srg123
29.09.2011 10:52:36
Вiтаю майбутнiх сусiдiв! :)
Яка секцiя та поверх, якщо не секрет?
Bond
29.09.2011 13:32:53
L_info: Добого дня! Питанням вибору квартири замались майже рiк, дивились в тому числi i...
Цiкаво, як сусiдство 2-х посольств можуть вплинути на свiтогляд нашої влади? Хiба що самi посольства займуться благоустроєм р-ну..
L_info
29.09.2011 13:54:39
srg123: Вiтаю майбутнiх сусiдiв! :)
Яка секцiя та поверх, якщо не секрет?
Вибрали середнiй поверх у 5 секцiї (подалi вiд обох перехресть), двостороння квартира.
Щодо питання Bond то це, так скажу iз життевого досвiду. Не думаю що чиновники скорiше звернуть увагу наприклад на проблеми жителiв приватного сектору на Петропавлiвськiй, нажаль у нашiй країнi i у мiстi спостерiгається "поклонение властьимущим и иже с ними". Не претендую на повну пiтримку своїх думок i прошу не критикувати нещадно.
obolon2011
01.10.2011 21:00:49
L_info:
Вибрали середнiй поверх у 5 секцiї (подалi вiд обох перехресть), двостороння...
Шановний, а ви взагалi, були на Петропавлiвськiй? Те, що там приватний сектор - не сперечаюсь. Але бiля Танкової недалеко iнфекцiйний корпус дев"ятої лiкарнi, а також гаражi Лагерної, i хрущики Шамрило. А якщо мова йде про посольстваконсульства - то на Петропавлiвскiй також мається поруч з 50-м номером свої об"єкти, з охороною держ. мiсiй, але це не допомогло зробити район бiльш гарним, тай не залагодити деякi ями на дорозi.
srg123
02.10.2011 04:14:22
obolon2011, не знаю з якою метою ви писали попереднiй пост, але вживання слова "шановний" в звертаннях без наступного iменi та по батьковi бiльше схоже на звичайне хамство та повну неповагу до спiвбесiдника, особливо до спiвбесiдника жiночої статi.
Тепер по сутi ваших зауважень:
1. Але бiля Танкової недалеко iнфекцiйний корпус дев"ятої лiкарнi
Пояснiть, будь ласка, чим загрожує наявнiсть мiської лiкарнi, навiть з iнфекцiйним вiддiленням, на вiдстанi 1 км вiд будинку?
Та, невже, це гiрше, нiж сусiдство з психiатричною лiкарнею на такiй самiй вiдстанi, якщо мова йде про Петропавлiвську 50?
2., а також гаражi Лагерної
Тут з вами погоджуюсь, нiякiх плюсiв комплексу вони не додають, але за наявностi їхньої охорони та освiтленної дороги, вздовж їх розташування, особливої небезпеки я також не бачу. Бiльше хвилюють генделики на виходi з метро з вiдповiдним контингеном.
3., i хрущики Шамрило.
А де на правому березi в кiлометровiй зонi вiд метро їх нема?
Чи на Петропавлiвськiй краще? http://www.panoramio.com/photo/15416823
4. А якщо мова йде про посольстваконсульства - то на Петропавлiвскiй також мається поруч з 50-м номером свої об"єкти, з охороною держ. мiсiй, але це не допомогло зробити район бiльш гарним, тай не залагодити деякi ями на дорозi.
Якi самi дипломатичнi об’єкти на Петропавлiвськiй ви маєте на увазi?
Наскiльки їх можна порiвнювати з дипломатичним мiстечком США та Казахстану (окрiм посольства ще планується будiвництво житлового комплексу поруч з парком).
Ви правi в тому, що наявнiсть посольств не є гарантiєю будь-яких дiй влади, але ж iнфраструктура та благоустрiй може розвиватись i за рахунок iнвесторiв. I тут вже перспектива на Танковiй значно бiльша, нiж на вулицi заселенiй переважно приватними будинками.
obolon2011
02.10.2011 07:06:45
srg123, вибачайте, якщо моє «шановний» чимось вас образило. Але цей вислiв використовую не для хамства, а для звертання до людини, яка є проiнформована вiдносно теми розмови (не дилетант).
Щодо порiвняння, я навпаки написав, що обидва варiанти майже рiвнозначнi – i там i там є як негативнi чинники, якi впливають на цiноутворення, так i позитивнi – недалеко метро Берестейська та Дорогожичi, поруч великi парки, що дає далеке, але вiдчуття, що повiтря можливо буде бiльш чистiшим тощо.
Проте цiна Танкової просто дивує – за що? Коли не знаємо, що буде завтра, а з побудованого – гора пiску посерединi, та й перший поверх. Це моє IМХО.
Але все рiвно, мої вiтання з придбанням, але прохання не захвалювати Танкову примарними сподiваннями на «покращення околицi вже завтра», десь це ми вже чули.
П. С. щодо дип. Мiсiї – в понедiлок точно сфотографую, дайте час.
SSilent
02.10.2011 08:37:43
obolon2011, вы наверное шутите насчет равнозначности проектов???
