ЖК "Лісовий". Київ, вул. Генерала Матикіна, 16, (І будинок) р-н Конча-Заспа (Укрбуд)

Aborigen

Aborigen

13.04.2013 14:56:09

Hardmetals:
мабудь краще буде коли ми всi подiлимося iнформацiєю один з одним, щодо придбання...

Пiдтримую, якщо є можливiсть домовитися та одночасно купувати матерiали за бiльш демократичними цiнами.

Цитувати

mila58

mila58

14.04.2013 07:45:39

Aborigen: Був сьогоднi на будiвництвi - не зважаючи на дощ, йшли роботи по фасаду будинку,...

Да... Как интерестно. А мне говорили, что акты подписали 60 квартир. От их вранья мне уже не хочется с ними разговаривать. Я не удевлюсь, что акты подписали всего пару чел.

Цитувати

realty

realty

14.04.2013 15:52:51

mila58:
Да... Как интерестно. А мне говорили, что акты подписали 60 квартир. От их вранья...

я подписала акт еще в марте, и была далеко не первой, так что, не думаю, что всего пару человек. документы на право собственности уже оформляются. на недолелки дали гарантийное письмо. никаких дополнений не подписывала.
договор с жеком тоже не подписывала, акт приемки-передачи это не обязывает делать.

Цитувати

Aborigen

Aborigen

14.04.2013 17:56:34

realty,
указан ли в гарантийном письме срок устранения недочетов и
какой срок действия доверенности Вы указали?

Цитувати

realty

realty

14.04.2013 18:21:43

Доверенность до конца года, недоделки до конца мая, вроде)

Цитувати

Atomic

Atomic

14.04.2013 19:05:39

Добрый вечер!
Кто подписывал акты тех. состояния квартиры, указывали ли Вы тот факт что штукатуркой покрыты не все стены а только несущие?
Или Вы принимали данное обстоятельство как должное?

Цитувати

gitel

gitel

14.04.2013 19:37:47

mila58:
Да... Как интерестно. А мне говорили, что акты подписали 60 квартир. От их вранья...

Мне тоже кажется что немного людей подписали акт приема-передачи, ну точно не 40 и не 60 чел, мы еле нашкребли 40 реальных инвесторов когда вставал вопрос о создании ОСББ, а тут уже " 40 чел подписали". Никому верить нельзя))))))

Цитувати

gitel

gitel

14.04.2013 19:39:38

realty:
я подписала акт еще в марте, и была далеко не первой, так что, не думаю, что...

А когда будете договор с Жеком подписывать?

Цитувати

gitel

gitel

14.04.2013 19:50:46

Atomic, чесно говоря я уже и забыла что надо акт тех. состояния подписывать, уже нацелились акт приема-передачи сразу подписывать... мы вообще уже запутались с этими сроками, документами и обещаниями от застройщика. Мы смирились с тем что оштукатурены не все стены, тем более что межкомнатные перегородки действительно не надо штукатурить, а только шпаклевать. И вообще, я уже очень хочу чтобы строители привели в порядок крышу, фасады, придомовую территорию и подключили комуникации и двигали на матыкина 14 лапшу людям вешать! Заколебались!

Цитувати

РоманД

РоманД

14.04.2013 23:49:26

Iнформацiя для всiх.

1) Я пiдписав акт примання-передачi та договiр з Берiзкою в редакцiї, яку ми разом узгодили з Берiзкою через те, що орендую квартиру i менi потрiбно прискорити початок ремонту та приблизитись якнайшвидше до переїзду. Без цього робити ремонт не дадуть можливостi. Тим для кого це не аргумент можуть i почекати, коли забудовник завершить свої роботи.
2) Наш форум заповнився спамом i рiзними комерцiйними пропозицiями. Особисто я не радив би зв`язуватися з ними без додаткової перевiрки. Як показує досвiд найкращi варiанти - це провiренi варiанти, якi можна знайти через своїх друзiв i знайомих. Тi хто добре роблять ремонти та надають iншi пов`язанi послуги себе через подiбнi форуми нiколи не пропонують, у них завжди є робота.
3) У мене немає iнформацiї про те скiльки людей i що пiдписали, але процес йде, дехто вже почав якiсь роботи. Проте по факту електрики поквартирної ще немає, тому будь-якi роботи будуть залежати вiд електрики загальнобудiвельної вiд забудовника. Тому цей момент треба враховувати.
4) Я уже втомився вiд всяких недоробок, типу вiдбита плитка в коридорах, вiдсутнiсть перил, або вiкна, якi не вiдрегульованi та скло iз трiщинами, штукатурка яку краще би не робили взагалi, i т. д i т. п. Насправдi це легше зробити самому нiж щось вимагати вiд тих людей, якi там працюють. Це наша українська реальнiсть. Тому просто чекаю, коли закiнчать фасад та прибудинкову територiю, пiдключать будинок до усiх комунiкацiй, а далi самi будемо керувати своїм будинком.
5) Є рiзнi думки про Берiзку, але як на мене, то їх керiвник адекватний i досвiдчений чоловiк, i я сподiваюсь, що послуги з управлiння будинком будуть на належному рiвнi. Мене звинуватив один iз майбутнiх сусiдiв в телефоннiй розмовi у тому, що я зацiкавлений i маю якийсь iнтерес у вiдносинах з Берiзкою - бред. Насправдi було б iдеально щоб уже було ОСББ та щоб ми самi через ОСББ управляли своїм будинком. Проте зараз це неможливо, а через рiк у нас буде результат їх роботи, сподiваюсь, що ОСББ уже буде дiяти i ми зможемо прийняти вiдповiдне рiшення щодо Берiзки.
6) Схема розмiщення кондицiонерiв розроблена Берiзкою i є додатком до договору. Як я писав ранiше концепцiя така, що вони мають розмiщуватись пiд вiкнами. Кому потрiбно пишiть на osbb.matykina16@gmail.com i я надiшлю схему.
7) Щодо штукатурки перегородок - вони дiйсно не мають штукатуритись.
8) Те, що називають гарантiйним листом вiд забудовника - насправдi є просто писулькою без печатки, я би сказав бумажкою для букашки :-). Гарантiєю того, що вони свою роботу дороблять є те, що їм потрiбно продавати квартири в другiй черзi i в iнших об`єктах якi вони будують.

Цитувати
<< 125 126 127 128 129 ... 163
Архів