Kari
25.07.2012 08:55:57
АняОстровского14: Все очень просто: нужно заказать повторную обмерку (или же независимую) и присутствовать...
Квартиры действительно получились несколько другие по метражу, мне не "доплюсовывали".
АняОстровского14
25.07.2012 09:08:20
Гор! У меня к Вам вопрос: больше площадь вышла на сколько м2? Вы за "доплюсованные" метры доплачивали застройщику?
Rommel
25.07.2012 10:29:37
gor1: Шановний Rommel потрiбно дивитися ширше, як любив казати бувший генсек. Яку користь...
gor1, то есть, Вы против ОСББ в принципе и считаете, что ирпенский ЖЕК - лучший выбор? Я думаю, что ОСББ лучше. Но только с адекватным председателем и прозрачными денежными потоками.
Не ясно, что мешает избрать не того председателя, которого предлагает Андрей, а другого, если тот Вас не устраивает?
gor1
25.07.2012 10:49:29
Rommel, я цiлком за ОСББ. На таких умовах як Ви написали i дещо бiльше. Щоб в ОСББ не про Андрiйка нi його оплiчникiв там i духу не було чути i видно. Щоб ОСББ було на кожний будинок окремо. В статутi ОСББ потрiбно грамотно прописувати всi нюанси порядок використання коштiв, звiтування, вибори, перевибори, оплата чи винагорода правлiнню яке повинно складатися з двох-трьох осiб, а не одного сусуда "iнкогнiто", функцiональнi обовя"зки правлiння, строк їх дiяльностi, наприклад 6 мiсяцiв цього достатньо щоб проаналiзувати результати роботи та багато iншого.
gor1
25.07.2012 10:52:23
Kari:
Ирпенская РЭС не хочет заключать прямые договора с владельцами многоквартирных...
Наскiльки я знаю по цих вулицях взагалi не пiдписанi основнi договори. Звичайно, що їх нiхто брати не буде на обслуговування!
gor1
25.07.2012 10:55:42
Kari:
Ирпенская РЭС не хочет заключать прямые договора с владельцами многоквартирных...
ЖЕК i нашi будинки не вiзьме вiдразу навiть при створеннi ОСББ. Ви ж уважнiше читайте. Спочатку Iрпiнська мiська рада бере на баланс, а потiм вона ж своїм рiшенням призначає балансоутримувача, яким може бути ЖЕК
Kari
25.07.2012 10:56:45
Rommel:
gor1, то есть, Вы против ОСББ в принципе и считаете, что ирпенский ЖЕК - лучший...
Поживем - увидим. Нам еще никто документов о создании ОСББ не показывал, поэтому все разговоры пока на уровне эмоций :)
Kari
25.07.2012 11:01:04
gor1:
ЖЕК i нашi будинки не вiзьме вiдразу навiть при створеннi ОСББ. Ви ж уважнiше...
Шановний gor1, а Ви з першого, чи другого будинку? ;-) Щодо перерахованих мною вулиць i новобудов, якi я мала на увазi, то мова йде про дiйсно тi будинки, право власностi на квартири в яких отриманi мiнiмум 3 роки тому. До речi, особисто у мене квартира була в новобудовi по вул. Лермонтова i напряму договори можна було заключити лише з Водоканалом i Газконторою (пiсля сприяння забудовника). Будинок був офiцiйно зданий у 2006 роцi, до речi. I я дiйсно пишу про те, що знаю, а не "пiдозрюю". Далi щодо взяття на баланс. Покажiть менi хоч одну з кiлькох десяткiв iрпiнських новобудов, зданих у 2005-2011 роки, якi ЖЕК взяв на баланс за рiшенням мiськради :)))
gor1
25.07.2012 11:06:55
Я чув просто iнше, забудовникiв просто вистачає. А якщо ви дiйсно були там власницею, то знаєте краще.
gor1
25.07.2012 11:13:04
Kari:
Поживем - увидим. Нам еще никто документов о создании ОСББ не показывал, поэтому...
Rommel з емоцiй все i починається. Ви чекаєте поки на тарiлочцi все принесуть готове i iнiцiативу вiзьме в свої руки Андрiйко, як вiн вже це i зробив розвiсивши об"яви. Треба об"єднуватися i органiзовувати все самотушки, а не чекати "з моря погоди".