Annette
27.03.2009 11:25:05
Доброго дня! Щодо проведення переговорів - малось на увазі компвнії, які виконуватимуть облаштувальні роботи. Начебто вини винаймають субпідрядників на ці роботи окремо. Будівництво дійсно іде дуже повільно, сьогодні бачила як 2 крани піднімали цеглу на верхні поверхи. Будь ласка, повідомте хто збирається підійти до будинку в вихідні, оскільки живу зараз в Вишгороді теж можу підійти. Дякую:)
Stand
27.03.2009 12:01:27
Annette дай бог, что бы было так как вы говорите, но обладая хотя бы элементарными навыками в области ремонтов встают сразу куча вопросов (например хотя бы взяв в руки балончик с пенкой на нем написано, что оптимальные свойства достигаются при температуре -5 +8 градусов, а то что сейчас все окна ставятся на пену ни для кого не секрет но окна на 2 секциях до сих пор не поставлены, в отличии от первой на которой ставили как только заканчивали последний этаж. Конкуренция на рынке маталапластиковых окон сегодня в Киеве очень высокая и найти подрядчика который не дорого сделает это не проблема. Такой же вопрос касается и отделочных работ проходя каждое утро мимо пару - тройку строек в том числе в центре Киева можно убедится что пенопласт ложят и зимой и рекомендуемая для этих целей температура почти такая же как и для работы с пеной.
Annette
27.03.2009 16:32:34
Шановний Stand, я теж маю деякий досвід роботи в проектній організації і добре знаю oj будівництво чи інсталяція відбуваються згідно правил дуже рідко, але все ж таки я вважаю що набагато краще жити в своїй новій квартирі:)Невже ніхто не збирається до будинку у вихідні?:)
IgoroKG
28.03.2009 20:04:23
Шановне панство!
Вдалося в суботу попасти в Вишгород,(Вибачте Annette, але не знав о котрій я там буду) поспілкувався з охоронцями і з будівельниками. Зі слів будівельників коли були морози трохи пригальмовували, зараз темп підіймають. Закінчують кладку - будуть починати облицьовку( що є логічно). З бесіди з охороною - будують, але не швидко, мабуть складно з фінансуванням. Говорить що якщо хочу купувати то требя зараз - бо коли добудують відльних метрів не буде (і звідки йому знати?).
В загалі ситуація виглядає слідуючим чином: другий будинок не будують, Роботи першої черги ведуться дуже повільно. Схоже на те, що зроблено за останні три місяці - можна було зробити і за один. Зараз наявність будівельників на майданчику - більш схожий на маркетинговий хід бо якщо заморозити будівництво - то на продажу квартир буде нічого розраховувати (дякувати організатори будівництва можуть це дозволити, що є абсолютно правильно). В наш час люди бояться купувати в недобудованому будинку. І найбільш ймовірним зараз є те що добудують першу чергу - тоді розпродати її буде значно легше. Що також дозволить отримати певні кошти для закінчення другого будинку (якщо буде в тому потреба і попит).
Також очевидно, якщо на ринку нерухомості почнеться рух (читай як ріст цін) - то другий будинок буде моментом добудовано. Якщо зараз підіймуть темп то можливо восени будемо свякувати. А так, поки-щи в кінці другого кварталу, як було обіцяно, - будемо починати знайомитися ближче панове "інвестори - джентельмени вдачі", й думаю будемо починати більш тісніше знайомитись і спілкуватися з організаторами будіництва (як говорится краще зараз з організаторами ніж потім з міліцією).
Також відвідав наших сосідів - комплекс Берізки - там тиша. Так що в нас ще не все так погано!
Инна75
29.03.2009 14:25:02
Здравствуйте! Была на стройке в воскресенье. Охранники на объект не пустили:) Хотя 1,5 мес назад мы, в сопровождении охранника, лазили даже на свой этаж. В первой секции тогда вход на все этажи был под замком, хотя видна была некоторая работа по обустроению внутренних коммуникаций (пластмасоовые трубки на полу). Сейчас же сказали, что все без изменений, а слухи ходят разные, которые не уполномочины распускать:) Кладка кирпича почти закончена во всем доме, но иные бригады не заезжали. То, что стройка не "заморожена"- это действительно маркетинговый ход, но будем надеяться. Мы все взрослые люди и понимаем, что значит стройка во время кризиса. Хочется позвонить в ОГ, узнать, что там скажут:) Делитесь новостями!!! Спасибо.
IgoroKG
30.03.2009 07:09:38
Так панове інвестори, схоже трішки попали. Що втішає - те що на даний момент продано половина квартир, і забудовнику не вигідно зупинятися повністю і оголошувати себе банкрутом - вивівши грошики подалі з країни, не виконавши зобовязання. Так що маємо надію!
Annette
30.03.2009 14:31:52
Доброго дня Шановні! підходила до будинку в суботу, цього разу охоронник був менш привітним та сказав що не уповноважений відповідати на мої питання та і не має повної інформації. Єдени що він сказав, це що на різні види робіт обирають компанії згідно конкурсу (тендеру), і що він бачив як ті приїзджали подивитися на обєкт......... але це тільки те, що я почула від нього. Насправді більш менш активно будували кладку верхніх поверхів і на даний момент майже закінчили, за вийнятком бужівництва на даху. Мене дуже турбує як відбуваються внутрішні роботи і тому у наступні вихідні хочу зайти в будинок та порівняти з тим, що я бачила раніше (це можливо у супроводі співробітників ОГ). Повністю погоджуюсь з тим, що "заморожений" будинок поруч є своєрідною гарантією що перший все ж таки добудують, але ризик, все ж таки є. Ожде, Шановні, будемо сподіватися на краще:)
IgoroKG
30.03.2009 19:01:33
Шановна Annette, ви пишете що зайти на територію можна тільки в присутності працівників ОГ, - тобто ви маєте на увазі представників з енерголізингу?
Також питтання - як їх запросити на будівництво - бо я сам з задоволенням підїхав би на майданчик щоб подивитися що там робиться в середині (хоча є підозра в розчаруванні). Якщо у вас є така можливість повідомте - я думаю нас тут буде багато бажаючих подивитися що через місяць-півтора будуть нам здавати.
Annette
31.03.2009 06:38:22
Доброго дня Всім, Шановний IgoroKG, за правилами зайти до будинку можно в присутності представників енерголізінгу, я би хотіла підійти у вихідні (думаю, це буде зручно для всіх). Як домовлюсь з ними, то повідомлю та узгодимо зручний час.
IgoroKG
31.03.2009 07:53:38
Annette, буду дуже вдячний якщо організуєте таку зустріч на майданчику.
Чекаємо на повідомлення про місце і час!