Вышгород, пр. Шевченко, 2-Г, 2-Д, ЖК "Ольжин Град"

IgoroKG

IgoroKG

12.03.2009 19:29:40

Шановна Annette, чакаємо на звіт з будівельного майданчику!!!
Якщо буде нагода, поговоріть з якимось будівельником, як будівництво, як у них із зарплатою - це і є один з правдивих індикаторів про реальний стан будівництва.

Цитувати

Annette

Annette

13.03.2009 08:25:43

Доброго дня! Сьогодні особливого руху не помітила, одже, поки що без істотніх змін. Завтра підійду до самого будинку, подивлюсь що там відбувається:)))

Цитувати

Nikolya

Nikolya

13.03.2009 09:54:04

Привіт! Завтра планую поїхати у Вижгород, хочу також подивитись, можливо вдасця поговорити з будівельниками. Був там три тижні назад, надіюсь відбульсь зміни!

Цитувати

IgoroKG

IgoroKG

13.03.2009 10:31:45

Шановне панство! Чекаємо на ваші повідомлення! Маємо надію на добрі вісті!
Доречі зявились нові фотки на сайті олжграда. Ззовні без особливого прогрессу. Цікаво, як справи з внутрішніми комунікаціями. Щось там робиться?

Цитувати

Annette

Annette

13.03.2009 13:34:16

Впевнена, що за 3 тижні зміни помітні. Завтра також підійду до будинку (приблизно о 3), може вдасться дізнатися щось від будівельників.

Цитувати

Nikolya

Nikolya

16.03.2009 12:59:20

Annette, ну що ви були біля будівництва, бо в мене так і не вийшло поїхати у Вишгород. Який там стан справ, рух помітний?

Цитувати

IgoroKG

IgoroKG

17.03.2009 11:45:07

Nikolya: Annette, ну що ви були біля будівництва, бо в мене так і не вийшло поїхати у Вишгород....

Шановне панство! Очевидно погода стала на заваді всім олградівцям отримать найоперативнішу інформацію з будівельного майданчика. Чекаємо на новини від тих у кого буде нагода відвідати будівництво. Паматайте, крах елітацентру розпочався якраз із форумів!!! Маю надію що у нас буде все навпаки!

Цитувати

Annette

Annette

17.03.2009 15:45:13

Доброго дня Шановні! підходила в суботу до будинку - роботи йдуть, почали будувати котельну на даху, бачила як краном піднімали арматуру з самого даху, але передостанній поверх ще не обкладений цеглою. Охоронник мені сказав, що заробітню плату робітникам платять регулярно, що вже почалися роботи зі встановлення ліфтів (начебто приїзжав спеціаліст щодо встановлення), також він запевнив що роботи ведуться по всьому будинку. Сьогодня вранці та внеділю бачила що ведуться зварювальні работи. Загалом картина оптимістична, будемо сподіватися на краще:))))

Цитувати

IgoroKG

IgoroKG

17.03.2009 16:03:13

Спасибі Annette, ваша новина як бальзам для душі!

Цитувати

Инна75

Инна75

17.03.2009 16:03:58

Доброго дня! Дуже цікаво спостерігати за форумом! Роботи справді повільно рухаються. Спасибі усім за інформацію:)

Цитувати
<< 2 3 4 5 6 ... 715
Архів