zint11
31.05.2013 07:26:47
Характеристика обьекта
житлового будинку №3 по вул. Феодосiйськiй
http://www.kmb-sale.com/ru/all-real-estate/feodoseevskaya-ul-zh-d-3451/
Кiлькiсть секцiй та поверхiв: 1 секцiя; 24 поверхи,
в тому числi 1-й поверх - нежитловi вбудованi примiщення.
Конструктивна схема будинку: монолiтний залiзобетонний каркас.
Стiни:
зовнiшнi - стiновi керамзитобетоннi блоки з зовнiшнiм утепленням та декоративною штукатуркою фасаду;.
внутрiшнi - стiновi керамзитобетоннi блоки;
перегородки в туалетах та ванних кiмнатах - цеглянi товщ. 120мм.
Перекриття: монолiтне в єдинiй схемi каркасу.
Покрiвля : рулонна.
Зливостiк: внутрiшнiй.
Характеристика протипожежних заходiв:
у санвузлах квартир передбачено установку пожежної шафи з окремим краном для приєднання шланга (рукава) з можливiстю використання його як первинного пристрс о внутрiшньо-квартирного пожежогасiння;
- протидимний захист - незадимлювана сходова клiтина;
- шахти димовидалення у мiжквартирних коридорах;
- наявнiсть протипожежного водопроводу на кожному поверсi;
- мiсця загального користування обладнанi системою протипожежної автоматики.
Смiттєзбiрник:
- смiттєприймачi - на кожному поверсi в окремому примiщеннi;
- смiттєзбiрник - на першому поверсi.
Кiлькiсть лiфтiв - 3:
- 2 лiфти вантажнiстю 400кг;
1 лiфт вантажнiстю 1000кг (також для транспортування пожежних пiдроздiлiв).
Висота поверху: 3,00м ( вiд пiдлоги до пiдлоги ).
Заповнення прорiзiв:
- вхiднi дверi в квартиру - металевi протиударнi;
- внутрiшнi дверi в квартирах - не встановлюються;
- вiкна - металопластиковi з двокамерним склопакетом;
- пiдвiконня - пластиковi.
Внутрiшнi опоряджувальнi роботи:
- пiдлога в квартирах - виконується цементно-пiщана стяжка; в санвузлах виконується гiдроiзоляцiя та цементно-пiщана стяжка;
- стiни в житлових кiмнатах, коридорах, кухнях - пiдготовка пiд опорядження та опоряджувальнi роботи не виконуються;
- в туалетах та ванних кiмнатах: штукатурка, пiдготовка пiд опорядження та опоряджувальнi роботи не виконуються.
Тип плити: електроплити не встановлюються.
Електроживлення:
електропроводка з мiдного дроту. Встановлення поверхових щитiв в коридорi загального користування з лiчильниками на кожну квартиру, розподiльча мережа електроосвiтлення та штепсельних розеток
Телефонiзацiя:
пiдводка мереж телефону та телебачення викопується до щитiв, розмiщених на поверхах. Введення в квартиру вiд щита та розведення по квартирi виконується iнвестором. Радiомережi вводяться в квартиру з встановленням розеток.
Чантехобладнання: встановлення ванн, мийок, санфаянсу та сантехарматури виконується за замовленням та за рахунок коштiв iнвестора.
Система опалення: двотрубна горизонтальна поквартирна в конструкцiї пiдлоги.
Тип опалювальних приладiв: конвектори.
Системи холодного та гарячого водопостачання По холодному та гарячому водопостачанню прийнята двозонна система
( 1 зона забезпечує 1-- 9 поверхи; 2 зона - 10-24 поверхи) Розведення iнженерних мереж 2-ї зони водопостачання проходить по 9-му та 24-му поверхах пiд стелею прихожих та санвузлiв квартир та частково в коридорах загального користування.
Встановлення та розмiщення всiх видiв лiчильникiв:
- електролiчильники - прквартирно з встановленням їх в транзитному коридорi;
- лiчильники холодної та гарячої води - поквартирно; облiк тепла - загальнобудинковий, окремий для житлової частини будинку,
вбудованих примiщень та паркiнгу; поквартирний облiк тепла.
