ukraine
24.06.2014 10:50:07
Svetnik, напишите мне в личку и я Вам скину текст письма, но потом нужно будет туда вставить пожелания других инвесторов, чтобы было максимально полно.
Annaline
24.06.2014 12:20:14
2 zweihund:
- по поводу ремонта и всего прочего по квартире.
своими глазами видела отделку в квартире на Хорольской: голые стены, да, поставили выключатели и розетки... но лучше бы без них сдали квартиру. балкон не застеклен. Двери обычные серые железные.
А по поводу комментариев... То не мое личное творчество. Дала людям почитать, которые строительством занимаются.
argus
24.06.2014 16:57:42
сегодня в 19.30 - работали на доме #2...
beilis
27.06.2014 19:37:39
Добрий вечiр!!!
зустрiч 2.07 в силi?на 19.00?
Svetnik
28.06.2014 08:22:37
Да, встреча будет
lightova
29.06.2014 12:04:33
Annaline: Поспiлкувавшись зi своїми колегами, виникли такi зауваження до пунктiв листа.
3б)...
Панове сусiди, доброго дня!
Перепрошую за довге мовчання – минулого тижня не мала доступу до iнтернету.
Ознайомившись з усiма зауваженнями, внесла наступнi поправки до пункту 3 листа та змiнила черговiсть пiдпунктiв наступним чином:
«3. З огляду на неповноту iнформацiї, представленої ПАТ «ХК «Київмiськбуд» пiд час пiдписання договору, розпорядитися про надання iнвесторам офiцiйно затверджених характеристик будинку з детальною iнформацiєю щодо:
а) кiлькостi лiфтiв у кожному будинку, їх виробника та грузопiдйомностi;
б) зовнiшнього оздоблення будинкiв, зокрема характеристик утеплювальних матерiалiв, якi буде використано. З цiєю метою просимо надати копiю паспорту фасаду будинку та iнформувати нас щодо всiх змiн, якi вноситимуться до даного документу в процесi будiвництва;
в) засклення балконiв – чи здiйснюватиметься, та якi склопакети буде використано;
г) типу та марки встановлюваних радiаторiв обiгрiву;
д) типу системи опалення будинку. У разi автономного опалення вказати його основнi характеристики, мiсце установки в будинку(ах), моделi та виробникiв основних компонентiв системи;
е) наявностi електролiчильникiв (iз зазначенням їх моделi), лiчильникiв гарячої i холодної води, внутрiшньоквартирних теплових лiчильникiв;
є) наявностi та характеристик водопостачання в квартирi;
ж) наявностi та характеристик каналiзацiйних труб;
з) наявностi, поперечного перерiзу та типу електропроводки, розеток, вимикачiв або наявностi мiсць пiд них;
и) наявностi розетки або мiсця установки розетки пiд електроплиту, типу живлення електроплити (чи буде прокладено окрему електропроводку з розеткою пiд електроплиту, та на яку напругу: (В) - 220 (одна фаза) чи 380 (3 фази);
i) типу, моделi, розмiрiв та виробника балконних дверей. »
Annaline, по пунктах Вашого повiдомлення, на яке я тут посилаюся, зауважу наступне:
Пункт 3г – не знаю, як це сформулювати (щодо теплового балансу будинку) i чи варто взагалi, тому поки залишила, як було.
Пункт 3д – внесла про тепловi лiчильники, а там пропоную вести дiалог залежно вiд того, що нам на це скаже КМБ.
Пункт 3є – менi здається, такi питання вирiшуються при пiдписаннi акту прийому-передачi, нi?
Пункт 3з – вставила роз’яснення zweihund з його повiдомлення вiд 24.06.2014 13:13.
Також внесла дату листа i дату нашого зiбрання: 2 липня 2014 року.
Що стосується вiдомостi оздоблення примiщень кожного типу квартир, пропоную поставити це запитання при особистiй зустрiчi з представником КМБ. А то трохи забагато виходить, як для першого контакту:)
Прошу надсилати данi тих, хто хоче i має час на спiлкування з Київмiськбудом, для внесення їх пiсля самого тексту листа (сторiнка 2). Потрiбне прiзвище, iм’я, по-батьковi та телефон двох-трьох людей. Повторюсь: якщо нiхто не проти, однiєю з цих двох-трьох людей можу бути я.
Щодо пiдписiв iнвесторiв у додатку, з вказанням номеру договору i особистих даних – згодна з пропозицiєю Scorpi зробити це безпосередньо на зустрiчi, вписавши iнформацiю власною рукою. Висловiть свою думку з цього приводу, будь-ласка.
ukraine
29.06.2014 15:44:42
Доброго дня, прочитала правки до листа, з усiм згодна, велике дякую. На зустрiчi буду, будемо вписувати власноруч свої данi та пiдписувати листа. Нажаль незможу пiти до кмб, оскiльки ми не кияни. Якщо можна, без запiзнень, бо менi в цей же день треба повертатись, дякую всiм.
lightova
30.06.2014 17:27:26
На всяк випадок: пропозицiї та зауваження до тексту листа приймаються до 12-ї години завтрашнього дня.
beilis
30.06.2014 20:58:20
ознайомилась.. дякую за старання:)))
я, в принципi, можу i в КМБ пiти, тiльки треба час узгоджуваати, бо в мене ще й робота(але графiк гнучкий:)
данi вишлю сосбистим повiдомленям....
до зустрiчи!!!
lightova
01.07.2014 06:02:56
У якостi представникiв нашої iнiцiативної групи виступатимуть Svetnik, beilis та Edison.