Kari
25.07.2012 12:21:17
gor1, ну, i без ФАКТIВ говорити про негатив все ж таки не варто ;-) Це щодо ЖЕКу, "балансiв" i т. п. Взагалi вважаю, що найкращий варiант - все ж таки зустрiтися ВСIМ ВЛАСНИКАМ (а їх поки що немає, оскiльки першi свiдоцтва про право власностi з БТI люди отримають лише наступного тижня), запросити забудовника i все з"ясувати. Бо сприймати iнформацiю через призму здогадiв i чуток "порцiйно" все ж не дуже ефективно. Оскiльки тут, на форумi, ми знаємо усiх в реалi (окрiм тих, хто просто "читає", i їх бiльшiсть), то я б рекомендувала Вам представитися ;-) Ну, Ви ж майже власник, чого боятися? ;-)
gor1
25.07.2012 14:26:52
Та чому ж без фактiв i чому ж тiльки негатив. Є i позитивнi моменти, але негативу значно бiльше. Є в мене i факти. I про деякi з них я вже писав. Не просiть вiд мене того, чого не можете зробити самi. :)Це я з приводу знайомства поближче. А Ви випадково не цей сусiд "iнкогнiто" - оплiчник забудовника!? Чи може сам забудовник!? I шо Вам так кортить запрошувати забудовника? Шось пiдозрiлий нiк-Карi, мабуть Андрiй Кравець :)
АняОстровского14
25.07.2012 14:31:55
Вот это Вы выдали ))))))))))))))
Кари- Андрей Кравец!!! Умней придумать не могли???
Чуть под стол от смеха не упала ))))))))))))))))0
Kari
25.07.2012 14:51:23
gor1: Та чому ж без фактiв i чому ж тiльки негатив. Є i позитивнi моменти, але негативу...
Ну, представлюсь: я - Вiкторiя, маю квартири в будинку на Островського 12 и 12-Б. Крiм того, - цоколь пiд мiнi-маркет в №12. I я, на вiдмiну вiд Вас, абсолютно реальна особа :) Менi немає чого боятися, в тому числi - реакцiї забудовника на якiсь мого враження вiд проживання. На вiдмiну вiд Вас... До речi, критика має бути конструктивною. Якщо хтось має свої зауваження щодо якостi забудов - ми їх тут висловлюємо. Ваше "iнкогнiто" виглядає досить дивно. I змушує задуматися, хто Ви є, i чи Ви маєте вiдношення до нашого комплексу. Вашi припущення, що я маю вiдношення до забудовника - абсурднi. Повторююсь - бiльшiсть знає мене особисто. Я можу бути чимось задоволена чи незадоволена в якостi iнвестора, але я не приховую своє iм"я. До того ж, задоволенi Ви Кравецем, чи нi, але вживати його iм"я чи прiзвище у формi, в якiй вживаєте - неприпустимо, як для вихованої людини. Я довiряю людям, з якими я можу спiлкуватися особисто, але якщо це йде в формi, якiй Ви надаєте перевагу, це виглядає дивно.. Повторюся в сотий раз: я маю певнi застереження щодо якостi комплексу, але я їх висловлюю ВIДКРИТО. Iнколи - надто вiдкрито i емоцiйно, про що можуть свiдчити мої сусiди i представники забудовника. Але - ЧЕСНО. Тож i Вас закликаю, якщо Ви дiйсно є iнвестором або власником житла, а не "тролем" на ефемерному форумi, вiдображати свої думки, як персонiфiкована особа
Kari
25.07.2012 15:44:25
АняОстровского14: Вот это Вы выдали ))))))))))))))
Кари- Андрей Кравец!!! Умней придумать не могли???
Чуть...
Аня, Вы меня видели... Поэтому даже не знаю, воспринимать такое сравнение, как комплимент, или как оскорбление :)))))))))))))))))))))
Anonymous
25.07.2012 16:24:12
Как бы там ни было, но по вопросу создания ОСББ gor1 таки прав.
Rommel
25.07.2012 16:28:56
gor1: Та чому ж без фактiв i чому ж тiльки негатив. Є i позитивнi моменти, але негативу...
Шось пiдозрiлий нiк-Карi, мабуть Андрiй Кравець :)
Rommel з емоцiй все i починається. Ви чекаєте поки на тарiлочцi все принесуть готове i iнiцiативу вiзьме в свої руки Андрiйко, як вiн вже це i зробив розвiсивши об"яви. Треба об"єднуватися i органiзовувати все самотушки, а не чекати "з моря погоди".
25.07.2012 16:42:20
Кстати, судя по ситуации в некоторых домах, идея с коллективным остеклением балконов в одном стиле провалилась в пух и прах? Взять тот же третий дом, который, казалось бы, еще в процессе заселения, но один из жильцов уже предусмотрительно утеплил пол и потолок балконных плит.
Kari
25.07.2012 16:45:14
О, да, Anonymous, Вы, не являясь инвестором, конечно, можете делать выводы :))) И "гор" и Вы не одно и то же лицо, лучайно? ;) Просто странно, Вы тут давно не появлялист, а тут и "гор" и Вы, странновато. Я к тому, что со своими проблемами мы сами разберемся
Kari
25.07.2012 16:48:27
Rommel:
Шось пiдозрiлий нiк-Карi, мабуть Андрiй Кравець :)