ЖК "Відпочинок", Святошинский р-н, ул. Отдыха, 9а (Stolitsa Group )

Stalin

Stalin

06.11.2013 21:38:42

На сайте нашел информацию о том, что наш ЖК находится на подтаплеваемых территориях. Информация с сайта: http://mkk.kga.gov.ua/Main/Index?Length=4 Узнавали ли кто-то, какие меры соблюдались при строительстве: дренажи, осушивание, например?

Цитувати

Babrun

Babrun

06.11.2013 23:12:27

People: Добрый вечер. Недавно подписал документы с жеком, и по состояния на сегодняшний день...

Був сьогоднi на Вiдпочинку i глянув я на мусорку - буде вона крита iз двома входами: один зi сторони дороги, один зi сторони 4-го будинку.

Хоча мусорка пiд вiкнами не комiльфо, але якщо крита, всi будуть влучнi i вчасно буде вивозитися, то думаю ОК. Хоча, якщо перенесуть (однак куди?) то ще краще.

До-речi вона ближче до 4-го, нiж до 1-го.

ПС: щодо перенесення мусорки - а якщо її перенесуть, то чи всi будуть цей мусор нести хто-зна куди, чи будуть кидати аби-де?

Цитувати

Babrun

Babrun

06.11.2013 23:14:24

Stalin: На сайте нашел информацию о том, что наш ЖК находится на подтаплеваемых территориях....

Сьогоднi дощ - вода трохи стоїть на газонах невеликими калюжками, а так норм. Для першої черги не думаю, що суттєво, оскiльки по рельєфу простежується нахил в сторону другої черги.

Цитувати

Alexanders

Alexanders

07.11.2013 07:14:09

Странная истерия на форуме по поводу отопления. Недели 2-3 да и поставят счетчики и включат все.

Пока что по срокам у "Столицы" все отлично.
По своему опыту могу сказать:
20 июня 2013 - ввели в эксплуатацию
19 октября 2013 - получил ключи и подписал договор с ЖЭК
28 октября 2013 - "Столица" оформила право собственности на себя
6 ноября 2013 - Купля-продажа и право собственности у меня.

Итого 4 месяца и у Вас есть право собственности. По-моему неплохие сроки.

Цитувати

zzz86

zzz86

07.11.2013 07:23:58

У самого "надiйного" термiни:
Право власностi - 6 мiсяцiв;
Вода холодна - 8 мiсяцiв;
Свiтло - 9 мiсяцiв;
Вода горяча майже 12 мiсяцiв;
Опалення - пiд новий рiк (будинок "зданий" був у лютому з запiзненням на 2 мiсяцi).

Звичайно, треба прагнути до кращого, але не через раз то соплi тут жувати, то елементи ектремiзму проявляти, а в "личку" погрози писати.

Цитувати

SmiLe

SmiLe

07.11.2013 07:39:09

MIL: А обслуживающему персоналу комплекса(которые я знают пишут разные оскорбления на...

Дивлячись на вашi пости чомусь згадую мої студенськi роки, якi не обiйшлися без розборок i драк. Так в розборках толпи (бiльшiсть з яких завжди була адекватними людьми) чомусь завжди находилось одне маленьке чмо (не маю намiру образити когось з присутнiх на форумi), яке строїло з себе непонятно що i постiйно пригало з лозунгами: "Та давай врiж йому! Щас ми їх порвем!".

Не буду проводити паралелi, але чомусь згадалося...

Беручи до уваги, що ви вiдмовляєтесь iндефiкувати свою особистiйсть (хоча би номером квартири в якiй маєте проживати) та той факт що ви "купили" квартиру недавно та вiдповiдно мали би знати про те що i як вiдбувається в ЖК на момент куплi, я роблю висновок що ви банальний засланий козачок (парочка уже була до вас). Тому буду iгнорувати вашi повiдомлення. I пропоную рештi iнвесторiв (адекватним та iнтелiгентним людям) долучитися до цього.

Цитувати

vadimlp77

vadimlp77

07.11.2013 07:46:20

Не понимаю почему на MIL наезжают. Если бы у меня под окнами маячила мусорка мне бы тоже это не понравилось. Очевидно есть люди кому это мешает и те, кого это не парит. Те кого не парит "не понимают" зачем возмущаться тому, что было в проекте изначально. Тех кого парит, конечно, хотят её перенести подальше. В принципе я согласен с тем, что мусорка в центре ЖК не камильфо, это, конечно удобно с точки зрения логистики вывоза мусора, но для жильцов ЖК больше вреда чем пользы. Поддерживаю вынос этого вопроса на собрание. Ну и "критикуя предлагай" никто не отменял. Нужно парочку альтернативных мест её размещения для того чтобы реально что то обсуждать.

Цитувати

zzz86

zzz86

07.11.2013 07:55:45

Нiхто не наїзджає. I тему з мусорником пiдняв Eager. А от фрази типу
"если не будет убрана мусорка под Первым домом, владельцы квартир первого дома сами ее снесут!" попахує або задиристим юнацтвом або ж екстремiзмом. Бо жодної iдеї не було, а лиш iстерiя. Якщо мусорник буде накритим i доглянутим, то й в принципi нiчого страшного в ньому не буде, а якщо й буде, то мусорник фiзично перемiстити, погодивши цi речi з жеком, проблеми не повиннi створити.
А у разi, якщо жек щось дiйсно не виконує i є докази цього, то треба окрiм того, що тут щось виписувати, ще й елементарно в прокуратуру звертатись плюс лист в КМДА.

Цитувати

vadimlp77

vadimlp77

07.11.2013 08:01:04

С этим согласен, но это скорее всего просто декларации. Видимо есть опыт у человека - пока не начнешь кричать и угрожать ничего не сдвинется с места. Надеюсь в нашем ЖК всё будет по другому, более цивилизованно.

Цитувати

Karl

Karl

07.11.2013 08:27:59

SmiLe:
Дивлячись на вашi пости чомусь згадую мої студенськi роки, якi не обiйшлися...

Не хочется вас обидеть но просмотрев ваши посты - вы постоянно пытаетесь изгнать с форума всех, кто имеет отличное от вашего мнение. Сильно смахиваете на обычного проплаченного застройщиком тролля.

Лично мое мнение - не пытайтесь "глушить" проблемы - пытайтесь предлагать решения и участвовать в решении этих проблем.

Ничего личного.

Цитувати
<< 277 278 279 280 281 ... 571
Архів