Alexandr1985
18.07.2014 13:16:47
Думайте, Eliza що ви робите i що пишете. Люди в нас живуть нормальнi, майже один одного вже знають. Хто ви така i звiдки нескладно дiзнатися, я вже Вас знаю. Ведiть себе будь-ласка так щоб не соромно людям в очi дивитися.
От як ви вважаєте, якби у нас був вiдеонагляд не тiльки в 2 секцiї, а в усьому будинку i навiть прибудинковiй територiї то чи допомогло б це правоохоронцям в розслiдуваннi злочину з крадiжкою автомобiля з нашого будинку? Думайте з чим ви боретесь. Ви ж юрист вiдповiдь знайдете.
А якби у нас була охороняєма територiя як в Комфорт Таунi з шлакбаумом i охоронцем, то чи сталася б крадiжка, чи пошкоджували б наркомани майно спiввласникiв будинку? Чи викрадали б майно i безперешкодно виносили? В 1 секцiї i велосипеди i самокати i лiчильники крали.
Перед тим як щось писати i предявляти претензiї спочатку подумайте, а вже потiм пишiть, ви ж юрист, напевно людина розумна...
По одинцi звичайно боротися можна, але краще обєднуватися, люди довели що обєднавшись вони є сила. Ми маємо обєднатися заради добробуту, комфорту i процвiтання нашого будинку.
Сподiваюсь ви зрозумiєте!
Alexandr1985
18.07.2014 13:20:57
Ось Eliza, у Вас вже навiть добрi намiри зявилися, а не лише агресiя i предявлення претензiй.
Проте вiдкрию Вам таємницю, я щоденно в парке бiгаю (ну типу спортом займаюся), то там вже бiженцiв немає. Куди вони подiлися невiдомо, але бiженцiв багато i можна навiть лишити оголошення в кожнiй секцiї iз закликом допомогти.
Хтось та й вiдгукнеться, якiсь речi та й винесуть. Ми їх зберемо i вiдвеземо куди потрiбно.
Гарна iнiцiатива. Можна реалiзувати!