Мiсця загального користування (лiфтовi холи, коридори, сходовi клiтини):
- пiдлоги лiфтових холiв та коридорiв - керамiчна плитка;
- пiдлоги сходових клiтин - бетонне покриття;
- стiни та стелi - водоемульсiйне фарбування;
- вхiднi дверi в будинок - металопластиковi;
- дверi в мiсцях загального користування - металевi та дерев`янi;
- вiкна - металопластиковi.
Михаил1970
13.06.2013 18:52:48
сваи почти все забиты
viva_vita
13.06.2013 20:15:25
Вот и отлично, ждем.. Спасибо за информацию
GRAAF
06.07.2013 08:40:23
Добрый день Вам!
Меня интересует покупка квартиры в доме Ф3. Уже присмотрел, был в КГС, общался с менеджером по продаже. НО! Только сейчас понял, что дом только закладывается (свайное поле). Реально ли КГС успеет ввести дом в эксплуатацию к октябрю 2014 года? Кто уже осуществлял покупку квартиры в дома Ф2 и Ф1 подскажите, когда или как быстро строители строили дом? Сколько времени прошло? Какие трудности и проблемы были? В общем все, с чем мне возможно прийдется столкнутся при покупке.
Почему такие вопросы возникают, потому что я думаю оплатить сразу всю сумму. Прельщают скидки. Конечно не хватает всей суммы и прийдется занимать, не хотелось бы попасть в неприятности или долгострой. Все таки сумма серьезная.
Буду благодарен за ответы или советы.
Спасибо!
viva_vita
06.07.2013 11:19:48
Добрый день, по нормам строительства 3 этажа в месяц, могут задержать сдачу дома на 2 месяца, главное, чтоб успели к отопительному сезону, а если нет, то ждать весны.. КГС - надежный застройщик + хорошая цена за м2. Я купила трешку в этом доме и не переживаю)
Tainalea
09.07.2013 07:02:02
GRAAF: Добрый день Вам!
Меня интересует покупка квартиры в доме Ф3. Уже присмотрел, был...
Добрый день, я инвестор с первого дома, у нас дата ввода в эксплуатацию была 30 июня, но перенесли на 30 сентября, вроде успевают к этой дате. КГС обычно задерживает на 2-3 месяца сдачу домов.
Строят по не плохо, знаю точно что материалы в 1 и 2 доме качественней чем в 59, который построен другим застройщиком(например, у нас фасад утепляют минватой, у них пенопласт). В квартирах конечно будет над чем поработать во время ремонта, но бывает и хуже :) С проблем, у нас может возникнуть по поводу лифтов Карат, так как они такие же как в 59, и люди жалуются на поломки.
Обещают паркинг возле домов, хотя он был в генплане еще когда начинали строить наши 1 и 2 дома, но вместо него начали строительство Вашего дома. В принципе больше ничего такого проблемного.
Район хороший, рядом школы и садики, супермаркет в соседнем доме, напротив почта, аптеки. Возможно минусом могут быть полеты самолетов с Жулян над нашими домами. Шума с ж/д и шоссе вроде не слышно.
В общем мы лично довольны покупкой и ждем заселения. Желаю и Вам принять удачное решение)
GRAAF
09.07.2013 18:23:51
Спасибо за откровенный ответ. Надеюсь, что и мои пожелания исполнятся. Только вот с лифтами я не понял? в Ф3 что - будут лифты худшего качества или... не понял? Карат - что, торговая марка? Кто их производит? Если можно, поясните.
Tainalea
10.07.2013 14:12:29
На счет лифтов, я писала о тех что установленные в построенном 59 доме и наших 1 и 2. Карат это Киевский завод производитель. Вполне возможно что и в 3 доме такие же будут устанавливать.
Stan
16.07.2013 15:12:32
Tainalea:
Добрый день, я инвестор с первого дома, у нас дата ввода в эксплуатацию была...
У нас в 59 лифты могилевские стоят, не Караты. Если нормально ими пользоваться, то работают вполне. Медленные это да, но дома бюджетные и надяться на крутой лифт наивно
igor-sz
23.07.2013 12:32:45
интересный факт о доме №3, квартиры на начальном этапе стройки, денег стоят как если б купить по переуступки в 1 или 2 доме почти готовых... может 3-й будут строить с более дорогих и качественных материалов, потому и цена... интересно сколько же они будут стоить при 80 - 90% постройки.. и еще, есть слух, что и 4-й дом строить будут.