ЖК "Яблуневий", Буча, ул. Центральная, 33В (ЮЗТС)

ddyedov

ddyedov

25.07.2012 14:40:33

Если я правильно понимаю, было предложение собраться всем желающим (не инициативная группа, а расширенный состав) и обсудить все интересующие вопросы.
У меня есть свое видение и свои вопросы, которые хотелось бы обсудить, поэтому и спрашиваю о времени.

Цитувати

ElenAnt

ElenAnt

25.07.2012 14:59:30

Инициативная группа нужна для того, чтобы подготовить вопрос, изучить законодательство, другие скользкие моменты, и объяснить всё это на собрании. Иначе, если вопрос не будет проработан, собрание превратится в пустую болтовню.

Цитувати

shlyam

shlyam

25.07.2012 18:13:53

Добрый всем вечер. Отличное дело, друзья начинаете. Я с удовольствием бы пришел на встречу к инициативной группе, но к сожалению на работе. Мое мнение-нужно ОСББ.
А пока ложу ссылку, нам всем в помощь и многим на раздумье. http://www.bucha.com.ua/index.php?newsid=1151069766

Цитувати

emutant

emutant

26.07.2012 06:50:26

День добрый!
Вопрос, а почему из жильцов никто балконы в 3-й секции не стеклит?
Это те, которые овальные на 2 комнаты.
Еще не начали или меня не предупредили, что нельзя стеклить?

Цитувати

lena1984

lena1984

26.07.2012 06:58:03

Это эркерный балкон!А почему нельзя, можно!В 1 секции с южной стороны уже застеклили люди на 2 этаже!нам насчитали за такой балкон 9000 грн

Цитувати

emutant

emutant

26.07.2012 07:34:42

9к - это с утеплением?

Цитувати

vpm

vpm

26.07.2012 07:42:46

Друзi, я також за ОСББ, але на вихiдних бiльш за все буду далеко((( Але є своє баченння. Директор ОСББ - це наймана людина з досвiдом роботи в сферi ЖКГ. Його (директора) потрiбно буде наганяти i драти три шкури за: не прибранi урни, темнi пiд`їзди i т. д. Якщо директором буде ваш сусiд по площадцi, то тут два варiанти: або мовчки терпiти всi зальоти директора або замiсть сусiда нажити ворога. Дiяльнiсть директора повинна контролювати наглядова рада, яка функцiонує на громадських засадах (без отримання з/п). Наглядова рада формується з представникiв з кожного пiд`їзду (2-3 особи), людей, що розбираються в бухгалтерiї i фiнансово-господарськiй дiяльностi пiдприємства. Вона i контролює щомiсячно/тижнево дiяльнiсть директора i звiтує зборам жителiв будинку раз в квартал/пiврiччя. Директор ОСББ обирається зборами всiх жителiв iз всiх кандидатур не менше як 80-90 ато i 100% голосiв, щоб в нi в кого не виникало питань.

Цитувати

lena1984

lena1984

26.07.2012 07:47:16

emutant: 9к - это с утеплением?

Нет!Это просто застеклить балкон!

Цитувати

Martwell

Martwell

26.07.2012 09:20:13

Добрий день!
Шановне панство, на порядок денний в суботню зустрiч виносяться такi питання:
1. Затвердження списку iнiцiативної групи (попередньо).
2. Обрання голови зборiв.
3. Затвердження остаточної версiї уставу.
4. Питання перерахунку плати за послуги з утримання будинкiв i споруд та прибудинкових територiй. Цi послуги з дня пiдписання договорiв з ЖЕКом не надавались. Тому кто не хоче платити зайвi кошти повинен написати заяву i т. д. Про це докладнiше на зборах.
5. Питання утримання сходових клiтин мешканцями.
6. Питання встановлення домофонiв.
7. Питання проведення iнтернету.
Та iншi питання.
Нагололошую! Для того щоб не було так: "мовчки терпiти всi зальоти директора або замiсть сусiда нажити ворога", "висиджувати тепле мiсце" i т. д. ПРИХОДЬТЕ НА ЗБОРИ i вiдстоюйте свої iнтереси! За вас це робити нiхто не буде! Досить грати по квавiатурi як на фортепiано! Знаходьте час та приходьте на збори.
Час зборiв: 15.00
Дата: 28.07.2012р.
Мiсце: ЖК "Яблуневий"

Цитувати

emutant

emutant

26.07.2012 10:41:39

Еще наивный вопрос, по неопытности первый раз квартира в первичке.
Вот хочу нанять строителей, а как обычно для них решить вопрос туалета, еще в 3-й секции на автоматмх электричество уже есть?

Цитувати
<< 175 176 177 178 179 ... 479
Архів