Nemo-one
24.11.2009 09:43:04
Якщо хтось з мешканців Обухова має змогу, - зазирніть між іншим на будівництво, плз..! Цікаво чи розібрана огорожу!? Завершити чистовий асфальт навкруги другого будинку можна тільки після закінчення розібрання огорожі..! Така інформація стала б об"єктивним свідчення хоч якогось, але руху вперед!
Цікаво так виходить..! Не здавати і не передавати квартирки в власність інвесторів до зими не вигідно по тій причині, що після зимівки без опалювання буде багато дефектів, без залагоджування яких інвестори не підпишуть акти. Натомість в будинку, по квартирах якого акти уже підписані можна не спішити вмикати опалення. Хтось знає чи ввімкнули/вмикали=тестували?
Natand
24.11.2009 12:15:27
Ми також переміряли:). У нас на +- 1 кв. м. не вистачає, але я не міряв кожен закавулок як це роблять в БТІ, типу ніша біля батареї, дверні пройомчики, відкоси біля дверей, і того залишиться напевне різниця десь 0,6 кв. м. або десь так))))
GAS
24.11.2009 12:32:15
У меня без штукатурки было больше, чем в договоре. После штукатурки не мерял...
roma-2009
24.11.2009 12:39:39
Буваю біля будинку (на будівництві якось вже і незручно казати)майже щодня. Так на вчора 23.11 о 19:00 год. забор, що відмежовує перший будинок від другого частково стоїть, при цьому стоїть на давно покладеному "чистовому" асфальті і на ситуацію ніяк не впливає, хіба що морально. Невелику його часнину прибрали для проїзду. "Чистовий" асфальт положили у дворі будинку та з боку головного фасаду. Планувалось ще вчора покласти його вскрізь, де необхідно, але асфальтоукладчик поломався, тому привезли іншого. Сьогодні сподіваюсь положать. Про майданчики вже казалось. Лічильники води та газу стоять, ручки дверей стоять, світло у дворі горить цілодобово. Також горить світло на всих поверхах сходових площадок у першому та другому під’їздах. У третьому підключають ліхтарі на цих самих площадках. Взагалі електротехнічні роботи просуваються дуже повільно і це не дивно, якщо зважити на тих електриків які рахуються за фірмою і окрім як ходити один за одним нічого не роблять. На першому поверсі третього під’їзду в декількох квартирах зняли батереї опалаення. Ставлять ковані перила в офісних приміщення, у під"їздах вже стоять. В підвальних приміщеннях всі роботи, на мій погляд завершені. З недавнього часу підвали теж стали закривати. Плитка, панелі і т. д. теж вже зроблені. З приводу "королеви" з ОСББ першого будинку то мені пояснили, що вона тому під собою землі не відчуває, що сам Маліч О. В. в неї протаже. Недай Боже нам такого керівника в ОСББ, якщо такове буде.
rysak
24.11.2009 14:32:34
To Ulya_1: Да, Юля, трубу не стоит трогать. Может это и возможно, конечно, но мороки не оберетесь. В свое время при продаже квартиры мне перепланировка кухни с выносом плиты и мойки в лоджию обошлась в 700 баксов (и это не узаканивание, а просто "закрытые глаза").
Вот Вам наш набросок кухни "на подумать". Там еще стиралка будет встроенная (в нижней тумбе справа от окна), и высоту верхних шкафов меньше нужно сделать. Все некогда закончить, но идея понятна. Удачи в творческом поиске! :)
vitos79
24.11.2009 14:45:30
продаю 2-ку в 1-м доме
General
24.11.2009 14:50:48
2 rysak
Девелоперы фэн-шуя ворочаются в местах упокоения ;->
Gannibal
24.11.2009 14:55:39
LORIS : Спасибо всем за комментарии. Есть документ о оплате всех 3,4% и приложениие к договору, просто общая цифра за услуги и все, а конкретно сколько процентов в ПФ и ГП не указано, в Стокмастере ничего не могут сказать, сказали что сами только сейчас в этом разбираемся. У кого есть договора за 2007 год, какая у вас ситуация?
rysak
24.11.2009 15:18:15
General: 2 rysak
Девелоперы фэн-шуя ворочаются в местах упокоения ;->
Пусть ворочаются! Привыкли на своих мега-широких китайских просторах строить мега-свободные фен-шуйские жилища, а в мега-просторных кухнях ничего, кроме мега-меча, не хранить - вот пусть теперь в 2-метровых хоромах поворочаются, как мы в своих 7-метровых кухнях со всеми нашими банками-склянками! Не-фен-шуй! :)
roma-2009
24.11.2009 15:38:51
Придбав квартиру навесні 2008 року. На той час в договорі обумовлювалось і кінцева квадратура квартири, а також необхідно було підписати два договори - перший так званий попередній за яким сплачувалось 3,4% вартості квартири і куди входили 1%ДП,1ПФ та 1,4%послуги Стокмайстра. При цьому якщо я протягом 3-х днів не спалчував основної суми по основному договору- то я втрачав проплачені гроші за попереднім договором. Доречі про дану ситуацію я уже повідомляв раніше на сайті. Дізнавшись, що зараз вже не проплачують вказані 2 відсотки, я відразуж з дружиною звернувся до Стокмайстра на Саксаганського. Спочатку дівчата сказали,(співробітниці, що працювали раніше вже давно не працюють), що раніше просто необхідно було ці кошти сплачувати, нічим не мотивуючи, але потім всеж з’ясували, що раніше вони себе в таких дрібницях як 2% не обмежували і могли вільно вказати клієнту на необхідну суму сплати за квартиру та послуги. Інша ситуація зараз, щоб не залякувати потенційного покупця відсотками. При цьому нас запевнили, що відсотки необхіні для оформлення документів ми вже сплатили, та нічого хвилюватись. І іншого і бути не можить, адже договір в мене є, та і платіжні всі у мене на руках. Хоч варто відмітити, що в нашій державі можить бути що завгодно.