представитель
14.05.2014 08:23:26
Динамiка будiвництва ЖК "Лiсовий" станом на 13.05.2014р. Облаштування прибудинкової территорiї.
Ната_ли_Я
14.05.2014 08:33:09
И я тоже вчера была там. Впечатление захватывающее! "Здесь скоро будет город-сад!:)" Тротуар даже напротив дома культуры новый сделали.
Люди, техника, все работает. "Начальство" тоже присутствует, и контролирует:)
Oksi_8
14.05.2014 08:56:51
Просто_сосед: Народ, а кто уже перемерял свои площади - сходятся цифры с озвученными в письмах?
Були на об"єктi 13052014. У нас 14 поверх тип 2,5 сказали що потрiбно доплатити ще +1,91, вчора все перемiряли нiякого збiльшення не виявили.. Вимiрювали лазерним пристроєм. Сьогоднi будемо у забудовника щоб розiбратись як вони вимiюють, можливо будемо замовляти незалежного експерта. Не порадували стiни вся прихожа та кухня в потьоках, штукатурка вiдлiтає.
А в кого ще тип 2,5 на скiльки у вас збiльшилась площа.??
Pashka12
14.05.2014 12:18:31
Завтра в 09.30 возле здания Кабинета Министров по ул Грушевского будет проводится собрание инвесторов с целью привлечения внимания руководителей страны к проблеме невыполнения банком "АвтоКразБанк" обязательств по перечислению денежных средств со счетов инвесторов программы "Доступне житло".
ВСЕХ заинтересованых вкладчиков приглашаем принять участие
lvov
14.05.2014 13:04:04
Oksi_8:
Були на об"єктi 13052014. У нас 14 поверх тип 2,5 сказали що потрiбно доплатити...
Нiчого вони не вимiрюють, а вчиняють дуже просто. Беруть и доплюсовують на кожну квартиру певну кiлькiсть метражу. Пролiзе - чудово. Нi - iнвестори потратяться на експертизи, а згодом повиннi будуть довести свою правоту у судовому порядку. Судитися - це морока, з одного боку, з iншого втрата часу та коштiв. На це й розрахунок. Як я вважаю, компанiя-забудовник з БТI вирiшила так, як їй було вигiдно. ЗА ВIДКАТ усiм домалювали квадратнi метри. Можливо, БТI-шник взагалi не виходив на обєкт. Чому у всiх в плюсi кв.м.? Жодної кватрири щоб була збудовано по проекту! Жодної квартири, у якiй менший метраж! I що ще дивно, по типу квартири однакова доплата з першого по чотирнадцятий поверх! Що забудовник ювелiр? Все "тютiлька в тютiльку"? Виявляеться, що так. Причему по всiх типах квартир!
Однак, проблема тут не лише в тому, що при будiвництвi iнвестор заплатить лишнi кошти нiзащо (за вертуальнi квадратнi метри), а й у тому, що у подальшому вiн усе своє життя у цьому помешканi буде платити комунальнi платежi за неiснуючi метри (оплачувати опалення, квартплату). На фонi тотального здорожчання цих платежiв, незвертаня уваги на доплюсованi метри у подальшому боляче вдарить по гаманцю. Як Ви вважаете, шановнi сусiди, це розумно? Оскiльки компанiя дбає про свiй прибуток, її "хiд конем" зрозумiти можна, а от нашу байдужiсть як зрозумiти? Чи всi на слiвце вiрять забулдовнику? Я - нi! Тому також обовязково перемiряю площу нашого помешкання, при рiзницi замовлю незалежну експертизу та буду подавати, у разi потреби, позов до суду на забудовника. У будь-якому випадку, шановнi сусiди, дуже правильним рiшення, як на мою. думку, було б якщо кожен iнвестор у власнiй квартирi перемiряв площу i зясував рiзницю. Згодом коллективне звернення до забудовника, ну i на рештi позов.
Можливо у кого-сь є заперечення чи бодай iншi пропозицiї? Будь-ласка, виражайте.
З повагою до сусiдiв, В.
OksiGn
14.05.2014 13:09:22
Ну, я найближчим часом свої перемiряю, i звичано нiхто дарувати не буде забудовнику, але на скiльки я бачу з постiв на форумi, що майже всi хто перемiряв пiдтвердив обмiри БТI.
lvov
14.05.2014 13:19:56
Нi, шановна OksiGn, не всi пiдтвердили достовiрнiсть обмiрiв БТI i пiдтвердженням тому саме є пост Oksi_8!
OksiGn
14.05.2014 13:24:15
Я так i сказала "майже всi" :). Просто ви так впевнено звинуввачуєте забудовника хоча свої квадрати ще не перевiряли. Повiрте, коли я отримала листа з донархованими 2,43 на однокiмнатну квартиру, теж дуже була здивована, i обов`язково перемiряти буду. Я не захищаю забудовника, але є випадки i спiвпадiння квадратури новим обмiрам. Гарного дня.
GeorgeN
14.05.2014 13:39:54
Был вчера на стройке. Абсолютно НИЧЕГО строители в моей квартире не переделывали (3-яя секция), хотя прошло с момента осмотра 1,5 месяца. Разбитые рамы не заменили... Только строители-дикари "сюрприз" оставили в виде кучи с мухами!!! Сейчас, похоже, занимаются только лишь обустройством придомовой территории.
GeorgeN
14.05.2014 13:41:17
Вот ещё разбитая рама...