ЖК "Відпочинок", Святошинский р-н, ул. Отдыха, 9а (Stolitsa Group )

metya

metya

01.10.2013 11:07:37

По информации со встречи так называемый "Вiдпочинок-2" будет строится (если конечно будет) за железной дорогой в сторону улицы Отдыха. Еще прозвучала инфа, что рассматривается покупка адимн-здания на улице Жмеринской (видел объяву на сландо за мульён уе). Железная дорога наверняка простоит еще очень долго.

Цитувати

zzz86

zzz86

01.10.2013 12:01:21

Я правильно зрозумiв, що Вiдпочинок 2, якщо звичайно буде, по словам представникiв, планується з лiвої або з правої сторони вiд дороги, яка iде вiд до комплесу через лiс?

Цитувати

python

python

01.10.2013 12:33:58

Справа - воен. часть, слева парк. По словам Петренко ни то, ни другое застраивать не будут. Говоря о Вiдпочинке-2 он скорее всего имел в виду направление к Жмеринской.

Цитувати

zzz86

zzz86

01.10.2013 12:50:33

Ну тодi, можливо, на територiї АТП з виходом в парк вiдпочинку.
Зараз рiшаємось на купiвлю, але дружину якраз "напрягають" колiї. А взагалi я, таке враження, "присiв" на "Вiдпочинок" особливо пiсля того, як побували в квартирах та ще й з вiкнами на ПН-ЗХ. Також не останню роль грала територiя пiд охороною без постороннiх, так ось в Столицi вона працює, бо коли я рамках прогулянки та розвiдки)) хотiв зайти з дитиною трьох рокiв на тереторiю Липiнки 1 в неприйомний час, охорона чемно попросила нас покинути територiю i приходити в час приймання офiсу продаж. А в тому ж Парковому мiстi ходи хто хоче, роби що хочеш, мiсцеве населення гарно цим користується i народу повно завжди, та й територiю така, що взагалi не зрозумiло, як охороняти.

Цитувати

SmiLe

SmiLe

01.10.2013 12:59:51

Оформив договора з ЖЕКом сьогоднi. Все чудово. Правда зайняло десь 3 години часу, оскiльки прийшлось ще їхати в банк платити авансовий платiж за комуналку. Доречi, нарахунок суми авансу: вона складається з комунальних платежiв за 3 мiсяцi та 1500 грн. аванс за тепло, воду та електропостачання.

Цитувати

kip

kip

01.10.2013 13:07:30

Вiтаю, SmiLe! А ключi i перепустку видали? Зауваження (недолiки) Ви ранiше заявляли чи у Вас їх не було? Лiчильники всi вмонтованi?

Цитувати

Ole-158

Ole-158

01.10.2013 13:28:57

А мене цiкавить чи встановленi вже тепловi лiчильники, i чи обiцяють тепло в домi з початком сезону?

Цитувати

metya

metya

01.10.2013 13:38:35

Я понял так, что вторая очередь может быть построена по левою сторону дороги, которая ведет от ЖК. Но это очень туманная и далекая перспектива.

Цитувати

zzz86

zzz86

01.10.2013 14:09:46

Чи є практика в когось на рахунок додаткових знижок в iндивiдуанльному порядку окрiм зайявлених 5% при 100% оплатi?

Цитувати

Jun

Jun

01.10.2013 16:11:55

metya: Я понял так, что вторая очередь может быть построена по левою сторону дороги, которая...

Я тоже так поняла. Потому что говорилось о переносе Новуса в начало дороги и устранения разрыва в жилой застройке.
А промзону в будущем они тоже хотели бы, конечно, застроить. Но шансов это сделать больше у Ковальской, как кто-то на форуме заметил.

Цитувати
<< 232 233 234 235 236 ... 571
Архів