komo
24.09.2009 18:01:41
Анжелика: Наверное "наша" ИГ в отпуске,.... хм)))... к сведению посетителей за этот месяц как...
бабека с еленушкой упражняются в остроумии собрание с участием Лецкана не планируется. Почему они не с нами ирвесторами не понятно. ситуация критическая. чтол мы ждем?
бебека
24.09.2009 21:19:12
komo, він же shnaps, він же nocks, він же Анжелика тощо.
Ваша зухвалість (помітьте, - не дотепність!!!) і ваше брутальне відношення до людей не роблять вам ніякої честі. Але це - ваше особисте горе! Така моя особиста думка і думка тих людей, з якими ви вже встигли поспілкуватися.
Але цей форум присвячено не обговоренню чиїхось особистих якостей, його присвячено вирішенню нашого питання (впевнений, що успішному вирішенню (!!!)). Ви це ще не зрозуміли?
У вас є конкретне рішення - пропонуйте для обговорення. Тільки не потрібно торочити, що ЖСК - це єдиний вихід, тому що так зробили Сосніни і тому, що вам радить зробити це ваш юрист. Згоден з Оленою (Helenochka), що це для нас не вихід взагалі, тому що для добудови будинку є всі умови. Навіщо обтяжувати себе ЖСК? Мені особисто незрозуміло. Щоб легше було усяким Лецканам прибрати до рук побільший шматок і сховати кінці у воду? Щоб залишити інвесторів один-на-один з власним питанням і зробити їх крайніми? А може ви і ваш юрист хочуть мати з цього зиск? Тоді зрозуміло!
Наша ситуація критична вже без малого 3 роки. Зараз вона не критичніша, ніж була вчора, тиждень, місяць, квартал, півроку, рік, 2 роки тощо. Тому не потрібно згущувати занадто фарби!!!
Ініціативна група, дуже вас прошу ще раз, не звертайте, будь ласка, на цю особу вашої уваги, не витрачайте на неї час. Особисто дякую вам за ваше опікування нашим питанням, ваші справи, за можливість завжди поспілкуватися з вами і обговорити ситуацію. Ви - молодці! На все добре! Усім інвесторам привіт!
Helenochka
25.09.2009 07:39:15
Спасибо Бебеке, по-больше бы таких людей, обращать внимание на чьи то нарицания, не собираемся, так как за 3 года таких "активистов", появившихся 2 года спустя было много, только где они сейчас..?
Еще раз прошу помочь нам выйти на Ульянченко и записаться на прием, у кого какие связи.. спрашивайте знакомых.
Всю информацию скидывайте на почту nashdomik_97@mail.ru или звоните ИГ.
Спасибо, ведь мы занимаемся общим делом, не нужно быть наблюдателями, нужно быть командой..
komo
25.09.2009 17:48:59
бебека: komo, він же shnaps, він же nocks, він же Анжелика тощо.
Ваша зухвалість (помітьте,...
Павел предложение - организовать собрание и пригласить Лецкана
komo
25.09.2009 17:54:10
Helenochka: Уважаемые инвесторы!"!!
ИГ не бездействует, мы все время что то делаем и общаемся...
Елена вы всем "активистам " закрываете рот вместо того чтобы прислушиваться вместе действовать и не следует так реагировать на критику это уже гординя
бебека
25.09.2009 20:02:57
komo:
Павел предложение - организовать собрание и пригласить Лецкана
Навіщо? Поясніть, будь ласка, мету зборів і запрошення Лецкана. Як це конкретно вирішить наше питання?
Жодного разу ініціативна група не закрила нікому рота. Навпаки - щоразу запрошує до співпраці всіх охочих працювати у команді. ДО СПІВПРАЦІ! А не теревеньок в ефірі! Хто особисто Вам komo закрив рота? Ви зареєструвалися лише вчора на цьому форумі, наскільки свідчить статистика. З ваших трьох повідомлень лише одне (про збори з участю Лецкана) є більш-менш пропозицією. Все інше - емоційно-забарвлені теревеньки. Ще одне. Серед наших інвесторів я знаю лише одного Павла (ім`я досить рідкісне), але це точно не ви! Це - друге. Тому роблю знову висновок, що ви - "komo, він же shnaps, він же nocks, він же Анжелика тощо". Краще б спрямували свої сили на загальну користь, а не на пусті балачки; на командну роботу, а не вивільнення власної хОризми. Я так думаю. На все добре! Усім інвесторам палкий привіт!
Griff
26.09.2009 09:11:12
так какие результаты последнего судебного заседания?
komo
26.09.2009 17:44:18
бебека:
Навіщо? Поясніть, будь ласка, мету зборів і запрошення Лецкана. Як це конкретно...
Павел два месяца парусник не появлялся на форуме - тишина никаких теревенек. Мы что, все уже получили квартиры? А с Лецканом необходимо встретитЬся у ирвесторов много вопросов. почитайте предыдущие вопросы на форуме
koleso
29.09.2009 18:11:11
На ЖСК не согласен это точно что бред подерживаю
sanna
29.09.2009 20:00:18
http://www.president.gov.ua/content/secretariat_priem.html