Борисполь, Киевский шлях, 97

бебека

бебека

29.10.2009 21:31:59

komo, ви вже дістали своєю хАризматичною активністю на форумі, дитсадківськими мізками і звичкою розписуватися за інших... чес слово! звісно, я з ініціативною групою – не без неї, спілкуюся з її представниками постійно. а ось чому ви чепляєтеся до ініціативної групи - незрозуміло. почесати язика кортить? анжеліка, якщо ви працюєте, то звітуйтеся, дайте інформацію на форумі (звісно, якщо ви - реальний інвестор, повторююсь, я схиляюсь до думки, що ви - провокатор). чому ви не працюєте, я вас питаю. чому весь час висите на форумі і тільки тріпаєтеся? чому огорожа на будівництві вже третій рік поспіль падає, балкони інде руйнуються, вікна вилітають від протягів, а техніка іржавіє? а насамперед, чому взагалі не збудовано будинок і я не живу в ньому? чому? терміново дайте мені звіт, чому. хочу знати!!!! напевно, як й інші інвестори!
До речі, усім інвесторам привіт!

Цитувати

komo

komo

30.10.2009 15:53:50

бебека меня вы не интересуете я прошу выйти на форум ИГ.
ИГ -Оксана и Елена что случилось?Почему вы не хотите общаться с нвесторами. Ваше молчание это предательство.

Цитувати

бебека

бебека

01.11.2009 21:36:47

komo, я вас як раз цікавлю, тому, що ви вважаєте за потрібне коментувати всі мої повідомлення без виключення, навіть вам не адресовані... така вже в вас хОризма, анжеліка... а про -предательство- це ви про себе? адже як ще можна розцінювати те, що ви робили останні 3 роки по відношенню до всіх інвесторів?тихенько споглядали на все і чекали, шо хтось за вас шось вирішить? і зараз чекаєте тільки, шо принесуть вам на блюдечку з блакитною кайомочкою... тому, що здатні лише на погрюкування кулачками -чому мені не прозвітували, зрадники такі-сякі?- це все!на жаль, від цього будинок не побудується...
Усім інвесторам привіт!

Цитувати

komo

komo

04.11.2009 14:00:17

Инвесторы предлагали помощь ИГ но их отфутболили в том числе и Анжелику. Прочтите ответ парусника Анжелике. ИГ не воспринимают предложениЙ от инвесторов И НЕ ДАЮТ ИНФОРМАЦИИ НА ФОРУМЕ. Просмотрите дату выхода парусника на форум. Один Бебека в восторге от работы ИГ. БЕБЕКА ВЫ И ЕСТЬ ИГ?

Цитувати

komo

komo

18.11.2009 18:26:18

парусник есть информация?

Цитувати

komo

komo

01.12.2009 18:16:28

инвесторы есть кто на форуме? Что известно о судах между маринехой и лецканом.

Цитувати

nocks

nocks

04.12.2009 23:59:03

бебека: komo, я вас як раз цікавлю, тому, що ви вважаєте за потрібне коментувати всі мої...

"уважаемый" бебека, у вас явно параноя! Я на форум давненько не заходил, но вижу упоминания о себе...
Вы никак не можете успокоится?
Если у человека есть свое мнение, и оно не совпадает с вашим, это еще ниочем не говорит.
Поэтому не говорите о том, в чем не уверены! Отвечайте за себя, вас никто не нанимал "адвокатом" ИГ. Так же, как и быть судёй инвесторов участвующих в обсуждении на форуме.
Если ИГ сочтет нужным ответить на чей-то вопрос, дать комментарий, или выложить информацию на форуме, то сделают это и без вашего благословления.

Цитувати

nocks

nocks

05.12.2009 00:19:36

бебека:
Навіщо? Поясніть, будь ласка, мету зборів і запрошення Лецкана. Як це конкретно...

мне интересно, почему вы меня определяете как - "komo, він же shnaps, він же Анжелика тощо"?
Только из-за того что мы интересовались ситуацией по квартирам в которые вложили свои деньги и высказывали свое видение решения вопроса? Или же, потому что вам лично не нравится точка зрения, отличающаяся от ваших взглядов и интересов.

Цитувати

ustal

ustal

07.12.2009 11:39:49

Для инфо:
Лецкана сменил ликвидатор Мальованый, Сумы
Он был заявлен от Спец. инж.-монт. п-ва

Кто что думает? У кого есть дополнительная информация?

Цитувати

komo

komo

07.12.2009 15:24:17

вот эту информацию и должна дать ИГ. А давайте их попросим узнать и дать информацию

Цитувати
<< 108 109 110 111 112 ... 213
Архів