Tough
15.06.2012 15:02:30
DDnatalia:
Подобного рода информацию нужно размещать на входах в подъезды, что бы остальные инвесторы были "в теме" и знали порядок действий для оперативного оформления необходимых документов (в т. ч. размещать ссылку на форум).
Главное!
Инфо должна быть проверенной и соответствовать действительности.
DDnatalia
15.06.2012 15:26:57
Информация проверена, сама лично все подписывала и писала в журнал замечания.
Согласна, что надо вывесить обьявления возле парадных, я сейчас в отпуске, нет возможности напечатать, без принтера.
Предлагаю собираться инициативной группой и в понедельник или вторник идти на прием в КГС, а там по результатам беседы потом составить письма в вышестоящие организации и руководству высшему, хоть может и не будут читать, но ответить обязаны, особенно это касается госструктур которые контролируют работу строит. организаций.
Ros
15.06.2012 18:53:56
Пiдтримую i сам буду приймати участь у цьому процесi, який можна умовно подiлити на двi частини: писання листiв i ходiння по кабiнетах "великих начальникiв" КГС. Кожна з цих дiй має свої плюси i мiнуси. Ходiння по кабiнетам - плюс - вiдразу хоча б мiнiмальний резонанс; мiнус - це говорiльня i обiцянки, якi на паперi з печатками i пiдписами не пiдкрiпленi; писання листiв - плюс - офiцiйна вiдповiдь, яка має силу документа; мiнус - чекати мiсяць i можуть написати якусь вiдписку. Моя адреса - konrost@ukr.net. Пишiть - обмiняємся телефонами i заплануємо похiд в КГС. Бажано було б щоб людей було побiльше. Як варiант - йти з усiма своїми родичами, дiтьми. Потрiбно ходити по кабiнетах - дiти плачуть, батьки кричать..... Щось на зразок психiчної атаки, бо нормально i толерантно вирiшити питання, я думаю не вдасться, цього в цiй органiзацiї вже давно не розумiють, а ставляться до всього цинiчно, а саме: поки проблема для нас не перетвориться в проблему для них - вони i пальцем не поворухнуть, щоб щось вирiшити. Якщо б це була нормальна органiзацiя з нормальними (порядними, чесними i адекватними) людьми, то такої ситуацiї в принципi не могло б бути. Свiй телефон я надiшлю зараз DDnatalia.
Виталий3секция
15.06.2012 19:17:11
С сайта Киевгорстроя наш дом. 25.05.2012г. Вдалеке фигура (в защитного цвета прикиде) прораб 3-й секции Юрий!
Виталий3секция
15.06.2012 19:19:26
sana27: Ros :
Мы сами делали розетки и выключатели. Уже убедились, хочешь сделать хорошо,...
а какие элементы "умного дома" Вы могли бы посоветовать, исходя из практического опыта, кроме вышеперечисленных подсветок на плинтусе и управления яркостью света с пульта ТВ?
DDnatalia
15.06.2012 19:21:29
Виталий из 3 секции присоединяйтесь к инициативной группе, я тоже из 3 секции, Вы давно были на обьекте, в каком состоянии Ваша квартира? в моей за неделю вообще никаких изменений не произошло.
Olabola
15.06.2012 20:09:21
Cheva:
Сегодня был в КГС, подписывал акт приема передачи квартиры, у женщины на столе...
Странно откуда цифра 10. Писала выше, что была 14.06 и на тот момент было 31 человек, при мне пересчитывали в 205к. И квартир у нас не 450...
У Вас 6-я стройплощадка ? :)
Olabola
15.06.2012 20:16:54
Ros: Пiдтримую i сам буду приймати участь у цьому процесi, який можна умовно подiлити...
"... Потрiбно ходити по кабiнетах - дiти плачуть, батьки кричать..... Щось на зразок психiчної атаки..."
Давайте ещё цыган закажем, так будет эффектней!..
0_о
Ros
15.06.2012 21:02:33
Якби це дало б хоч якийсь результат я б скинувся i на циган (так щоб i ведмедi були i т. д.). Може я трохи i перебiльшив, але я все ж таки вважаю, що потрiбно створювати максимально незручну ситуацiю для КГС, оскiльки КГС для нас незручну ситуацiю вже створив. I можливо це дасть якийсь результат. Звичайно можна мовчки чекати i далi, ввiчливо запитувати про наступний термiн заселення будинку i отримавши цю нову дату приємно посмiхатися працiвникам КГС i йти додому i чекати далi. I думати собi, що прийшов в КГС спитав коли заселятися в квартиру за яку я заплатив грошi, мене послали в завуальованiй формi, але не побили i то добре. Я ж не пропоную йти в КГС в поясах шахiдiв i влаштовувати терористичнi акти. Все в рамках спiлкування групи iнвесторiв з керiвництвом КГС з вимогою задовольнити нашi iнтереси. Все залежить вiд нас, нашої органiзацiї, вмiння вiдстояти свої iнтереси. Ваш сарказм Olabola зрозумiлий, але не зовсiм доречний в нашiй ситуацiї. До речi, та ситуацiя з незадоволеними iнвесторами, якi зiбралися колективно iз своїми сiмями i влаштували те дiйство, яке я описав вище, дозволило моїм знайомим вирiшити проблемну ситуацiю iз забудовником, який також не поспiшав видавати документи на право власностi та добудовувати будинок (але це був не КГС). Тому я цю ситуацiю описав як один з прикладiв ефективної боротьби iз забудовником, але це, звичайно, не панацея, а просто один з iнструментiв боротьби, який при певних обставинах може бути ефективним. Запропонуйте власнi методи боротьби з недобросовiсним забудовником. Моя критика на Вашу адресу в даному випадку буде конструктивною i без сарказма. Мiй висновок такий - якщо ми не зможемо зiбрати дiйсно iнiцiативну групу з якою КГС прийдеться рахуватися, то нам залишиться просто чекати...
Виталий3секция
16.06.2012 04:54:59
DDnatalia: Виталий из 3 секции присоединяйтесь к инициативной группе, я тоже из 3 секции, Вы...
в доме строящемся бываю ежесубботно - по причине того, что мы с супругой делаем ремонт самостоятельно (мы отказались от обоев, дверей, и пр.). В отношении инициативной группы - можно. Вы с какого этажа?