Tokyo
15.06.2010 18:51:01
мне вот интересно, всех кормят частным вышгородским ЖЕКом.. насколько мне известно, в Вышгороде нету никаких ЖЕКов, кроме комунального, а чтобы создать частный ЖЕК, нужно время. менеджеры подробностей не предоставляют, и мне кажется, и сами не владеют информацией, когда я спросил по поводу часного ЖЕКа, мне сказали, что начальство нам не говорит.. отаке..
EgorZ
15.06.2010 21:38:44
Gerda: Всем добрый день! Сегодня была в офисе ОГ, погашала облигацию, правда так и не сделала...
Я підписав договір про взаємні розрахунки.
Гроші збираюся сплатити на днях.
Що стосується строків поврнення коштів, то відповідно до ст. 530 Цивільного кодексу України, якщо в договорі не визначено строків його виконання то кредитор вправі вимагати виконання договору в будь-який час, а боржник зобов"язаний його виконати протягом 7 днів з моменту отримання вимоги кредитора.
Отже, прописувати строки виконання в договорі не є обов"язковим.
Інша справа що деруть з нас кровні не ясно за що, адже ми не приймали участі при замірі квартири, а отже в даних забудовника може "закрастися" помилка, відповідно до якої мені потрібно заплатити 12 500 грн.
БУДУ ПЕРЕМІРЯТИ!!!
Tokyo
16.06.2010 05:34:31
а я доплачивал 17000
Nikolya
16.06.2010 07:17:18
Tokyo так ви 17000 від квартири 87 кв. м., а ми 12000 від 45 кв. м. Я не проти доплачувати (навіть за!), саме головне щоб було все прозоро і чесно в обмірах. Коли буду підписувати акт повторно все обміряю і кину на програмку, а там буде видно. По попереднім моїм даним в мене додаткові метри присутні.
Nikolya
16.06.2010 07:25:15
SiGrey чи можна попросити внести такі доповнення в реєстрі:
поряд з номером квартири додати стовбчики дані площі квартир "по проекту" та "по БТІ", щоб можна було побачити відмінності по однаковим квартирам. Дякую.
SiGrey
16.06.2010 09:33:01
Nikolya, можна. Просіть!
Жартую! :) Зроблю ввечері, повідомлю. Побачимо, як будуть заповнювати.
SiGrey
16.06.2010 10:57:33
комментарий к фото: "Значит, идёшь прямо, доходишь до вооон того угла, поворачиваешь на право, и там будет тот самый ларёк в который бегал мер, понял?" :)))
Semy
16.06.2010 13:26:35
Я тоже за то чтоб в реестре создать 2 дополнительных поля по метражу.
По своей квартире отпишусь.
SiGrey
16.06.2010 15:41:27
Nikolya: SiGrey чи можна попросити внести такі доповнення в реєстрі:
поряд з номером квартири...
Nikolya, Semy,
додав
"S (м2) за проектом" - заявлена площа згідно проекту
"S (м2) фактична (БТІ)" - після обміру БТІ
можу ще одну колонку додати, для тих хто буде переміряти!
Tokyo
16.06.2010 18:42:56
ходили вечером на стройку, охране было влом к нм выходить, а мы и пользовались моментом, походили вокруг дома..
так вот, я так понял, что хваленые немецкие окна Рехау только в секции А, во всех остальных секциях (то что удалось рассмотреть) окна украинского производителя АЛМ Пласт
http://www.alm.com.ua/