Tohas
10.10.2011 13:19:24
Если объективно, то из окон Министерского, при желании, вид тоже будет ничем не хуже - на лес и озеро. Каждый человек выбирает себе квартиру по личным критериям и предпочтениям.
Infant
10.10.2011 13:31:51
Дивнi люди. Прожили все життя на лiвому березi i знаючи (та й їздять на правий берег на роботу, бо майже все дiлове життя тут) що на правому березi iнфраструктура краща розхвалюють свої осокорки чи позняки...
Ну був я на вихiдних на Чавдар у родичiв. Хмарочоси, море машин бiля пiд`їздiв i темнота (освiтлення обмаль). Супермаркетiв поруч немає - Бiлла далi, ТЦ Аладiн, ТЦ Пiрамiда ще далi... Види? Той же молодiжний квартал зараз активно розбудовують i тi види що є зараз, не факт що будуть завтра. Так i що ж такого класного..?
А тепер про мiф "окружної" на Кондратюка. Ви хоча б пiд`їхали до мiсця будiвництва ЖК Мiнiстерський чи на карту глянули. Окружна проходить зараз паралельно Кондратюка i завертає в сторону Пущi-водицi ранiше вiд ЖК. А той участок окружної на який виходять вiкна ЖК (пiвнiчнi) - глухий. Там стоять бетоннi блоки. Та й нема куди там продовжувати окружну. Бо схiднiше, бiля метро г. Днiпра на мiсцi проектованої колись окружної стоять гаражi - i вiдмовились вiд iдеї їх переносу чи зносу ще в 90-х. Так i заглохло це питання.
От коли побудуть 2-гу, 3-тю i 4-ту чергу ЖК (на мiсцi баракiв якi там зараз стоять, в одному з них - вiддiл продажу - вони якраз будуть ближче до дiючого участку окружної - тодi "мiф окружної" оживе. Та й то - там побудовано шумовi екрани зараз - стiни висотою 3-4 метри.
Про лiкарню. В цiй лiкарнi можна зробити i УЗД i МРТ i рентген (недавно все це робив, бо отримав спортивну травму) - обладнання сучасне, все поруч. Та й обстеження чи не дай Бог операцiю яку зробити - я вважаю це дуже добра опцiя (яка краще нехай виявиться не використаною звичайно ж). Район тихий, спокiйний. Часто тут буваю. Звичайно це не "американiзованi" (вид i сенс життя) осокорки. Але кожному своє.
Доречi, я не з вiддiлу продаж а майже iнвестор...
А форум треба буде завести власний коли побiльше людей буде-iнвесторiв.
MachuPicchu
10.10.2011 13:41:32
Вы еще забыли про то что на Минском есть растительность в отличие от Осокорков, где ее не будет ближайшие 20 лет. А так со всем соглашусь, кроме того, что райончик тихий. Вы наверное никогда не были в гостиках на Мин. м-ве. Да и чего далеко ходить пару недель назад разбили стекло выняли навигатор, когда у родителей ночевал... оставил на свою голову машину поддомом на Полярной,3. За ночь таких 3 машины. Наркоманья хватает и шпаны. Отца избили и проломили голову в 2004 в подъезде - ограбили. Обычный спальный район ничем не отличающийся по тихости от других.
Infant
10.10.2011 13:58:19
Про рослиннiсть справдi забув. Працюю, на позняках i гуляючи в обiд справдi дуже незатишно - один асфальт i висотки навколо. Оболонь i Мiнський масив неначе лiс у порiвняннi з Харкiвським масивом.
Стосовно тихостi... Звичайно сумно що такi випадки трапляються. Я живу бiля м. Героїв Днiпра - у нас такого давно не чув i не бачив. Але у вiддiлi продаж обiцяли що буде закритого (а-ля клубного типу ЖК) - буде огорожа, 3 в`їзди наскiльки я пам`ятаю. Та й гуляти там сильно не збираюся, головне для тих у кого ще немає машини, що зупинка маршруток (для багатьох з них - кiнцева) поруч, вийшовши з ЖК - бiля дiагностичного центру. Супермаркет буде на 1,2 поверсi ЖК - договiр пiдпишуть. Бiгати по масиву не треба буде... Розваги в ТЦ Метрополiс, Дрiмтаун чи Караван якщо хочеться...
Я не кажу що там все iдеально. Хотiв би й далi жити бiля м. Героїв Днiпра але ж там не будують нiчого. I це-найкращий варiнт як на мене в цих мiсцях.
kornaliya
10.10.2011 14:13:10
Растительность это хорошо! Да и маршрутка рядом, но утром в этой маршрутке, которая на подол идет наверняка очередь не маленькая! Кстати, последняя с Подола тоже около 11, что не всегда удобно. Поэтому с авто, конечно, комфортнее) Думаю, что по цене 10000 это максимум для такого района.
Infant
10.10.2011 14:18:57
Я кажу про маршрутки на Мiнську чи Героїв Днiпра. Простiше менi здаєтсья з кiнцевої їхати, але вийти з дому на 5-10 хвилин ранiше. Щоправда кожен планує сам маршрут. Звичайно з машиною все простiше...
Я не знаю якi цiни на 1-К. Наскiльки я пам`ятаю 2-К є i в радiусi 10000 (нижнi поверхи).
MachuPicchu
10.10.2011 14:49:34
Думаю человеку купившему квартиру пусть даже меньше, чем за 10к грн./м2, вопрос маршуток как-то не особо актуален.
ludacik
10.10.2011 15:48:04
У всех разные приоритеты.
Кто-то сначала покупает квартиру, а машину откладывает на потом, как менее важную покупку.
А у кого-то машина есть, но, например, одна на семью. Плюс у некоторых есть еще и подрастающие дети, которые тоже пока могут быть не на колесах.
Так что все не так однозначно.
Инвестор280
10.10.2011 16:11:55
Пару слов объективно. Если до центра Киева (а это Крещатик), расстояние приблизительно одинаковое с Осокорков и Минского 10-11 км., смотря как ехать. Если брать экологию на Осокорках, то мусоросжигательный завод и Бортническая станция аэрации от Осокорков находятся не дальше чем Печерск, запахи и экология от них очень и очень, с Минским нечего сравнивать. Метро на Осокорках это плюс, но в часы пик попасть туда проблема. Про инфраструктуру уже писали. Все остальное личные предпочтения.
Хорошо там, где нас нет!
ТМ250
10.10.2011 19:28:43
Привет всем. Я новый сосед кв. 250. 2 секция 1-к.
Сам строитель, работал в фирме ген подрядчика на Тимошенко 21 и многих других крупных объектах корпорации "Столица". Почему остановился на Министерском несмотря на невысокую готовность ?
1. Построить 4 секции по 20 этажей монолита без продаж это ОЧЕНЬ серьезный уровень! Даже наш заказчик по "Столице" такого себе позволить не мог, это большие деньги.
2. Темпы и качество приятно удивили.
3. Материал хороший.
Теперь о минусах:
1. По договору срок сдачи 30 июня 2012 мне кажется не реальным. На сегодняшний день не начаты мокрые процессы, которые в зимнее время проводится не будут ( только если пустить тепло, что еще более не реально).
Штукатурить можно будет апрель, май, июнь. Думаю 3 месяца на такой корабль из 4 секций по 24 этажа это маловато. Очень хочу ошибиться. О досрочной сдаче как говорят в отделе продаж на мой взгляд и речи быть не может!
2. Не знаю как решен вопрос с сетями. Тепло и вода на сегодняшний день сложный вопросы. Думаю не все так красочно. Хотя имея деньги это решаемо. Надеюсь поляки научились работать в Украине.