ЖК "Відпочинок", Святошинский р-н, ул. Отдыха, 9а (Stolitsa Group )

Duce

Duce

25.09.2013 11:11:06

За суб’єктивними оцiнками ЖЕК-у вони в змозi пропустити усiх бажаючих на ремонт за 2 тижнi, тобто пiдписати з усiма документи та видати ключi. 2 години, це коли документи готуються на мiсцi, а не заздалегiдь. Данi то вони отримують для чого? Якраз для того, щоб пiдготувати документи та економити час на пiдписання.
Стосовно початку опалювального сезону, на зустрiчi якраз i говорили, що пiсля запуску, якщо буде протiкання i це вина забудовника то вони все виправлять.
А на рахунок де шукати, то якраз тi хто хоче зайти на ремонт буде його робити, i шукати нiкого не потрiбно. В кiнцi кiнцiв можна ж попередити i сказати щоб усi були на мiсцi.

Цитувати

Music_Only

Music_Only

25.09.2013 11:17:25

Мне Ваш оптимизм определенно нравится...))

Цитувати

kip

kip

25.09.2013 11:37:01

Duce: За суб’єктивними оцiнками ЖЕК-у вони в змозi пропустити усiх бажаючих на ремонт за...
Той, хто хоче зайти на ремонт - буде його робити, але, якщо користуватися послугами дизайнера, то ремонт роблять не зразу :багато є таких людей, що ще нi разу не були в квартирi, а вiдповiдно i дизайнер не заходив - значить дизайнер зайде (в кращому випадку) коли ЖЕК визве по запису. Це до Ваших слiв, що шукати нiкого не потрiбно.
А стосовно того, щоб попередити - то це можна зробити, але результат буде, самi розумiєте...

Цитувати

SmiLe

SmiLe

25.09.2013 11:40:29

Я також не бачу приводiв панiкувати. Просто треба дочекатися акт на воду та i все (скорiше за все проста бюрократична тяганина i тому точнi строки нiхто не може вгадати). Особисто я буду намагатися розпочати ремонт до отоплюваного сезону. I за труби я взагалi не переживаю. Труби новi, вони тiкти не повиннi, а стикi вже були провiренi забудовником ще ранiше (з їхнiх слiв). Так що i причин спецiально вiдтягувати строки забудовником, на мою думку, немає.

Цитувати

jt1789

jt1789

25.09.2013 11:46:17

как минимум неприятно, что опять начался разнобой в поступающей информации.

у меня немного отвлеченный вопрос. кто-то видел общее рекомендованное предложение по застеклению, озвученное застройщиком на пресловутой встрече, которое должны были где-то опубликовать в конце прошлой недели? или это тоже не было выполнено?

Цитувати

jt1789

jt1789

25.09.2013 12:06:18

от себя добавлю: вчера была в ЖК, меня ЖЭК мягко отправил на следующую неделю. и мне совсем не нравятся сегодняшние сообщения про 15-17е числа.

за время прошедшее со времени моего последнего визита на площадке (1й дом) появились счетчики на воду и электричество, с гордостью продемонстрированные сопровождающим.

Цитувати

kip

kip

25.09.2013 12:08:57

SmiLe: Я також не бачу приводiв панiкувати. Просто треба дочекатися акт на воду та i все...

А коли Ви одержите ключi?

Цитувати

Duce

Duce

25.09.2013 12:30:23

Ми з дизайнером заходили тижня три тому. Близько 2-х годин в квартирi провели. Тому, якщо є бажання починати ремонтнi роботи, то i пiдготовчий перiод пройти не проблема.
Дратує дiйсно нове коло вiдтягувань.
Я знаю що таке рiтеiл, що таке багато людей, купа договорiв, питань, доопрацювань, тощо. Це все оптимiзувати можна, було б бажання!

Цитувати

kip

kip

25.09.2013 13:08:25

Duce, а такой вопрос: остекление балкона будете делать? А с батареей отопления посредине панорамного окна как дизайнер посоветовал сделать?

Цитувати

Duce

Duce

25.09.2013 14:46:54

Базова концепцiя вiдкритих балконiв дуже подобається, тому бажання її мiняти немає. Але якщо усi масово будуть робити, то можна розглянути.
По батареї порадила помiняти на бiльшу. ))

Цитувати
<< 222 223 224 225 226 ... 571
Архів