AlexDo
29.06.2010 10:57:59
ИГр: Хлопці, вы шо? Заземление заземляется о пластиковую трубу ?
Ну, конечно не о пластиковую. На самом деле по правилам, заземление вообще не должно соединяться ни на какие трубы или батареи. Потому что его функция - отводить электричество, которое может например в результате пробоя попасть на корпус стиральной машинки. А если это электричество отвести на трубу и кто-то возьмется за эту трубу - то будет ему бо-бо. У меня заземление подается по какому-то проводу, который уходит неизвестно куда. Но хочется надеяться, что оно правильное. И выкидывать его я бы не стал.
EgorZ
29.06.2010 11:06:22
Я тоже думал что этот провод уходит не понятно куда, пока не посмотрел - а куда же ты идеш - спросил я его, а он мне говорит - а меня часть наверное сперли, а часть к трубе прикрутили, на всякий случай :-).
Перед разговором с проводом ничего не пил и не курил...
SiGrey
29.06.2010 11:17:09
Barbossa
доки на электро- водо- разводку должны предоставить после подписания договоров с ЖЕКом
про лифт: троим нормально, четверым - более-менее (но без мусорных пакетов :))
Зато понравилось, что довольно быстро ездит! Правда, не сразу поняли, что уже поехали )) не сказал бы что оч. шумный.
п. с: обычно заземление на арматуру кидают и замуровывают
barsuk36
29.06.2010 11:57:44
Всю электрику окончательно можно проверить только после подачи электроэнергии. Многие строители специально оставляют недоделки, что бы потом подзаработать, еще хуже когда пол квартиры без проводов оставляют. И проводов не хватет, и коробки неправильно разведены и тд. В своей квартире обнаружил пока торчащие провода вместо распред коробки. Мне много квартир приходилось исправлять. Сам электрик. Если надо можно обращаться. Кв 114.
Nikolya
30.06.2010 07:51:57
ну що шановні хто ще підписав акт і не встиг відписати?
ой, а сам і не описав що в мене було в квартирі! Отож: загалом станом квартири я задоволений (нічого не змінилось після дня відкритих дверей який проводився минулого року, окрім того що встановили батереї), був у нас в квартирі невеликий склад матеріальних цінностей (винесли при нас), а також відер і мусору (мусор і відра при нас не винесли, деякі відра цілі і ми не проти їх залишити для ремонту;)), на вікнах не було ручок (хоча на підвіконні добре що була якась ручка і я за її допомоги провірив усі вікна, лише двері на балконі дещо погано закривались, але ми налаштуємо), також нам залишили половину мішка штукатурки (яку ми також не проти залишити).
А так поїхали додому довольні як "слони" і не можемо дочекатись підписання договорів із ЖЕКом.
Nikolya
30.06.2010 08:05:52
також хочу запитати, мене трішки турбує якість наших вхідних дверей! хто що про них думає? ми думаю їх поки що залишимо і мабуть обшиємо МДФ.
SiGrey
30.06.2010 08:07:50
Nikolya, ти ж в курсі, що ОГ почитує цей форум? :) Не треба було такі тайни розкривати! Вони вже побігли виносити твою штукатурку "твоїми" новими цілими відрами :)))
Nikolya
30.06.2010 08:14:41
кому кому, а дівчатам із ОГ (привіт дівчата;)) мої відра і штукатурка, мабуть, так потрібні, як корові сідло)))
ИГр
30.06.2010 08:16:01
Я двери буду менять, не изза качества, а для того что бы открывались наружу.
SiGrey
30.06.2010 08:16:31
Nikolya, по дверях: у нас вони "трошки ненормальні". Вказали двері - як недолік (повний) :)
На перших порах мабуть їх залишимо! Можливо (була така ідея (в залежності від того що як ОГ їх відремонтує (А ВОНИ ВІДРЕМОНТУЮТЬ, правда ж ОГ?))) зробити ще одні двері (хороші дерев"янні) - такі собі двойні двері. Але "попандос" ще в тому, що вже встановлені двері... відкриваються в середину квартири! (це ж треба було так додуматись!)