sanna
29.09.2009 20:03:07
Приймальня Президента України
Керівник Служби з питань звернень громадян – Паракуда Олег Васильович
Заступник Керівника департаменту з питань прийому громадян - Керівник Приймальні Президента України – Бонцаревський Олег Андрійович
Приймальня Президента України
м. Київ, вул. Шовковична, 12
Години прийому:
понеділок-четвер 8:00–18:00
п’ятниця 8:00–17:00
субота 9:00–13:00
Телефон для довідок: (044) 226-20-77
бебека
29.09.2009 23:37:03
komo, щодо вашого останнього поста. Думаю особисто так.
Щодо мети зборів, яку ви сформулювали. У Лецкана є мобільний і робочий телефон - тож ви, як і будь-хто інший, можете поспілкуватися з ним у прямому ефірі. Я так і роблю, коли кортить почути його голос і поставити питання -як там справи?- Завжди чую відповідь: - нічого не знаю, звертаєтеся до нац. стандарту- Дивно, але факт. Шоб почути шось на кшалт цього, не потрібно збирати збіговисько. Хочете глянути цьому дядькові у вічі?Завітайте до офісу, гляньте.
Щодо паралелі між повідомленнями від парусника и квартирами, які ми не отримали досить, чесно: зв`язку не бачу. У вас, як і у мене, угода з ТОВ, а не з парусником. Тому всі претензії до ТОВ.
Щодо усіх інвесторів, які мають запитання, не маю звички розписуватися за інших, і вам не раджу. Я так думаю.
На все добре! Усім інвесторам привіт!
serg20
30.09.2009 15:31:34
Я уверен что встреча с Лецканом необходима(просьба к ИГ организовать собрание). Кто занимается нашим общим вопросом? Одно дело встреча в его офисе, а другое перед инвесторами. Пусть расскажет о проделанной работе и пути выхода.
komo
30.09.2009 16:07:47
путь выхода нам может подсказать грамотный юрист. Пригласите юриста на собрание
бебека
30.09.2009 19:45:51
Напевно, ні komo, ні serg 20 ніколи не були на зборах з Лецканом. Якщо вірять у звіт про зроблене :-) Лецкан взагалі може з нами не зустрічатися, тим паче звітувати :-) (юридично у нас з ним відносин немає жодних!). Щодо -Одно дело встреча в его офисе, а другое перед инвесторами- це одне і теж саме: ПОВНИЙ НУЛЬ. Поліщук - ви з ним колись спілкувались?.................................
komo, ви знаєте -грамотного юриста-? Він -грамотний- напевне, чи так говорять?! прокунсультуйтеся з ним, запросіть.
Все що я висловлюю тут, лише моя думка. На рахунок парусника, komo, я висловив те що є фактично. У вас відносини з ТОВами, а не з парусником або іншим представником ініціативної групи. Тому не потрібно перекручувати мої слова і висувати претензії до тих людей, хто щось робить для того, щоб ви отримали свої кв. м без доплат. Вони - молодці!Тому шо не дивлячись на таких, як ви-дороговказувачів, і повну загальну пасивність "бориспільчан" вони не чекають шо хтось за них щось зробить, а просто беруть і роблять. Якщо ви цього не розумієте, то я вам все одне це не розжую :-(
На все добре! Усім інвесторам палкий привіт!
komo
01.10.2009 19:30:32
бебека а навіщо ми вибирали іниціативну групу. роботи ніякої не видно навідь збори не хочуть зібрать. на форумі не відповідають 2 місяці якщо вони щось роблять то чому не закинуть інформацію
бебека
01.10.2009 20:23:06
komo, добре, що ви перейшли на нашу рідну мову, але ви так і не розумієте того, про що вам говорять. Ви точно не звідси, не в темі (вибачте). Тому ви або провокатор (до чого я більше схиляюсь). Або інвестор - подснежник. Нашу інціативну групу відпочатку ніхто не обирав. Найбільш ініціативні інвестори взялися і щось роблять САМІ за своєю власною ініціативою. На форумі вирішено було не писати забагато і не надавати багато інформації(його читають не тільки ті, хто бажає успішного вирішення нашого питання). Це було вирішено досить давно на одних з зборів інвесторів (вас там не було точно :-)))) Щодо -роботи, якої не видно- перечитайте будь-ласка уважно моє повідомлення до вас, Анжеліка, від 22 вересня цього року (22.59). Перечитали?Тож ваша суб`єктивна думка не збігається з моєю. Я дуже вдячний нашій ініц. групі за все.
Вибачте, але чесно кажучи ви мене втомили своїми дитсадківськими думками, а форум не для того, щоб вам особисто розжовувати те, до чого ви не дішли, і самому вподоблюватися до вас, тому відповідати вам більше не має бажання. На все добре!
Усім інвесторам привіт!
koleso
28.10.2009 12:07:29
А по поводу забора так он и точно падает надо чтото делать
бебека
29.10.2009 12:36:24
koleso, a що ви особисто можете зробити з огорожею, яка падає? може зробимо суботнік і вийдемо попрацюємо на будівельний майданчик. полагодимо все, поприбираємо?! тільки від цього будинок не добудується, і навряд чи вам хтось з лецканів та нацстандартів скаже "дякую!". навіщо ж лагодити огорожу???
komo
29.10.2009 16:07:16
бабека уже все поняли что вы работаете не на инвесторов, а вот куда инициативная гр. пропала -вот вопрос. Имею подозрение, что бебека и есть инициативная гр. слишком уж хвалит их бездеятельность. Инициативная гр. взяли на себя какие то обязательства, пусть и добровольно то нужно работать а в даном случае - это просто вредительство. Инициативная гр обязаны написать заявление на имя Лецкана о состоянии забора и пусть ликвидаторы срочно принимают меры. От Лецкана и нацстандарта нам "спасибо"не надо нам нужен дом. и если мы будем молчать - квартир мы не полусим. Наше молчание очень устраивает и Лецкана и Полищука