ЖК "Відпочинок", Святошинский р-н, ул. Отдыха, 9а (Stolitsa Group )

kip

kip

06.09.2013 08:11:49

"... Пайового закритого недиверсифiкованого венчурного iнвестицiйного фонду «Аргос», код за ЄДРIСI 2331751, яке в подальшому iменується Фонд, в особi директора Захарчука Руслана Миколайовича... Фонд має право на оформлення i реєстрацiю свого права власностi на Об’єкт на пiдставi Iнвестицiйного Договору №2331751-АР-ОТ вiд 15 травня 2012 року, укладеного мiж Фондом та Забудовником." Забудовник – ТОВ «СП Фасад». Фонд передає Iнвестору Об’єкт разом з технiчним паспортом за актом прийому-передачi в день укладення договору купiвлi-продажу Об’єкта.

Це з Договору.

ПИТАННЯ: ФОНД "АРГОС" - це Объединенная компания SG (Stolitsa Group) ?

У разi якщо Фонд з власної вини не уклав договiр купiвлi-продажу Об’єкта в строк, передбачений цим Договором, та у разi розiрвання (припинення) Договору з цiєї причини, за письмовою вимогою Iнвестора Фонд, пiсля настання кiнцевого термiну укладення договору купiвлi-продажу Об’єкта, повертає сплаченi Iнвестором кошти протягом 90 (дев’яноста) календарних днiв.

Цитувати

jt1789

jt1789

06.09.2013 08:17:39

Music_Only:
да чтоб они были здоровы. Что значит "свой" менеджер?!... моя Аня уже три месяца...

jt1789
FireStorm
LeraLera
Lenokia
Babrun
merm
Alexa82
vker
Smile
Music_Only

я думаю сам факт встречи уже сыграет в наши ворота. одно дело по одному отправлять в ОП или в ЖЭК или еще куда. или посмотреть в глаза группе людей, заплативших деньги в проект.

я постараюсь привлечь как можно больше форумчан к нашему делу. но все же давайте сориентируемся на дату, на которую будем требовать представителей с той стороны.

итак, рабочий день, вечер на следующей неделе всем подходит?

Цитувати

Babrun

Babrun

06.09.2013 08:20:45

Так пiдходить, але чи вони схочуть ввечерi...

Цитувати

kip

kip

06.09.2013 08:20:55

2 поста выше.
Надо разобраться кто такой Фонд. И учитывать, что по Договору "очень мягкое наказание" в случае переноса сроков по вине Фонда (в случае если будет письменное заявление от Инвестора, а если нет, то вообще никакой ответственности) - это для встречи.

Цитувати

tuffik

tuffik

06.09.2013 08:23:48

kip: " Сторони укладають договiр купiвлi-продажу Об’єкта на умовах, передбачених цим Договором,...

Мы все не дочитываем до конца предложения, условия, после которых наступает 3-хмесячный срок указаны через запятую, т. е. равнозначны:

Сторони укладають договiр купiвлi-продажу Об’єкта на умовах, передбачених цим Договором, не пiзнiше 3 (трьох) мiсяцiв iз дня
-отримання Замовником сертифiката, що засвiдчує вiдповiднiсть закiнченого будiвництвом Будинку проектнiй документацiї та пiдтверджує його готовнiсть до експлуатацiї,
-здiйснення Iнвестором повної оплати усiх iнвестицiйних внескiв за цим Договором,
-оформлення (в тому числi – реєстрацiї) права власностi Фонду на Об’єкт та отримання Фондом документiв, що є необхiдними для укладення та нотарiального посвiдчення договору купiвлi-продажу Об’єкта

Последнее условие еще не выполнено, как я понимаю, поэтому застройщик может на основании данного договора не начинать отсчет 3 месячного срока

Цитувати

kip

kip

06.09.2013 08:28:28

"-оформлення (в тому числi – реєстрацiї) права власностi Фонду на Об’єкт та отримання Фондом документiв, що є необхiдними для укладення та нотарiального посвiдчення договору купiвлi-продажу Об’єкта"
А откуда известно, что невыполнено?
Если и так, то причину или проблемы инвестор должен знать. Встреча нужна! 100%, но с Фондом.
Менеджера объязаны предоставлять такую информацию - думаю. Или они никакого отношения к фонду не имеют? Ихняя задача - продать и ...
Да, и обратите внимание, про ЖЭК ни слова, так что записываться на прием в ЖЭК - это лишнее (нерезультативное), но и если кто-то это сделает, то ничего плохого не будет, а наоборот - информация не помешает.

