obolon2011
03.10.2011 20:14:38
obolon2011:
"Якi самi дипломатичнi об’єкти на Петропавлiвськiй ви маєте на увазi?
Наскiльки...
парапор держави. А взагалi i не скажеш, шо тут жеве посол держави, яка володiє 9% свiтових запасiв нафти...
L_info
05.10.2011 15:34:47
На будiвельному майданчику встановили webcam i тепер на сторiнцi "хiд будiвництва" офiцiйного сайту комплексу можна бачити процес будiвництва: вечiр а роботи йдуть.
D_O
05.10.2011 16:03:05
Можливо хтось володiє iнформацiєю по третьому будинку? коли почнуться продажi? i ще таке питання: якi прогнози щодо динамiки цiн? в кого якi думки з цього приводу?
mirela
05.10.2011 18:11:51
написала заяву на 3 будинок -чекаю дзвынка
D_O
05.10.2011 19:09:03
Ми також написали заяву на третiй. Так, поки що мовчать. А ви яку квартиру в 3-му розглядаєте?
mirela
07.10.2011 05:30:05
ми хочемо 1 кiмнатну i 2 -х. щоб перепланувати на 4 кiмнатну
а ви ?
maxworld
09.10.2011 07:23:58
i все ж таки цiни завищеннi i вони будуть падати. Або чекайте новi акцiї вiд компанiй. Як це зараз ми можемо спостерiгати по пропозицiях, з метро взагалi вже зробили "агенство акцiйної нерухомостi".
Якщо переглянути пропозицiї продажу квартир в цьому районi, в тому числi i новобудови, то цiни не значно вiдрiзняються вiд цiн якi пропонує нам Ковальська, що i доводить нам кiлькiсть проданої нерухомостi в 1-й мiсяць. Рекламна компанiя в них хороша, на кожному кроцi, так що реальна картина спостерiгається. Ось 10-10,5 думаю цiна на яку б люди погодились ризикувати своїми заощадженнями та брати незначнi кредити.
А взагалi, особисто я, очiкую зниження цiн на нерухомiсть, як це було в 2008 роцi, до нас не одразу дiйшли змiни, десь за 8 мiсяцiв ми тiльки почали розмови про кризи, а десь за рiк в нас вiдчулись першi кроки зниження цiн на нерухомiсть. Якщо подивитись на европу i штати, то там нiяких покращень немає, активнiсть зменшується i цiни по трохи теж знижуються, за винятком, деяких курортних країн таких як Iспанiя, Болгарiя де цiни значно нижчi за середнi по европi i "сусiди" з середнiм достатком почувають себе майже багатiями i можуть дозволити собi деяку розкiш. Так що, все буде добре ;)(iмхо)
D_O
09.10.2011 08:57:06
2 mirela: ми розглядаємо 2-кiмнатну. До речi, телефонували на днях з "Ковальскої" щодо третього будинку, кв. м. у 2-к. - 11750 грн.
2 maxworld: Звiсно, дуже би хотiлось зниження цiни бодай на тисячу за квадрат, але щось у мене є сумнiви, що це реалiстично. У 2008 справдi вiдбулось зниження, але менi здається, в основному за рахунок падiння гривнi. З iншого боку, забудовники таки тодi почали пропонувати цiкавi акцiї. Скажiмо, знаю, що в Лiко-градi у 2008 можна було купити 3-кiмнатну десь близько за 100 тис. Хоча знайомi iнвестували декiлька рокiв до того i майже стiльки ж заплатили за 1-кiмн. (в $). Тому, можливо, акцiї якiсь i справдi будуть за умови невисоких продаж. Що ж, будемо трiшки чекати i монiторити. Проект сам по собi менi iмпонує. Особливо, у порiвняннi з подiбними за схожу цiну.
mirela
10.10.2011 05:33:22
нам теж телефонували
але ми ще думаемо
менi не дуже подобаеться той мiкрорайон
гнiтюча м берестейська
до нормального супермаркету iхати далеченько
садки вже переповненi -я ходила вже туди
школа одна поруч iв нiяка вже
http://www.detstvo.info/institution/school/show_inst/1409.html
D_O
10.10.2011 11:59:53
Розумiю. Берестейська також менi не подобається, але загалом мiсце бiля будинку здається непоганим. Дуже хочеться жити в бiльш-менш зеленiй зонi. А в Києвi поєднання зеленої зони з метро неподалiк - рiдкий випадок, особливо, за вiдносно прийнятну цiну.
Ми також їздили дивились на Липинку, задум справдi хороший, але мiсцерозташування...I навiть проблема не лише в тому, що до метро далеко i з громадським транспортом складно. Дуже багато негативних вiдгукiв щодо рiвня безпеки району. Цей фактор (а також проблема з землею) для нас вирiшальний. Хоча, можливо, ще змiнимо думку)