1) Расстояние от метро у Танвокой 800м у Петропавловской 1450м(если считать по нормальному, а не от точки к точке)
2) У Петропавловской очень много квартир уйдет льготникам(со всеми вытекающими)
3) Паркинг(на танковой есть, на петропавловской увы)
4) Качество стройки(ковальская считается одним из лучших по качеству застройщиков в неэлитном сегменте), по петропавловской непонятно насчет качества ничего...
5) Инженерные системы, на танковой будут нормальные окна, лифты и т. п., на петропавловской на 99% самые дешевые окна и белоруские лифты.
6) По контингенту субъективно все, но я побаиваюсь ходить вечером на Ольжича и дальше, уж сильно велика там концентрация наркоманов и пр. маргиналов(кто не верит ркомендую самим прогуляться), вчера как раз ходили в ту стророну, только по дороге штук 10 шприцов лежало... На танковой тоже не идеально, но как по мне намного спокойней(хотя по парку Нивки я бы не гулял :-), для прогулок пойдет и парк с детской ЖД который в 500м)
Приемущество Петропавловской это этажность... и немного меньшая цена(11000 против 11555), но как по мне Танковая на голову выше получается как проект.
П. С. не инвестор Танковой и не планирую им становиться, как впрочем и Петропавловской.
obolon2011
02.10.2011 09:12:17
относительно метро - пройдя 100 метров садишся на транспорт (рядом остановка на Телиги и пеш. мост), и через 10 минут вы на метро - хоть Дорогожичи, хоть Петровка. А по Лагерной надо топать - все 800 метров. В любом случае - оба варианта не близко. А про качество - поживем-увидем. На Петропавловской сначала также говорили кирпич, теперь газ. блоки. Про льготников согласен - красная цена дома до 9-10 тыщ., с учетом что льготники получили жилье по пять с половиной тыщ за квадрат, и их там аж 70%(инфа с отдела продаж). Если больше, пускай сами там живут. Но откуда цена 11000? В отделе продаж цены на Петропавловской еще нет...
L_info
02.10.2011 16:00:14
obolon2011:
Шановний, а ви взагалi, були на Петропавлiвськiй? Те, що там приватний сектор...
Захвалювати проект, як Ви пишете, я i не збиралась, вiдповiла на пропозицiю подiлитись думками щодо вибору. На Петропавлiвськiй була, також дивились готовий будинок на Бакинськiй, але мiсце i проект не сподобались. У Вас iншi уподобання - берiть що до душi i по карману. Те що на мiсцi Танкової роботи тiльки розпочатi теж вiдомо, але зважаючи на те що нам є де жити, доречi на Оболонi, нас термiни не пiджимають. Сподiваємось що забудовник цей проект як i всi iншi закiнчить вчасно. Рекомендую почитати форуми iнвесторiв їх будинкiв, я з них взяла для себе багато такого що допомогло зробити вибiр. Наш син будував собi квартиру у Київмiськбудi, хай у них буде все добре, але бiльш з ними не хочеться мати справу. Щодо iнфекцiйної лiкарнi, то зважаючи на рiвень захворюваностi наприклад туберкульозом, я думаю що iнфекцiя набагато ближче бiля кожного, нiж ми сподiваємось. У великого мiста крiм плюсiв є i багато своїх мiнусiв. Ми наприклад вже не хочемо жити на Оболонi, хоча цей район вважається одним iз найкращих i до метро, знаєте, звикли пiшки ходити. Бажаю Вам хорошого вибору i менше сарказму щодо вибору iнших.
obolon2011
03.10.2011 20:04:21
srg123: obolon2011, не знаю з якою метою ви писали попереднiй пост, але вживання слова "шановний"...
"Якi самi дипломатичнi об’єкти на Петропавлiвськiй ви маєте на увазi?
Наскiльки їх можна порiвнювати з дипломатичним мiстечком США та Казахстану (окрiм посольства ще планується будiвництво житлового комплексу поруч з парком)."
за номером 44/34 резиденцiя посла держави Кувейт. А це вам не Антiгуа чи Барбадос :) Та й взагалi, не здивуюсь, що це саме вiн мимоволi сказав нашому МЗС, "там у вас на Петропавлiвскiй якiсь руїни стоять, може щось зробите? Можливо, це не проблема знести декiлька тих пятиповерхiвок, збудованих за часiв наполеонiвських вiйн? А то тут до мене має приїхати мiй володар - шейх Сабах аль-Ахмед ас-Сабах. А воно аж око муляє, тi попранi речi, що сохнуть на балконах... Але ви не мовчiть, якщо щось, то ми той кошик ОПЕК трошки пiднiмемо на декiлька днiв в цiнi i вам усю ту вашу Петропавлiвську забудуємо, замiсть тих баракiв хана Батия, навiть посол США буде заздрити, де вони ото свою амбасаду розкинули бiля, як то ви кажете «гаражних кооперативiв»...". Ось Фьодорович прикинув, що справу говорить чоловiк, тай дав добро на початок тiєї процесiї...