IgorTan
02.03.2013 11:58:53
мы будем на встрече. если время изменится, то пишите.
Millana
02.03.2013 22:19:09
Вiтаю усiх сусiдiв :)
Рада, що є небайдужi до якостi свого життя люди i якi займають активну громадську позицiю!
Лише зараз зареєструвалася на цьому форумi (про мене говорила Olelukojechka ). Розумiючи, що в недiлю нас буде небагато, пропоную зустрiтися у вiвторок 20.00.
Додатково повiшу оголошення у пiд’їздах.
Напишiть, будь-ласка, на iмейл хто буде.
PS. Одним з пунктiв зiбрання буде пiдписання колективної скарги до КМДА стосовно
врахувань показникiв лiчильникiв.
Millana
04.03.2013 15:16:06
ШАНОВНI СУСIДИ!
Хто хоче жити комфортнiше, а платити менше, почуватися господарем, а не дойною коровою, приходьте на
ЗIБРАННЯ 7.03 ЧЕТВЕР, 20 ГОДИНА, 3 СЕКЦIЯ
У порядку денному:
1. Представлення спiльного плану дiй на основi законодавства.
2. Пiдписання колективних звернень до КМДА та iнших держ. установ.
ПЕРЕДАЙТЕ IНШИМ, БО ОГОЛОШЕННЯ У ПIД’ЇЗДI ХТОСЬ ЗНIМАЄ.
P.S. Немає рабства бiльш ганебного, нiж рабство добровiльне
Новосельцева
06.03.2013 09:20:35
Запутали немножко. Попробую распечатать и повесить сегодня объявление.
квиточка
10.03.2013 11:14:05
МилаК: Привет соседи. Нам тоже предложили квартиру на пр. Науки. Мы ждем документов с
согласования...
Мила здравствуйте! Очень приятно, что кто-то заинтересовался проблемами нашего дома и обманом со стороны жека. Я обратила внимания на тарифы за отопления тех квартир. в которых никто не проживает. Так им насчитывают гораздо меньше, понимаю, что в них никто не живет. Батареии в этих квартирах немного прикручены, на 1-2 работают... так у моих соседей на площадке. Я в этом месяце тоже прикрутила, как у соседки и провела эксперемент, площадь у нас одинаковая. И, что вы думаете. мне сного пришел счет 5,05 за м2.... реальнно показания со счетчиков не снимали. Просто беспредел.Корупция со стороны жека, может надо заявление написать в бэп?
ksuO
11.03.2013 06:41:11
Сусiди, добрий ранок. Менi зовсiм не подобається пропозицiя ЖС записувати показники лiчильникiв води до спецiального журналу. Цiкаво, яким документом (законом, наказом, розпорядженням) передбачено ведення зазначеного журналу? Все мiсто Київ вносить показники лiчильникiв в квитанцiї особисто, а клiєнти ЖС особливi, - за них це зробить бухгалтер. Пропоную i надалi заповнювати квитацiї особисто i iгнорувати ведення журналу. Може хтось знає, що значить нарахування за воду буде здiйснено згiдно закону? Я так розумiю, що згiдно закуну необхiдно зняти показники, записати в квитанцiю i сплатити вчасно. В свою чергу представники ЖС можуть перевiрити правильнiсть записiв показникам лiчильникiв у будь-який визначений час. Я розумiю, що в такий спосiб ЖС хоче ще бiльше запутати мешканцiв щодо оплати за житло, завуалювати суму коштiв за воду, включити її до загальної, щоб ми не могли взагалi дiйти ладу за що i скiльки ми сплачуємо. Здається менi що загальнобудинковий лiчильник води показує бiльше споживання, нiж ми всi сплачуємо, i це один iз шляхiв вичавити з нас грошi i сплатити борги Водоканалу.
квиточка
11.03.2013 09:55:17
кто знает какие тарифи на свет?
IgorTan
11.03.2013 11:59:19
ksuO: Сусiди, добрий ранок. Менi зовсiм не подобається пропозицiя ЖС записувати показники...
Да, согласны. Поэтому, передайте всем соседям об игнорировании предложения ЖЭК и заполнении показателей по воде в квитанциях лично.
ksuO
11.03.2013 14:32:59
Шановнi сусiди, є iнформацiя. Спiлкувалася з нашим бухгалтером. Вона менi пояснила, що у разi вiдсутностi записiв у журналi в моїй квитанцiї замiсть пустих клiтинок для записiв показникiв лiчильникiв буде стояти серднiй показник води по будинку. Щодо протиправностi таких дiй менi пояснили, що є розпорядження ЖС про ведення вiдповiдного журналу i нарахування оплати за воду. I ще, запропонували подзвонити головному бухгалтеру ЖС. Головний бухгалтер запевнила мене, що при вiдсутностi заборгованостi, своєчаснiй сплатi послуг я можу заповнювати квитанцiї i не реєструватися у журналi. Для iнших, злiсних неплатникiв буде застосовано середнiй показник. Пропоную всiм, кого цiкавить це питання, не мовчати, дзвонити до бухгалтера ЖС№4 230-95-69, головного бухгалтера ЖС 281-44-14 i вiдстоювати свої права. Менi здається, що при наявностi великої кiлькостi звернень, нехай i за телефоном, вимога ведення журналу реєстрацiї показникiв вiдпаде сама собою.
ksuO
12.03.2013 06:31:04
квиточка: кто знает какие тарифи на свет?
от 150 до 250 кВт - 0,2154 грн.
от 250 до 800 кВт - 0,28 грн.
свыше 800 кВт - 0,9576 грн.