Nikolya
18.03.2009 10:20:09
Але вже орієнтують здачу будинку на серпень місяць! запитував!
IgoroKG
18.03.2009 12:01:51
Даа, серпень не другий квартал, але це більше схоже на правду. Так що буде добре якщо в вересні буде здано. (і того запізнення на квартал).
Шановні форумчани.
Хочу підняти ще одне питання. Декілька місяців тому телефонували з енерголізинга пропонували паркінг за 25к$ Ціна як для Вишгорода шокувала, бо як вияснилось за такі гроші можна купити було два капітальні гаражі. Запитання: чи ніхто не цікавився що вони зараз пропонують на рахунок паркінгу, чи не скинули ціну?
Nikolya
18.03.2009 13:39:19
Мда... Для такого паркінгу потрібна гарна машина!
Nikolya
24.03.2009 10:49:46
В кого є якісь новини стосовно будівництва чи ще щось по Ольжиному?
Nikolya
25.03.2009 11:04:25
Шановні Сусіди!!! Чому ніхто нічого не пише? У всіх відсутня будь яка інформація стосовно будівництва, чи це вже нікому не цікаво? Давайте ділитись інфою... Хто з присутніх брав кредит для купівлі квартири?
Annette
25.03.2009 12:36:22
Доброго дня! Шановний Nikolya, поки що будівництво іде повільно, кажуть що ведуть переговори з компаніями щодо виконання облаштувальних робіт. У вихідні до будинку не підходила через погоду. беру кредит в банку "Київська Русь" під 17% на 20 років. Сподіваюсь, що з покращанням погоди робитимуть швидше:)
IgoroKG
25.03.2009 14:59:21
Тоже попав з кредитом, у $ в русі під 14%. Брав ще в хороші часи, коли все було в ажурі, - тепер в... але не в шоколаді.
Annette, а звідки у вас інформація що до пошуку компаній (якщо не секрет). Я до того наскільки це правдива інформація. Щоб часом не виявилось що це повязано з проблемами фінансування.
Nikolya: я наприклад не пишу, бо Annette на минулому тижні заспокоїла позитивною інформацією з майданчику.
Annette
26.03.2009 10:16:04
Доброго дня! про пошук компанії мені сказали минулого тижня в Енерголізінгу по телефону коли я запитала як ідуть справи. Щодо будівництва - продовжують будувати котельну на даху (думаю що це дійсно котельна) та сьогодні бачила будівельників на передостанньму поверху 22-поверхівки (де ще не закінчена зовнішня кладка цеглою). Роботи йдуть повільно але кожного дня бачу "рух" - будівельників та крани, твкож трошки нижче на дорозі стоїть вантажівка з цеглою. Дуже сподівають на пришвидшення робіт:)
Stand
26.03.2009 12:41:32
Добрый день всем будущим жильцам!!! Прочитав Ваши новости становится чуток легше на душе, если не учитывать одно но, был на стройке в воскресенье 22.03.2009 разговоривал с охраником, так он сказал что стройка дома (Шевченко 2 Д) вобще приостановлена, а по шевченко 2Г "идет еле-еле, скорее делается вид стройки", так что к словам Annette: что она звонила в офис я бы отнеся с опаской посколько что еще можно говорить в таком случае проводим переговоры, минусовая температура и т. д.
IgoroKG
26.03.2009 15:44:41
Так, прийдеться самому в суботу їхати на будівництво - виясняти що до чого. А то щось тут не так.