Borodasvr
12.06.2014 12:07:55
Начальник участка сказал добавить 1-2 месяца. Окна планируют конец августа начало сентября. Внутренняя отделка с сентября октября. Отопление автономное на втором доме стоять будет. Счётчики тепла предусмотренны.
ukraine
12.06.2014 12:54:45
Спасибо за информацию, успокаивает. А что значит автономное отопление на втором доме? А на первом тогда какое?
Borodasvr
12.06.2014 14:31:15
я так понял на два дома будет работать.
beilis
15.06.2014 18:22:20
Добрий вечiр!!!
можливо у когось є фото виду на шулявське кладовище з будинку №2?
були на переглядi i забули зробити фото:)
дякую!!
beilis
15.06.2014 18:32:51
Доречi, будинок будується, але навряд чи вiн здасться в груднi..., в кращому випадку - весною...
i ще, по правилах київмiськбуду, будинок може здатися, але введення може вiдбуватися вiд 3-6 мiсяцiв.... тому будинок може i в груднi здатися, але заселення може бути лише через пiв року....
ось такi правила в київмiськбудi....
Edison
16.06.2014 06:49:15
чтобы успеть к декабрю, уже должны производить отделочные работы, до чего явно далеко. Тут что-то не так. Прочитал на днях форум схожей стройки на Радунской 28- там нова переносят срок, уже на сентябрь, итого-задержка на год.
beilis
16.06.2014 07:55:00
На Глушкова зараз такi проблеми..
так вони зiбралися, написали колективну заяву, добилися зустрiчи з замадиректора i будуть добиватися прискорення термiнiв i контролювати будiвництво... виробляти план будiвництва i тп...
так там аж прискорилися, вже i паркiнг почали активно добудовувати i тп..
тому тут треба брати все "в свої руки" i тиснути на КМБ.. тодi бiльш реальнi строки будуть6))
Annaline
16.06.2014 08:41:50
Сегодня в очередной раз попыталась дозвонится в технадхор. И таки дозвонилась... Спустя месяц. И наш человек по Гарматной ушел в отпуск на 2 неделе. Хотя где-то в конце апреля- начало мая я звонила и он тоже был в отпуске.
ukraine
16.06.2014 10:24:35
Доброго дня, это все грустно, эти задержки были и в добрые времена, а сейчас, что и говорить. Я себе сказала, ждать еще год минимум, хотя тянулись изо всех сил, чтоб заплатить 100 %. Сейчас побаиваюсь замеров бти, если намеряют намного больше да плюс ремонт, тк кгс сдает голые квартиры, вот так. А насчет повлиять на скорости стройки, мне кажется, невозможно. Если неправа, готова выслушать предложения. Спасибо всем, кто следит и ставит фото.
lightova
17.06.2014 13:45:52
Почитала форум згаданого будинку на Глушкова - дуже надихає. Перегляньте за нагоди: http://realt.ua/Forum/?IDF=4&IDT=6041&cpg=90 ; сторiнки 90-91.
Дотримуюся тiєї думки, що ми маємо виявити таку ж активнiсть: скласти листа з вимогою надати роз`яснення щодо своєчасностi виконання робiт. Зобов`язати КМБ скласти графiк робiт та органiзувати перевiрку дотримання цього графiку представниками iнвесторiв. Вимагати зустрiчi з керiвництвом КМБ, на якiй пiдняти вищевказанi питання, а також з`ясувати, врештi-решт, всi нюанси, за якi ми платили грошi: яким буде утеплення будинку (вiдомi випадки, коли КМБ заявляв один тип обшивки, а робив iнший - дешевший i менш якiсний), питання лiфтiв, засклення балконiв.. доповнiть, що я забула.
Знову звертаюся до людей, якi отримують квартири по програмi президента: є тут хто на форумi? На даний момент вашi пiдписи i ваша скарга на iм`я глави держави мають велику вагу.
Отже, пропоную: окреслити коло питань, якi ми пiднiмемо у листi; скласти цього самого листа з вимогою зустрiчi з представниками КМБ i узгодити його на форумi; органiзувати зустрiч iнвесторiв, аби зiбрати максимальну кiлькiсть пiдписiв - поодинокi звернення не матимуть належного ефекту; передати листа в КМБ; чекати вiдповiдi вiдведений законом час (10 днiв, наскiльки я пам`ятаю); у разi вiдсутностi реакцiї з боку КМБ, або спроби обiйтися пустопорожнiми вiдписками та обiцянками написати листа-скаргу у Київську мiську адмiнiстрацiю, а затим - на iм`я президента.