ЖК "Липинка", Подольский р-н, ул. Замковецкая, 102 - I квартал (Stolitsa Group )

CHiSA

CHiSA

28.11.2011 17:52:09

УРРРАА!!! но нужны факты

Кстати план второй очереди должны опубликовать уже в ближайшее время,
сам проект уже есть, даже цены они знают, но пока не говорят. Мне очень любопытно.

Цитувати

Water

Water

29.11.2011 10:57:35

Добрый день. Информация о земле - абсолютно точная. Знаю из близких к Столице источников :)

К CHiSA Вышлите мне, пожалуйста, Ваш документ. rusya@inbox.ru. Спасибо

Цитувати

shon-78

shon-78

29.11.2011 17:51:56

Рассмотрели балконы. Если чесно, то с моими двумя мальчишками 2-х лет страшновато. Правила поведения в квартале в договоре написаны в моем случае явно не в целях безопасности. НЕ ПРОДУМАНО!!!!!Если не разрешат стеклить, пусть придумывают, как обеспечить безопасность проживающих в нашей квартире. Думаю, мы не одни такие.

Цитувати

CHiSA

CHiSA

30.11.2011 06:28:29

что именно не продуманно ? дети двух лет смогут перелезть через борт балкона ?
с такой мнительностью вам и на первом этаже "опасно" жить ;-))

Цитувати

shon-78

shon-78

30.11.2011 08:20:18

С мнительностью у меня все нормально. В квартирах, где есть дети, родители делают все, чтобы обезопасить их. Если не разрешают стеклить - пусть предлагают, как поступать. CHiSA у вас есть дети?

Цитувати

fasad

fasad

30.11.2011 08:41:22

якщо врахувати, що менi казали у вереснi що їм потрiбно 2 мiсяцi для вирiшення питання з землею, значить джерело в столицi виявилося вiрним. Вiтаю iнвесторiв, цього разу обiйшлося.

Бачу знову актуальна тема про балкони ;)
цiкаво, для чого було купувати квартиру, в якiй не тощо, не можна засклити балкон а де, навiть з естетичної сторони, вiн спланований таким чином щоб у мешканцiв не виникло бажання влiпити пластикову "коробку "на фасадi будинку.
До того ж про заборону залiплювати балкони бiлим пластиком можна прочитати ще перед пiдписанням договору iнвестора

Я не здивуюся якщо архiтектори спецiально прорахували металевi балкони таким чином, що наявнiсть металопластику по вазi буде не безпечною :)

Цитувати

shon-78

shon-78

30.11.2011 09:03:58

Закидаю балкон всяким хломьем, чтоб детё туда даже не вышло. Вот красиво будет!!! И вообще буду решать проблему по мере поступления и не нужно больше обсуждать мой вопрос.

Цитувати

Water

Water

30.11.2011 10:59:51

CHiSA: Из изменений могу отметить что начали вбивать сваи во второй очереди...
Новые...

Вышлите мне, пожалуйста на rusya@inbox.ru. Спасибо

Цитувати

VickyVictoria

VickyVictoria

30.11.2011 11:21:44

I менi також вiдправте iнфо про план забудови ivanchenko_vic@mail.ru
Дуже рада, що вирiшено питання iз землею. З моїх вiкон (мешкаю на Правди) видно Лiпiнку, так я кожного ранку дивлюся з надiєю переїхати мешкати туди. Поки що чекаю на другу чергу, планую стати iнвестором. Буду рада знайомству з потенцiйними iнвесторами ))

Цитувати

fasad

fasad

30.11.2011 11:36:25

Маю питання з приводу землi та пiдземної парковки, я не вивчав юридичну сторону цього ?, можливо все ок, але..
Всi будинки сплачують за прибудинкову територiю i за землю на якiй вони стоять, виходячи з цього, парковки повиннi передаватися власникам квартир безкоштовно, або власник парковки повинен сплачувати оренду, за використання пiдземної парковки на територiї будинку. Якщо ж парковка знаходиться безпосередньо пiд будинком i є його частиною, то в цьому випадку ймовiрнiсть така ще бiльш вiрогiднiша.
Якщо ж створити ОСББ усiєї Лiпiнки без нав`язуваних компанiй вiд Столицi, то земля теж належатиме власникам квартир, разом з парковкою, чи нi ? ;)
Якщо хтось може обгрунтувати чи спростувати такий варiант, буду вдячний.

Цитувати
<< 44 45 46 47 48 ... 515
Архів