Позняки-3, Урловская, 23, 23а, 23б, 23в, стройплощадка 19 (Житлоинвест-УКБ)

Adi

Adi

30.10.2012 10:03:20

Yadya: Соседи давайте скооперируемся по окнам, у меня та же проблема - сифонит страшно,...

Я думаю, что это мудило (извините за мой французский) которое именует себя сантехником, как раз специально на наш дом и пристроилось - что бы озолотится. Мне кажется, что он здесь не просто так, а его кто то из ЖЕКа же и "крышует", ибо делится. А может просто хорошо заплатил за "урожайное" место. В общем этот беспредел, по зарабатыванию "левых" бабок на нас уже всех маленько достал, и я не удивлюсь если этот самый "дядя Ваня" от кого то скоро отгребет в бубен.
ОСББ - форева!!!

Цитувати

isergio

isergio

30.10.2012 10:17:58

1) Вот перечень что платно и что бесплатно в услугах ЖЭКа
гугл: "Что ЖЭК должен делать бесплатно, а что за деньги"

2) Давайте на собрании подпишем коллективную жалобу в двух экземплярах и завезем в ЖЭК и районное управление ЖКХ!?
"В случае если при установке или ремонте какого-либо оборудования сотрудники обслуживающего коммунального предприятия требуют с вас деньги, вы можете, во-первых, требовать квитанцию об оплате (ее вам может выдать и сам сантехник, но обратите внимание на реквизиты и наличие печати, чтобы это не оказалось обычной бумажкой). Во-вторых, вы вправе обращаться с жалобой к начальнику жэка либо к руководству районного управления ЖКХ."

Цитувати

kr_oleg

kr_oleg

30.10.2012 11:02:40

кто-то знает когда будет горячая вода в 1м доме?

p.s. Давайте будем людьми - ставьте свои машины ровно, не занимайте 2 места и помните что перед входом место для разгрузки- погрузки.

Цитувати

Shapka

Shapka

30.10.2012 11:55:25

Сьогоднi була на нарадi. Була з 2 дiтьми пiд дощем, тому не все, що планувала, дiзналась, але то таке.

- На сьогоднiйшнiй день пiдписаних актiв прийому-передачi квартири вiд будiвельникiв 54 = 28%. Надiюсь, що як тiльки пiдуть активнi дзвiнки iз ЖI-УКБ на остаточний розрахунок, кiлькiсть актiв зростатиме.
- Хто боїться пiдписувати акти, бо можуть вкрасти унiтаз, змiшувач тощо, прораб ще раз запевнив, що вони несуть вiдповiдальнiсть за квартири, бо ж ключi ми ще не отримали. Тому вони компенсують втрати, але нiхто на нашi унiтази зариться не буде))
- Уже є одна людина з 4 будинку (може, є i бiльше, але вони менi невiдомi), яка отримала запрошення в телефонному режимi вiд ЖI-УКБ на пiдписання додаткової угоди i остаточного розрахунку. Вважаємо, що початок є)
- Навiть забула поговорити про лiфти, бо стояло нагальнiше питання - заселення. Коли ж воно таки буде - через мiсяць чи весною?
- Поки очiкували кiнця наради, iнвестори пропонували викликати телебачення i йти штурмом на ЖI-УКБ. Чесно сказати, я не налаштована так радикально. Тому намагалась знайти людину, яка готова взятись за органiзацiю таких дiй. Органiзатора не знайшлось. Тому, якщо хтось готовий до рiшучих дiй, незадоволений даною ситуацiєю i тд, органiзовуйте людей.
Iнформацiя для роздумiв: на Урицького заселили будинок на вимогу iнвесторiв, але на тимчасовiй електроенергiї. За мiсяць прийшли квитанцiї на сплату електроенергiї по 3 тис грн. Я так не хочу.
- Ми написали лист на iм`я Непопа В. I. з проханням надати роз`яснення по датi заселення i умовах заселення в будинок. Пiдписали, хто був з 4 будинку. Сусiд Саша забрав з собою, щоб зареєструвати в ЖI-УКБ - уже зареєстрував)
- Вчора на будинку був представник ЖЕКу. Глобальних претензiй (дах, теплопункт i тд) нема. Будуть складати поверховi огляди. Вiд ЖЕКу на нашi 2 будинки (3 i 4) всього один електрик. Скiльки часу треба, щоб оглянути все?
- Генпiдрядник не передав документацiю ЖЕКу по будинку. ЖЕК має якiсь претензiї, як от не в тих папках документи - треба архiвнi, а не простi. Сьогоднi зразу пiсля наради Шнайдер Юрiй Iванович iз iнженером, що передає документацiю, поїхали в ЖЕК.
- Наступного понедiлка буде врiзка ТП в систему.
- Техпаспортiв ще нема, тиждень їх ще не буде(
Пiдсумок:
1. Ждемо дзвiнка вiд ЖI-УКБ на пiдписання дод. угоди i остаточного розрахунку.
2. Пiдписуємо акти прийому-передачi квартири вiд будiвельникiв.

