metya
01.10.2013 11:07:37
По информации со встречи так называемый "Вiдпочинок-2" будет строится (если конечно будет) за железной дорогой в сторону улицы Отдыха. Еще прозвучала инфа, что рассматривается покупка адимн-здания на улице Жмеринской (видел объяву на сландо за мульён уе). Железная дорога наверняка простоит еще очень долго.
zzz86
01.10.2013 12:01:21
Я правильно зрозумiв, що Вiдпочинок 2, якщо звичайно буде, по словам представникiв, планується з лiвої або з правої сторони вiд дороги, яка iде вiд до комплесу через лiс?
python
01.10.2013 12:33:58
Справа - воен. часть, слева парк. По словам Петренко ни то, ни другое застраивать не будут. Говоря о Вiдпочинке-2 он скорее всего имел в виду направление к Жмеринской.
zzz86
01.10.2013 12:50:33
Ну тодi, можливо, на територiї АТП з виходом в парк вiдпочинку.
Зараз рiшаємось на купiвлю, але дружину якраз "напрягають" колiї. А взагалi я, таке враження, "присiв" на "Вiдпочинок" особливо пiсля того, як побували в квартирах та ще й з вiкнами на ПН-ЗХ. Також не останню роль грала територiя пiд охороною без постороннiх, так ось в Столицi вона працює, бо коли я рамках прогулянки та розвiдки)) хотiв зайти з дитиною трьох рокiв на тереторiю Липiнки 1 в неприйомний час, охорона чемно попросила нас покинути територiю i приходити в час приймання офiсу продаж. А в тому ж Парковому мiстi ходи хто хоче, роби що хочеш, мiсцеве населення гарно цим користується i народу повно завжди, та й територiю така, що взагалi не зрозумiло, як охороняти.
SmiLe
01.10.2013 12:59:51
Оформив договора з ЖЕКом сьогоднi. Все чудово. Правда зайняло десь 3 години часу, оскiльки прийшлось ще їхати в банк платити авансовий платiж за комуналку. Доречi, нарахунок суми авансу: вона складається з комунальних платежiв за 3 мiсяцi та 1500 грн. аванс за тепло, воду та електропостачання.
kip
01.10.2013 13:07:30
Вiтаю, SmiLe! А ключi i перепустку видали? Зауваження (недолiки) Ви ранiше заявляли чи у Вас їх не було? Лiчильники всi вмонтованi?
Ole-158
01.10.2013 13:28:57
А мене цiкавить чи встановленi вже тепловi лiчильники, i чи обiцяють тепло в домi з початком сезону?
metya
01.10.2013 13:38:35
Я понял так, что вторая очередь может быть построена по левою сторону дороги, которая ведет от ЖК. Но это очень туманная и далекая перспектива.
zzz86
01.10.2013 14:09:46
Чи є практика в когось на рахунок додаткових знижок в iндивiдуанльному порядку окрiм зайявлених 5% при 100% оплатi?
Jun
01.10.2013 16:11:55
metya: Я понял так, что вторая очередь может быть построена по левою сторону дороги, которая...
Я тоже так поняла. Потому что говорилось о переносе Новуса в начало дороги и устранения разрыва в жилой застройке.
А промзону в будущем они тоже хотели бы, конечно, застроить. Но шансов это сделать больше у Ковальской, как кто-то на форуме заметил.