beilis
04.07.2014 21:46:22
не розумiю для вже переживати, до кiнця термiну будiвництва ще пiв року!!!
будинок будується, КМБ працює.... будiвництво не заморожуєтся, так що приводу для панiки не бачу!!!
давайте бiльш оптимiстично налаштовуватися i буде нам по вiрi нашiй:)))
beilis
04.07.2014 21:48:09
i цiль листа до КМБ, я так розумiю, був тим, щоб нас помiтили, щоб не розслаблялися, i щоб ми отримали певнi вiдповiдi....
це ж не скарга була!!
бо ще не час скаржитися...:)
argus
05.07.2014 08:42:00
beilis +1 :-) еще целых 6 месяцев до запланированной даты...
да, и еще...
спасибо инициативной группе - за организацию Встречи...
и более 30 инвесторам - за участие в ней... вместе - мы сила!
ukraine
05.07.2014 09:40:18
Так, дiйсно не будемо панiкувать ранiше часу i триматися разом, хтось був у цi днi на будiвництвi? !
lightova
05.07.2014 15:00:07
Подiбнi статтi, коли до них уважно придивитися, нi про що. Просто переказ плiток, взятих на таких же приватних форумах, як наш з вами. Я себе заспокоюю тим, що навряд чи хто захоче руйнувати такий прибутковий бiзнес як КМБ. А для всяких сумнiвних проектiв та крупномасштабного вiдмивання грошей iснує ВАТ трест "Київмiськбуд-1", як я зрозумiла зi слiв нашого брокера. Вiн мав нещастя вкласти грошi у будiвництво на Шумського,5. I тiльки потiм зрозумiв, що то не зовсiм той КМБ, який холдингова компанiя. Вже чотири роки чекає квартиру, не кажучи вже про те, що в процесi будiвництва невiдомо звiдки з`явилося ще два поверхи - 27 замiсть обiцяних 25.
Київмiськбуд, з яким спiвпрацюємо ми, - великий корабель. А великi кораблi i тонуть повiльно, у крайньому разi. Звичайно, у нашiй чарiвнiй країнi можливо неможливе, тому слiдкувати за новинами, пов`язаними з КМБ, потрiбно. I, за можливостi, реагувати всiєю громадою.
ukraine, бачила сьогоднi (а сьогоднi субота, мiж iншим) будiвництво з балкону - крани працювали.
ukraine
05.07.2014 15:42:55
Дякую, lightova, за iнформацiю, трохи заспокоює. Треба пильнувати та вчасно реагувати, як цього разу з нашим листом, все було досить оперативно, подяка всiм iнвесторам за вiдгук, так i будемо дiяти надалi.
Svetnik
08.07.2014 06:35:52
рассматривает наше обращение томашевская марина викторовна, завтра ей буду звонить, поскольку на сегодня она еще с письмом не ознакомилась
Svetnik
08.07.2014 15:19:15
добрый день, если появились дополнительные вопросы к представителям киевгорстроя, просьба написать их, чтобы можно было их обсудить на встрече.
Спасибо
ukraine
08.07.2014 16:19:43
Svetnik, дякуємо за роботу, а про яку зустрiч Ви говорите, вже є якась вiдповiдь ? Дякуємо
Svetnik
08.07.2014 16:22:49
да, встреча будет ориентировочно через неделю, просьба задавать интересующие вас вопросы(к киевгорстрою)