Може, нам сходити в ЖЕК? Вияснити у них, якi є претензiї до ЖI-УКБ, до генпiдрядника. Вияснити, чому так в`яло йде передача будинку i тд?
Що скажете на це, сусiди?

Цитувати

Shapka

Shapka

30.10.2012 12:17:12

Якщо iз Вами нешанобливо розмовляють у 320 кабiнетi, надають якусь незрозумiлу iнформацiю чи виникнуть iншi питання, звертайтесь до
Заступник директора з правових питань
ТАРАСЮК Юрiй Васильович
Це сказав Лесик Микола Iванович.
Я говорила з ним щодо того, що 320 кабiнет надає iнформацiю, що цього року заселення не буде, а буде весною. Мовляв, де ж шукати правду?
Лесик при iнвесторах подзвонив Тарасюку - навiщо Ви надаєте недостовiрну iнформацiю, це не в Вашiй компетенцiї; раз Ви сказали, що з понедiлка будете викликати iнвесторiв 4 буд (а вiн то казав уже 2 тижнi тому), то треба триматися свого слова або говорити правду, як є; викликайте iнвесторiв по поверхових планах i тд.
На жаль, iнвестори з криками напали на Лесика i вiн вiдмовився продовжувати розмову в такому тонi(( i пiшов вiд нас геть((

Цитувати

Zolton

Zolton

30.10.2012 12:30:06

VladimirNZ:
напишите мне в конвертик, так как писать тел на весь форум наверное не правильно.

так а конвертик то где?

Цитувати

tanon

tanon

30.10.2012 12:38:18

Соседи 3-й дом!!! Не смогла сегодня попасть на собрание, заболела. Отпишитесь пожалуйста, кто был на собрании. Что нового по дому?

Цитувати

VladimirNZ

VladimirNZ

30.10.2012 12:44:03

Zolton:
так а конвертик то где?

Да вроде должен быть справа :))

Цитувати

Йолка

Йолка

30.10.2012 12:51:24

Shapka: Якщо iз Вами нешанобливо розмовляють у 320 кабiнетi, надають якусь незрозумiлу iнформацiю...

Надавати недостовiрну iнформацiю - це прерогатива виключно Лесика ( из опыта 1го, 2го дома)

Цитувати

itesites

itesites

30.10.2012 17:09:03

Итог собрания планерки 30/10:
1) по 3-у дому можете писать замечания в прорабской в журнале для устранения Ваших замечаний
2) касательно ввода дома Вектор сказал, что должны все закончить уже вот- вот (хитрый дядечка с бегающими глазками ---говорит то, что хотят услышать о сборе 70% договоров, хотя это не его забота). Дом за счет Вектора отопят только на 72 часа. Следовательно, если не подпишем договора, то дом останется без отопления.
3) Лесик нового ничего не сказал, т. к. вместо вопросов и получения ответов которые он мог дать наши инвесторы (БЫЛО ТАКИХ 2-Е) начали, агрессивно фыркая и повышая голос задавать вопросы. Пока все не поймут, что в таком тоне мало чего добьёшься диалога не будет! Должна быть элементарная культура. Стояла толпа мало у кого было конструктива. Те кто спрашивал в большинстве сами и отвечали за того у кого спрашивали - БЫЛ БАЛАГАН.
5) По 4-у и 3-у дому еще нет почтовых адресов, следовательно, не готовы тех. паспорта и не готовы акты приёма передачи.
6) В 3-м доме установили електро щитки и автоматы. Стоят краны в туалетах.
7) Кто хочет, может у прораба попросить схему отопления и электрики (дабы не создать проблемы соседям)
8) Задала вопрос, почему такая проблема с отоплением у 1 и 2 домов, на что Вектор объяснил, что в договоре между ЖЭКом и жти (если сейчас не ошибаюсь) было указанно, что необходимо заменить какое то оборудование не в домах, а там где подают на эти дома отопление. Этого естественно никто не сделал т. к. стоит это дорого. Сейчас в договоре сделали дополнения и добавили в договор дополнения на эти пункты и проблем с подключением наших домов вроде как не должно быть. Как Вы поняли оборудование не поменяно –не буду придумывать но возможно потом у нас и будут проблемы с отоплением когда уже будут отапливать используя старый котел

Контактов по 3-у дому -49% квартир. Те, кто еще не дал свои данные кидайте в конвертик справа.

Цитувати
<< 724 725 726 727 728 ... 1190
Архів