Цитувати

jt1789

jt1789

06.09.2013 08:35:44

Babrun: Так пiдходить, але чи вони схочуть ввечерi...

jt1789
FireStorm
LeraLera
Lenokia
Babrun
merm
Alexa82
vker
Smile
Music_Only
IgWar

давайте с начала определимся с кругом участвующих, я за выходные всех обзвоню и в понедельник будем назначать встречу. поэтому и прошу кого-нибудь из актива с развитым даром убеждения помноженным на здравую злость от задержки с заселением взять на себя организацию "с той стороной".

кстати, я как-то не разобралась тут с личными сообщениями, не могу на них отвечать. поэтому постараюсь связаться с каждым по тем данным, которые мне пришлют. эл. почта, телефоны - смотрите сами.

от встречи будет еще один плюс - познакомимся с реальными соседями :) те, кто будут жить в ЖК и кому судьба наших домов не безразлична.

Цитувати

Anatolka

Anatolka

06.09.2013 08:36:16

Читав, читав... Ну як форум дитячого садочку чи якийсь бабський кiдстафф. Заяви, листи, зустрiчi, транспоранти, черги до начжека на пару тижнiв...
У вас тут точно "чув дзвiн та не знаю де вiн". Хоч хтось з вас був на об`єктi хоча б на цьому тижнi?
Якi ще черги? Було б бажання. А то тiльки по клавiатурi бiльшiсть стукає. Моя дружина просто заїхала учора на Вiдпочинок i вiльно поговорила з начальником ЖЕКа. Каже що абсолютно адекватна людина. Пiсля цiєї розмови у нас нiякої панiки яка виникла пiсля прочитання форуму немаєу.
В двох словах - на носi опалювальний сезон - з 15 жовтня. Якщо роздати усiм ключi то народ позакриває свої квартири. А як перевiрити герметичнiсть опальювальної системи в такому разi? Наприклад в закритiй квартирi вiдбудеться розрив труби чи з`єднання. Затопить сусiдiв знизу. Хто тодi буде винен? Звичайно власник квартири оскiльки на той момент вiн вже пiдпише акт прийому-передачi (бо без цього акта звичайно власник ключi не матиме i не зможе закрити квартиру)! А якщо дати столицi спокiйно перевiрити систему то тодi вони виправлять усi недолiки за свiй рахунок. Перевiрити ранiше змоги немає оскiльки опалення у нас централiзоване - мiське. Ми самi дуже поспiшаємо з ремонтом. Але як на мене то краще щоб опалення було в нормi. Чи ви хочете залишитись без опалення на не визначений термiн iз-за однiєї закритої квартири в якiй прорвало трубу а власник поїхав десь у вiдрядження чи вiдпочивати в Туреччину або просто неадекват? Заспокойтесь сусiди i не розводьте панiку. Все з нашим Вiдпочинком гаразд.

Цитувати

python

python

06.09.2013 08:38:00

+1 на встречу.

Цитувати

tuffik

tuffik

06.09.2013 08:38:49

Не запуск на ремонт никак не связан с данными пунктами договора.
Я к тому, что единственные указанные в договоре сроки 3 месяца (п.2.6) и 6 месяцев (п.7.7.) застройщик формально выполнил, по п.2.6 еще даже отсчет не начался.
Т. е. юридических оснований подавать в суд по этому договору нет...

Цитувати
<< 165 166 167 168 169 ... 571
Архів