ЖК "Лісовий" м. Київ, вул. Генерала Матикіна, 12, 2 черга (ІІ будинок), р-н Конча-Заспа (Укрбуд)

GeorgeN

GeorgeN

14.05.2014 13:43:41

Хотя нет, помимо обустройства придомовой территории и гаженьем в квартирах, ещё и полосочки режут!

Цитувати

lvov

lvov

14.05.2014 18:00:21

OksiGn: Я так i сказала "майже всi" :). Просто ви так впевнено звинуввачуєте забудовника...

Чудово. Однак 2,43 метри по сьогоднiшнiй цiнi це вже багато.
На скiльки я памятаю, ваша квартира на 11-ому поверсi 1-ої секцiї. А якого типу квартира? У нас теж однокiмнатна типу 1.4. за проектом 41,69 кв. м. повинна бути. Як на справдi? I ще питання, чи усi вже отримали листи? Запитую, осiльки ми нiякого листа ще не отримували.
З повагою, В.

Цитувати

OksiGn

OksiGn

14.05.2014 18:11:55

41,69 це 1.2 (так сайт зараз каже). а у мене 1.4 повинна була бути 43,57, а нарахували 46,0 :). Звичайно дорого, особливо, коли на це не розраховував. Завтра будемо перемiряти. Я була в шоцi, коли менi озвучили. Лист прийшов ще зо два тижнi тому. Зателефонуйте у вiддiл продажу на Раскової i вам вишлють копiю того листа, i не потрiбно буде чекати.

Цитувати

lvov

lvov

14.05.2014 19:33:19

myskyl: прийшов лист, у мене також добавилося +0,61 м. кв.!!! Хто уже був на попередньому...
На даний час, Ви зазначили самi незначнi змiни у площi квартири. Цiкаво, який у Вас тип квартири?
З повагою, В.

Цитувати

lvov

lvov

14.05.2014 19:35:42

OksiGn: 41,69 це 1.2 (так сайт зараз каже). а у мене 1.4 повинна була бути 43,57, а нарахували...

Дякую за вiдповiдь та пораду. Будь-ласка, пiсля проведених обмiрiв подiлiться iнформацiєю.
З повагою, В.

Цитувати

myskyl

myskyl

15.05.2014 06:40:32

lvov:
На даний час, Ви зазначили самi незначнi змiни у площi квартири. Цiкаво, який...

тип 1.2, 4 поверх, добавилося за обмiрами БТI!!! реальну площу я ще незамiряв, але обовязково замiряю

Цитувати

Oksi_8

Oksi_8

15.05.2014 07:51:01

Вчора були в забудовника намагались вияснити чому є розбiжностi в площi. Там нам були дуже не радi, на повишених тонах розказували що все вимiряно правильно. I дали план нашого поверху з БТI... У нашiй квартирi багато iзгибiв, тому точно вимiряти квартиру важко, якщо не вмiти її вимiрювати, щоб звiритись з планом БТI ми взяли кухню i вiтальню там де стiни прямi i виявилось що по всiх прямих стiнах рiзниця мiж нашими i їхнiми замiрами рiвно по 10 см на кожнiй стiнi от i набiгло +1,91 кв. Вимiрювали лазерним пристроєм, можливо вiн дає похибку ми не вкурсi... Але щось пiдозрiло так рiвно 10 см. Не повiрите сьогоднi їдемо ще раз будемо перемiрювати уже метром, i якщо нашi данi пiдтвердяться то будемо заказувати незалежну експертизу. Все таки 16 тис. Якщо б збрехали хоч на 0,5 мерта, метр нiхто б вже уваги не звертав. А так сума нормально. Радила б також всiм перемiряти.

Цитувати

Полян

Полян

15.05.2014 08:12:35

Шановнi сусiди, я iз 3 секцiї!
На власному прикладi переконався, що квартира дiйсно збiльшилася!
В договорi в мене було передбачено, що в разi збiльшення фактичної площi по закiнченню будiвництва в порiвняннi з плановою бiльше нiж на 0,5 кв., потрiбно доплатити!
Доплачувати потрiбно по цiнi за квадратний метр на дату укладення договору придбання квартири (тут розводу нема), тобто платити не по теперiшнiй цiнi, а старiй!!!
Я сам перемiряв два рази!!! I квартира в мене дiйсно бiльша!!! Тiльки коридор збiльшився на 0,6 кв., кiмнати на 0,5 кв., кухня на 0,2 кв., ванна на 0,2 кв., (лоджiя бiльша на цiлий 1 кв., - вона дiйсно дуже велика).
До речi, також помiтив, що квартира стала довшою рiвно на 10 см в бiк вхiдних дверей по всiй площинi.
З одного боку тепер треба доплатити значну суму коштiв, а з iншого боку квартира дiйсно бiльша i це не може не радувати!!!!!
Я свою квартиру перемiряв, i впевнився в тому, що мене не обманули!!!

Цитувати

Mile

Mile

15.05.2014 09:15:34

Мы сегодня тоже выискивали добавленные +2,33 кв. м. (тип 2.2.).
Перемеряли лазерной линейкой и сверяли с техническим планом, который мне достался от застройщика после написания заявления на перепланировку.
Квадратура действительно прибавилась, НО за счет санузла (меньше метра) и лоджии/балкона! Вот совсем как то не радует за балкон больше метра доплачивать..

К слову, по замечаниям (мы были ровно три недели назад на предварительном просмотре) еще ничего никто не делал.

Цитувати

OksiGn

OksiGn

15.05.2014 11:11:43

Добрий день. Також були на оглядi сьогоднi. Чесно кажучi, захоплення не викликало. стiни зроблено гарно. I все). Все iнше на тяп-ляп :(. Написали перелiк. Сказали, що менше, нiж чим через мiсяць не сподiвайтесь на дороблення, так як зараз всi сили пущенi на оздоблення. До речi, у дворi кладуть асфальт (плитку?) i збирають дитячий майданчик. Також сказали, що поки не вiзьме БТI на облiк - ми всi чекаємо, а вiзьмуть, коли буде адреса. корочше, я для себе зрозумiла, що ранiше, нiж кiнець червня, навряд чи зайдемо на ремонт.
Щодо кв. м - ми у себе додаткових теж не знайшли, включили в розрахунок усi маленькi частини. а додатковий 2,5 не назбирали. Будемо теж розбиратися.
Полян, скажiть будь-ласка, Ви вимiрювали по пiдлозi? площу пiдвiконня включали? Коєфiцiєнт по вiдкритому балкону враховували? У нас прямi примiщення i порахувати легко, а не сходиться.
Буду вдячна за вiдповiдь.
Всiм щасти!

Цитувати
<< 50 51 52 53 54 ... 70
Архів