Иваннакис
21.06.2012 07:56:36
Ros: До речi почитайте форум Григоренка, 12. Там люди пiсля успiшного колективного тиску...
очень бы хотелось чтоб наш ЖЕК был не от КГС
Иваннакис
21.06.2012 08:07:00
Виталий3секция: Поддерживаю позицию Иваннакис в отношении целесообразности судебных исков. Предусмотренные...
я вам ответила на мыло
Ros
21.06.2012 08:08:00
Иваннакис:
заселення это не застройщик
от застройщика вы должны стебовать сертификат
прийняття...
Добре, якщо заселення - це не застройщик, то завершення будiвництва i всiх внутрiшнiх ремонтних робiт - це застройщик чи нi? Якщо цi роботи не виконанi i люди не пiдписують вiдповiдно акти прийому-передачi квартири i як наслiдок їм не виготовляють документи на їхнi квартири, то хто, на Вашу думку, повинен добудовувати будинок КГС, ЖРЕО чи iнвестори за власний рахунок? Тобто вiд кого нам вимагати завершення будiвництва i всiх ремонтних робiт як не вiд КГС?
Иваннакис
21.06.2012 08:13:14
Ros: Иваннакис : Якщо я Вас чимось образив, то я ще раз вибачаюсь. Щодо вiдвiдування форуму,...
письма я писала только адрес свой никто вам не даст для ответа
на сегодня для суда вам нужно получить от КГС на вашу лично фамилию вам лично ответ
а если просто так написать
от всех
абы задолбать
то можно просто попросить КГС письменно подтвердить дату принятия дома и копию акта
по виконанню зобовязань по договору
Ros
21.06.2012 08:15:27
В принципi, якщо думки з приводу методiв боротьби з КГС за виконання взятих на себе зобовязань роздiлились, то це може i на краще. Можна зробити так: одна група iнвесторiв займається судовими позовами, iнша - колективними ходiннями в КГС i писаннями листiв в рiзнi iнстанцiї. А на форумi будемо обмiнюватися результатами. Це буде найбiльш оптимальне рiшення в данiй ситуацiї.
Иваннакис
21.06.2012 08:20:09
Ros:
Добре, якщо заселення - це не застройщик, то завершення будiвництва i всiх внутрiшнiх...
до права власности на квартиру вы пыдписали акт майнових прав
все
уже маэте вимагати право власносты
а
акт приймання передачы виконанах робыт
пыдпишете пысля устранения всых дефектыв
якось так намагаюся вам пояснити вже втрете)))
Иваннакис
21.06.2012 08:24:55
Ros:
Добре, якщо заселення - це не застройщик, то завершення будiвництва i всiх внутрiшнiх...
вам не виготовляють документи бо ви не просили офiцiйно
вам же не вiдмовили листом у виконанны свiдоцтва на право власновтi
чи вiдмовили письмово?
Ros
21.06.2012 08:32:58
Иваннакис:
до права власности на квартиру вы пыдписали акт майнових прав
все
уже...
Можливо це й так в теорiї, але ж на практицi спiвробiтники КГС не беруть документи на виготовлення свiдоцтва без акту прийому-передачi квартири. I як їх заставити це зробити?
Ros
21.06.2012 08:36:32
Иваннакис:
вам не виготовляють документи бо ви не просили офiцiйно
вам же не вiдмовили...
Письмово не вiдмовляли, але в уснiй формi посилалися на лист про необхiднiсть внесення всiх власникiв (забув ту органiзацiю, яка написала лист, ви я думаю в курсi)i що взагалi видавання свiдоцтв це не їхня функцiя, а вони лише посередники.
olga11
21.06.2012 09:09:19
Уважаемые соседи, прежде чем собираться, я хотел бы узнать с какой целью?
Если пошуметь, то это можно сделать и в форуме. Если есть реальные письма, и предложения, то давайте обсуждать.
Поймите меня правильно, у нас разные договора. С разными датами и обязательствами. Например, я иду не по программе, у меня переуступка прав. На данный момент со 100% оплатой. Акт приема-передачи я не подписывал, так как не согласен принимать квартиру в текущем её статусе (без воды, электричества, сантехники и т. д.). Именно этот вопрос является для меня актуальным.
P.S. откуда информация о присвоении почтового адреса? В КГС этого не знают.