python
02.10.2013 09:10:09
Об отсутствии горячей воды в Святошинском районе - правда. За последний год только, раньше было нормально. Сейчас вот как раз тоже нет воды.
Но батареи теплые...
natalize6
02.10.2013 09:14:43
Apoptosis: Проблеми з гарячою водою бувають у всiх районах Києва. Святошинський, судячи з вiдгукiв...
А что, стоимость установки бойлера так высока, что необходимы маркетинговые исследования?
Подскажите пожалуйста те, кто уже получил ключи, их выдают, не проверив как себя ведут трубы отопления? Спасибо
natalize6
02.10.2013 09:18:59
Music_Only: живу на Святошино много лет, ну знаю, что в некоторых домах из-за старых труб действительно...
Живу на Позняках более 10 лет, заселились в новый дом. На протяжении этого периода проблем с горячей водой вообще не было. Отключают только в профилактических целях в летний период на 2 недели
Apoptosis
02.10.2013 09:25:09
natalize6:
А что, стоимость установки бойлера так высока, что необходимы маркетинговые...
В нашому випадку справа не в додаткових затратах а в "естетицi" та економiї мiсця.
zzz86
02.10.2013 09:28:12
Music_Only: живу на Святошино много лет, ну знаю, что в некоторых домах из-за старых труб действительно...
Будинку (Виноградар) в якому я зараз проживаю п`ять рокiв. Всi роки проблем не було (бувало й на профiлактику не вiдключали), за виключенням цього року. Горяча майже два мiсяця з перебоями (з них близько мiсяця взагалi не було). До цього я вiдговарював людей вiд бойлера в нових будинках, але тепер, якщо складеться з Вiдпочинком, то однозначно бойлер буде. Бо одне дiло лiтом нема горячої води, а друге дiло, коли за вiкном така погода.
P.S. Я з легкiстю i тепер приймаю холодний душ, але є дружина, дитина.
zzz86
02.10.2013 09:31:04
Apoptosis:
В нашому випадку справа не в додаткових затратах а в "естетицi" та економiї...
На рахунок естетики, то зараз бойлери ну дуже гарно виглядають. Бачив Hotpoint-Ariston, був у захопленi.
Повторюсь, до цьогорiчної проблеми з водою вiдмовляв знайомих ставити бойлери. Плюс побачивши сучаснi бойлери був дуже приємно здивований.
Duce
02.10.2013 09:56:34
Ми вирiшили ставити маленький бойлер для пiдстраховки, так щоб душ прийняти, якщо води немає.
Anatolka
02.10.2013 09:57:24
Мiй ARISTON ABS VLS PW на 100 л вже чекає свого часу на установку. Мене нiхто не вiдмовить поставити його :)
natalize6
02.10.2013 10:35:33
Спасибо за советы!
SmiLe
02.10.2013 10:49:06
natalize6:
А что, стоимость установки бойлера так высока, что необходимы маркетинговые...
1. Труби новi, їх провiряти не потрiбно.
2. Провiряються тiльки стики труб.
3. Їх провiряли при монтуванi. Тобто запускали пiд тиском холодну воду.
4. Там де стикi не витримували, були проведенi ремонтнi роботи по усуненню проблем.
5. Отже, проблем при запуску гарячої води в батареї бути неповинно.
6. Якщо ж все-таки вони будуть, будiвельники будуть провiряти причини якi визвали данi проблеми. Якщо причиною буде дiяльнiсть ремонтних бригад, якi ми з вами наймемо, усувати проблему та її наслiдки прийдеться власними коштами.
Надiюсь я доступно пояснив.