Киевщина-житло. Обухов. Каштановая 2 (Антенное поле)

Gannibal

Gannibal

23.11.2009 21:54:30

Подскажите, пожалуйста, по поводу 1% ПФ и 1% ГП..... я оформлял договора в 2007 году и тогда платил 3.4% в которые эти платежи уже были включены, а 1.4 % услуги конторы. И как будет происходить компенсация в ту или иную сторону в разнице квадратуры между заявленой при оформлениии и реальной в документах БТИ.

Цитувати

fish

fish

23.11.2009 22:06:58

Вітаю усіх форумчан "з Каштанової"!! Дякую за Вашу високу інформативність, приємно, що активно підтримуєте один одного. Хотів би купити квартиру в 3-му будинку, але в багатьох питаннях профан, тому й наважився стати форумчанином теж! Зрозумів, що на даний момент ситуація у порівнянні з літом-09 змінилася, і тепер у забудовника ціна вища набагато, ніж у підрядчиків через АН. Але ж ріелтори-майже як судді у футболі. І тому прошу поради(особливо у тих, хто заплатив гроші в останні місяць-два)-з ким можна мати справу, а з ким - ні! Буду вдячний Вам за допомогу.

Цитувати

rysak

rysak

23.11.2009 23:43:47

To fish: Работайте со Сток-Мастером. У них есть контакты всех суб-подрядчиков. Хотя не всех они предлагают, конечно. Именно у СМ Вам, в конечном итоге, придется проверять реальность того или иного подрядчика. Думаю, суть понятна ;)

Цитувати

rysak

rysak

23.11.2009 23:53:53

Gannibal: Подскажите, пожалуйста, по поводу 1% ПФ и 1% ГП..... я оформлял договора в 2007 году...

В новых договорах разница в замерах не учитывается и доплата не производится (ни в ту ни в другую сторону). К старым договорам вроде тоже делали изменение на этот счет.

Цитувати

General

General

24.11.2009 06:30:13

2 fish:

Цены подскочили и у застройщика, и у подрядчиков. Можно, например, связаться по координатам на ввв. рла. ком. уа (это не реклама и не совет к действию, тем более Андрей тут по своему поводу комментарии оставлял, не так давно тоже), можно по объявам. Но все дороги так или иначе действительно ведут в Сток-Мастер.
Удачи!

Цитувати

GAS

GAS

24.11.2009 06:30:19

В старых доплата(возврат) после окончательного замера - 100% (у меня такой)
Сегодня включили уличное освещение вокруг всех трех домов(столбы вокруг домов) - почти ЛасВегас

Цитувати

Ulya_1

Ulya_1

24.11.2009 07:22:23

Антон, Андрей, спасибо за мысли по поводу расположения мебели вокруг газовой трубы:) сейчас буду в Арконе рисовать варианты в связи с новыми возникшими обстоятельствами. Я так поняла трубу перенести не удастся...((

Цитувати

LORIS

LORIS

24.11.2009 08:30:57

Gannibal: Подскажите, пожалуйста, по поводу 1% ПФ и 1% ГП..... я оформлял договора в 2007 году...
А у Вас есть документы об оплате этих процентов? По-моему больше ни у кого не брали их сразу, только 1,4%!
Про метраж я все пытаюсь у кого-то добиться, хоть кто-то, хоть одну стенку перемерял? Есть расхождения или нет????

Цитувати

Ulya_1

Ulya_1

24.11.2009 09:00:47

2 Loris: Мы перемеряли всю квартиру - расхождения по площади: на 0,6 метра меньше чем заявлено в договоре.

Цитувати

Nemo-one

Nemo-one

24.11.2009 09:30:49

To fish:
Всі дороги дійсно ведуть до Стокмайстра..! Тільки вони можуть оформляти пряму інвестиційну угоду і тільки вони є третьою стороною при оформленні угоди переуступки інвестиційних прав (за виключенням супер особливих випадків). Брокери, (підрядники, інвестори, нотаріуси) які пропонують квартирки в даних будинках ніяких юридично значущих дій по *продажу* квартир, якщо на них нема права власності, без участі Стокмайстра здійснити не можуть.
Звертайтесь в Стокмайстер, намагайтесь дізнатись про всі існуючі пропозиції по продажу або інвестиції. Звейтайтесь в Райфайзен лізинг http://rla.com.ua/realty_obuhiv.php, дізнавайтесь про їх цінові пропозиції. Звертайтесь до брокерів з рекламок, авізо, агенцій, дізнавайтесь про об"єкт і предмет їх пропозицій, умови. Але брокери на відміну від продажу вторичних квартирок тут ніякої роботи окрім інформаційних послуг не здійснюють, ні за що не відповідають, до угод і документів ніякого безпосереднього чи опосередкованого відношення не мають! Тому, є сенс намагатись вийти безпосередньо на продавця (підрядника, інвестора, забудовника) і вести з ними діалог напряму!

Цитувати
<< 72 73 74 75 76 ... 240
Архів