Гонта
14.04.2009 09:35:11
Порцер, Самарк - я цікавився на сайті Білайна, пишуть, що нашу адресу поки-що технічно не підключають. Мене теж цікавить насамперед інтернет і супутникове телебачення. Пропоную нам утрьом зібратися, познайомитися, утворити ініціативну групу.
На мій погляд:
1) інтернет - найкращий варіант, НМСД, зробити локалку по будинку, будинковий сервер. Після чого ми зможемо перебирати провайдерами, як захочемо - будь-який провайдер зацікавлений в крупному клієнті.
2) Телебачення - я так зрозумів, що тут на сайті багато НЕброварчан. Я якраз броварець. Хлопці, розказую - в Броварах є свої кабельні мережі. Перше, що буде - нам будуть навязувати послуги цих мереж. Як там вони між собою поділяться - не знаю. Моя мама зараз платить за 50 каналів тридцять гривень. Я, чесно кажучи, не бачу сенсу віддавати гроші за це.
Простіше поставити будинкову супутникову антену. Але тут є нюанси - мене, наприклад, не цікавлять російські-українські канали, мені потрібні англомовні і німецькомовні із Західної Європи. Тобто, потрібна дискусія.
І в цілому - я вже писав раніше.
Нас передають в ДП "Житло". Броварчани знають - це кошмар. Кошмарна контора, до того ж вона, по суті, збанкрутіла. Пропоную задуматися над створення ОСББ. Причому, задуматися вже зараз. В разі чого, маю знайомих, які проходили цю процедуру, і дадуть "козу" всіх необхідних документів та допоможуть порадою.
Е-мейл я свій вказав, кому цікаво - пишіть.
Гонта
14.04.2009 09:55:07
Повністю підтримую ідею вже зараз подбати про інтернет. Порсер, Самарк, може, пишіть мені на мейл, зустрінемося, і будемо утрьох рухатися потихеньку?
Porcer_
14.04.2009 10:34:39
Я уже подключился к UNTC wi-max за дорого (512DL128UL за 272 грн в месяц анлим по трафику). Для меня это просто было критчино. Мне нужно работать часто даже ночью и доступ необходим. Но по поводу локалки идея хорошая. Я кстати звонил в парочку провайдеров, тоже носом крутили, мол далеко - не хотим...
К сожалению участник инициативных групп из меня не очень - я постоянно в командировках... А кабеля потаскать завсегда рад :-), хотя можно и контору какую нанять.
Porcer_
14.04.2009 11:33:44
По поводу телевидения - я бы хотел каналы в HDTV типа Discovery, National Geographic. Украинские смотреть не могу - невры сдают - ломаю телик. Спутник у меня на стене не поставишь - сторона не та, только на крышу. А есть тут кабельщики нормальные? Ну хотя бы типа Воли в Киеве?
ЭтоЯ
17.04.2009 08:02:39
Привет всем!
Скажите есть кто, у кого площадь больше чем по договору?
neo10
23.04.2009 07:46:42
кто знает -когда можно идти в БТИ на оформление ????
Alluska
27.04.2009 07:09:15
Уважаемые жильцы (инвесторы)!!! Огромная просьба заключить Договора с теплосетями!!! Сотрудники вышеуказанной организации сообщили, что покаместь 99 % инвесторов не подпишут Договора, воду горячую они не пустят. Договор заключается по адресу: ул. Грушевского, 3-А. Работают с 8-00 до 17-00, обед с 12-00 до 13-00 (с пн по пт).
kolt
30.04.2009 10:41:00
Были в БТИ 28.04.2009. Пока "Броварыпромжитлобуд" не передавал никаких документов. Сказали приходить после 11.05.2009/
Если у кого-то будет информация - пишите.
Гонта
01.05.2009 14:51:32
Porcer_: По поводу телевидения - я бы хотел каналы в HDTV типа Discovery, National Geographic....
Є БЕКТ і ЕКТА. Фуфло.
В плані інтернет і теле комунікацій Бровари взагалі дуже програють Києву...
Я особисто за спільну супутникову антену з можливістю прийому західноєвропейських каналів. Що скажуть люди - не знаю.
П. Н. Народ, хто знає, скільки ще квартир в будинку не викуплено?
Porcer_
18.05.2009 19:50:02
Тут пришло письмо от БПЖБ. Пока не читал, т. к. пришло на адрес родителей, но по их словам, БПЖБ отказывается выплачивать деньги за недостроенные метры тем, кто покупал квартиру через Пивничзахидтрансбуд, ссылаясь на некий пункт в договоре. Кто-то получал подобное письмо счастья?
Завтра прочитаю сам - вставлю текст сюда...