Позняки-3, Урловская, 23, 23а, 23б, 23в, стройплощадка 19 (Житлоинвест-УКБ)

Irina23

Irina23

23.10.2012 11:04:50

Соседи! Можем друг друга поздравить! 50% обещаного выполнено - батареи в первом доме горячие! А воды нет (горячей)! Боремся дальше!

Цитувати

ксюшик

ксюшик

23.10.2012 11:31:01

1-й дом, поздравляю и тихо завидую!!!

Цитувати

ксюшик

ксюшик

23.10.2012 11:31:48

Kora: Сегодня на 2-м доме сказали, что до 1-го числа тепло даже и не ждите. Счетчики уже...

А кто вам сказал, что не будет тепла во втором доме?

Цитувати

ксюшик

ксюшик

23.10.2012 11:49:58

Звонила в наш славный ЖЭК, директор на месте, но подойти к трубке он неудосужился, секретуткой передал, что отопление "ВОЗМОЖНО" включат до конца недели. По ходу Лесик сдержал обещание только по первому дому. Ребята вызываем телевиденье. Сама лично заявлю на всю страну о пофигизме нашего "уряду". Думаю получится хорошая антирекламка.

Цитувати

Shapka

Shapka

23.10.2012 12:06:01

Добрий день)
Сьогоднi була на нарадi (планерка). Звiтую по 4 буд)) Вiд 4 буд було 4-5 чоловiк. З 3 буд бiльше.

1. Треба пiдписувати акту прийомки-передачi квартири вiд будiвельникiв.
В будь-який день берете договiр, паспорт i приїжджаєте на Урлiвську. Прораб Вiктор Дмитрович або ключниця Галина Володимирiвна - звертаєтесь до них.
Якщо зараз у квартирi вiзуально все добре, а з часом виникне якась проблема, напр., прорве трубу тощо, будiвельники це усунуть. Будiвельники будуть на будинку до тих пiр, поки не усунуть всi недолiки. ЖЕК будинок не прийме iз недолiками. Тому боятись пiдписувати не треба.
На сьогоднiшнiй день пiдписано 33 квартири.

2. Лiфти на сьогоднi не працюють. Лiфтери передають лiфти експлуатуючiй компанiї. Експлуатуюча компанiя уже хоче за роботу лiфту грошi. Платити поки нема кому.
Можливо, лiфти включать. Якщо включать, то обшиють. Обшивку не викинули, вона є. Говорила про це iз прорабом, тому не впевнена, що так буде. Якщо хтось побачить, що лiфт працює, але не обшитий, напишiть/подзвонiть менi. Я поговорю про це iз Юрiєм Iвановичем.

3. Ось так виглядає на даний момент наш чорний вхiд.

4. Роблять огорожу навколо iгрових майданчикiв 4 буд - футбольного поля i дитячого майданчику.

5. Поставлять стовпи, щоб перекрити заїзд на газон бiля саду понад приватною садибою.

Цитувати

Shapka

Shapka

23.10.2012 12:17:46

Щодо термiнiв заселення.

Лесик сказав сьогоднi, що заселять будинки до Нового року. Новий рiк в нашiй державi починається 19 грудня на святого Миколая. Пiсля 19 числа роботи уже нема. Тому вони зроблять усе можливе, щоб до 19 грудня людей заселити в будинки придатнi для проживання - зi свiтлом, водою i теплом.

Був представник КП Житло-сервiс головний iнженер ценрального офiсу Олександр Романович. Iнформацiя вiд нього:
з понедiлка генпiдрядник 4 буд починає передачу документацiї ЖЕКу. В першу чергу пiде проектна документацiя i документацiя на мережi тепла, води i електроенергiї. Бо це саме те, що в першу чергу потрiбно для заселення будинку.
В понедiлок о 10 год починає роботу комiсiя ЖЕКа по прийняттi будинкiв - 3 i 4. Будуть складатись поверховi списки недолiкiв.
Поки що пiдписувати договори iз ЖЕКом ми не можемо. Наступного вiвторка, можливо, буде вiдомий приблизний термiн, коли ж уже можна буде пiдписувати. Якщо оформлення свiдоцтв права власностi на квартири буде довгим, то ЖЕК дозволить пiдписувати договори без свiдоцтв. В такому варiантi обидва екземпляри договорiв лишається в ЖЕКу, а пiсля отримання свiдоцтва власник приїжджає, вказує № свiдоцтва i забирає свiй екземпляр.

Наступного вiвторка, можливо, буде на нарадi Непоп (голова ЖI-УКБ), тому запрошую на наступну нараду усiх, хто хоче заселитись якомога швидше :)

Цитувати

U23Eugene

U23Eugene

23.10.2012 12:20:59

Я на днях в 1 дом приглашал мастера из компании ECS, для оценки и предложений по домофону.
Комм. предложение он прислал, кому интересно могу скинуть.
Может у кого есть еще варианты?

Цитувати

Shapka

Shapka

23.10.2012 12:29:47

До речi, 4 буд пiдтримують на хорошому рiвнi, тобто поки ми там не живемо, нiчого не псується.
От на фото, що виклала вище, видно, що лежить плиточка побита. 2 тижнi тому ця плитка була на порозi. Я помiтила, що вона трiснула. Нпступного разу приїхала - плитку не просто склеїли. Її повнiстю помiняли. З таких дрiбниць складається хороше враження про генпiдрядника :)

Цитувати

SaVik

SaVik

23.10.2012 12:32:40

U23Eugene: Я на днях в 1 дом приглашал мастера из компании ECS, для оценки и предложений по...

мне интересно. можно в личку можно на домашний форум, что бы все могли увидеть)

Цитувати

Серж70

Серж70

23.10.2012 12:57:51

Irina23: Соседи! Можем друг друга поздравить! 50% обещаного выполнено - батареи в первом доме...

Скажите, пожалуйста, 1-й дом, на каких этажах батареи грячие? У меня на 3-м этаже они холодные.

Цитувати
<< 707 708 709 710 711 ... 1190
Архів