01.2011 15:05:13
До уваги iнвесторiв АТ ХК «Київмiськбуд»
Запрошуємо iнвесторiв квартир житлових будинкiв на будiвельнi майданчики для проведення огляду квартир та пiдписання актiв прийому-передачi з 9.00 до 16.00, понедiлок - п ’ ятниця :
1. вул. Козацька, 114 (вул. Козацька, 112 -114),
Вiдповiдальний за роботу з iнвесторами – Майструк Оксана Андрiївна,
контактний телефон: 280-35-32, кiм. 206, вул. Суворова, 4/6.
2. вул. Данькевича, 8 (Бальзака, Цвєтаєвої перетин вул., ж/б 11),
Вiдповiдальний за роботу з iнвесторами – Башинська Галина Iванiвна,
контактний телефон – 093-321-24-84.
3. вул. Данькевича, 10 (Бальзака, Цвєтаєвої перетин вул., ж/б 8),
Вiдповiдальний за роботу з iнвесторами – Бойко Олена Миколаївна,
контактний телефон – 063-220-92-42 (вiддiл планування ДБК -3).
Iнвесторам при собi необхiдно мати:
1. Оригiнал паспорта, iдентифiкацiйного кода;
2. Договiр про участь у ФФБ;
3. Документ, що пiдтверджує 100% оплату вартостi квартири, та його ксерокопiя;
4. Двi ксерокопiї паспорта, кода.
Sasch
13.01.2011 18:07:09
Vladikus: допоки в мене на балконi буде каток взимку ...
при обледенении (как была погода в Москве перед Новым Годом) у тебя каток будет при любом наклоне. Можешь сделать подогрев под плитку (тем более что собираешься балкон не стеклить) - для оттаивания льда.
С завариванием мусоропроводов согласен.