Позняки-2, ул. Урловская, 20, стройплощадка 6 (Киевгорстрой)

sapiens

sapiens

05.07.2012 16:21:54

На сегодняшнее утро 57 заключенных договоров с ЖЕКом.

Цитувати

Folan

Folan

05.07.2012 18:19:58

Сюжет на 1+1:
http://tsn.ua/video/video-novini/kupiti-kvartiru-u-stolici-ne-problema-problema-do-neyi-vselitisya.html?page=1&items=29689&type=2

Цитувати

Кость

Кость

06.07.2012 03:29:31

sapiens: На сегодняшнее утро 57 заключенных договоров с ЖЕКом.

А вдень я був вже 58-м.

Цитувати

thirteen

thirteen

06.07.2012 07:04:43

Подскажите пожалуйста.
1. Звонили из КГС - звали подписать акт на право власности. Секция третья - ничего кроме штукатурки не сделано. Подписывать бумагу или требовать доделать ? Какие могут быть нюансы?

2. В парадном плакат призывает подписывать договор с жеком (Урловская 30) - тоже что делать?

Цитувати

bobko

bobko

06.07.2012 08:28:57

я
акт не подписала
бо
была в ЖЕКе сотрудник приятная женщина, имя не помню - отчество -
Геннадиевна сказала,
что после этого КГС уже может ничего и не доделывать(точнее требовать что то тяжело),
а от подписания или неподписания мною договора с ЖЕК ничего не изменится. Под заселение дом все равно не скоро обьявят. Нет ни света ни воды, и до глубокой осени вряд ли дадут. еще много не сделано в ТП, нет техусловий каих то. Сказала что 20 дней после обьявления дома под заселение нам вполне хватит на подписание
а даже если я не успею подписать то долг за обслуживание(если таковое будет ) выставят мне на квартиру в лицевой счет независимо от подписания договора (или его неподписания)

Цитувати

Тальянка

Тальянка

06.07.2012 12:50:44

Всiм добрий день. Зустрiч сьогоднi у стiнах КМБ вiдбулася. Були представники КМБ, Київенерго, Київводоканалу, ЖЕКу. З боку iнвесторiв були представники 6-ти будинкiв. На нашi вимоги КМБ до завтрашнього вечора має скласти графiк пiдключення наших будинкiв до електро- i водопостачання i надати нам з роз`ясненнями. Ми дуже наполегливо попросили, щоб цей графiк розтягнувся не бiльше як на 20 днiв. Недолiки будiвництва обiцяють усунути до 20 липня. Пишiть зауваження i реєструйте у КМБ невiдкладно. Договори з ЖЕКом, думаю, можна пiдписувати, я пiдписала, плiнтуси менi поставили уже пiсля того, як я пiдписала i акт прийому-передачi квартири, i договiр з ЖЕКом, правда, поки що без тарифiв. Нинi найголовнiша проблема - вода i електрика.

Цитувати

Тальянка

Тальянка

06.07.2012 13:27:26

Сьогоднi представництво Київенерго має оглянути наш будинок на предмет обладнання, що стосується електрики, вказати на недолiки, якщо такi будуть забудовнику, а той найближчим часом має їх усунути.
Хто не бачив сюжет про нашi будинки по 1+1, подивiться за посиланням на с.72 гiлки по Перова, 10-12. Не забудьте поставити п`ять зiрок (спрацьовує без реєстрацiї пiд час перегляду).
P S Iнвесторiв будинку по Григоренко, 12 було сьогоднi чоловiк 50, а нас - 5 (прикро).
http://www.kyivmiskbud.ua/ukr/news/318/ так вiдреагував на сайтi КМБ, тiльки замiсть Урлiвська, 20 написали Урлiвська, 24. I тут надули.

Цитувати

silver

silver

06.07.2012 16:11:01

thirteen: Подскажите пожалуйста.
1. Звонили из КГС - звали подписать акт на право власности....

Акт прийому-передачi майнових прав смiливо пiдписуйте.
А ось акт прийому-передачi квартири пiдпишете пiсля завершення основних робiт.

Цитувати

silver

silver

06.07.2012 16:34:30

Тальянка: Сьогоднi представництво Київенерго має оглянути наш будинок на предмет обладнання,...

Тальянка, дякую Вам активнiсть, iнiцiативнiсть та небайдужiсть!

Цитувати

DDnatalia

DDnatalia

07.07.2012 07:31:55

P S Iнвесторiв будинку по Григоренко, 12 було сьогоднi чоловiк 50, а нас - 5 (прикро).
Даже не 5, а было представители из 4 квартир, очень нехорошо, что такие не активные в нашем доме инвесторы, в отличие от Григоренко 12.

Цитувати
<< 362 363 364 365 366 ... 614
Архів