Tuchyk
07.12.2012 23:12:57
Доброї ночi, жителi 4-го будинку. Дуже приємна новина що пiдписуються договора з жеком, я також пiдписала, i покладаю великi надi до Н. Р. мати ключi вiд квартир.
Оксанка, пояснiть, будь ласка. якщо я не перепесала номера лiчильникiв, i взагалi пiсля огляду квартири менi дали оформити невеличкий папiрець, що я немаю заперечень, а коли будуть потрiбнi номера лiчильникiв?
Також пiдписала акт, пiдписала договiр з жеком, якi подальшi дiї?. Якi наступнi документацiї потрiбно чекати, крiм Свiдоцтва, та оплати квитанцiй на опломбування лiчильникiв, i що можливо я упустила.
З приводу iнтернету не хвилюйтесь, 23 та 23А уже багато бажаючих пiдключилися. У нашому будинку також буде iнтернет + ЦифровеТВ()та за бажанням телебачення на телевiзор за допоогою мед... пл...
Пiдскажiть, хто робив хоч якiсь роботи пов"язанi з ремонтом квартири в будинку 4-му.
I якi нашi шанси отримати ключi протягом 1-1,5 мiсяцiв, менi дужу дуже важлива активнiсть сусiдiв.
Оксака, дуже вам вдячна (Юля 0631387807)
akkerman
08.12.2012 09:08:47
tanushka23: 2-й дом, поддерживаю Kir. Надо собираться 1-му и 2-му дому. Мне уже страшно счетчики...
Если в первом доме, договорившись с тамошними сантехниками от застройшика, он "оббирает" жильцов, то по второму кормушку почти закрыли. Поэтому и ведет он себя как бешенная собака у которой отобрали кость. Он реальтно неадекватный, давно таких не встречал. Его я в свою квартиру не пущу ни под каким предлогом! Как счетчики пломбировать пока не знаю. Надо "грызть" ЖЭК...
gera
08.12.2012 13:03:27
makumazan84: Сегодня подписывал договор с ЖЭКом.
Людей было много, что не может не радовать.
Тем,...
3 дом. Лично мое мнение такое, что в конце следующей недели станет ясно, наберется ли нужное количество договоров, и соответственно получим ключи до НГ или весной.
Shapka
08.12.2012 14:13:30
4 буд.
Сьогоднi була на Урлiвськiй. Поновила оголошення щодо ЖЕКа.
Люди йдуть в будинок - бiльшiсть тих, хто веде потенцiйних покупцiв на огляд квартири.
Говорила з людьми. Є такi, яким ми дзвонили, писали СМС, але вони все рiвно "не знають" про пiдписання договорiв iз ЖЕКом. От чесно, мене це дивує. У вiдповiдь на мої слова було "так-так, з понедiлка побiжу пiдписувати". В щирiсть цього не вiрю, на жаль.
Але не втрачаю надiї, що за наступний тиждень назбираємо необхiдний мiнiмум для заселення.
Хочете потрапити у свою квартиру, не забувайте документи. Без документiв не пустять. Бо, загалом, пускають дуже неохоче - будинок готовий до здачi ЖЕКу. То скорiше не пустять, анiж пустять, але у виняткових випадках зайти можна.
Вiдвiдувань в недiлю нема. Вихiдний. На будинку буде лише охоронець. Вiн в будинок не пустить.
В суботу до 13 год можна приходити. Буває ключниця або прораб.
У вiвторок ЖЕК приймав мiсця загального користування. Всi зауваження ЖЕКа були усунутi.
Shapka
08.12.2012 14:26:26
Сусiди!
Хто не пiдписує договори iз ЖЕКом, мотивуючи, що почнуть нараховувати квартплату вiд дня пiдписання договору!
Нарахування квартплати буде розпочато вiд дня розпорядження, що ЖЕК вводить будинок в експлуатацiю. Ранiше нiхто нараховувати грошi нам не може. Тому не хвилюйтесь, що Ви йдете сьогоднi в ЖЕК, пiдписуєте договiр, i з сьогоднiшнього дня будете змушенi платити за квартиру. Це станеться не ранiше дати заселення.
Якщо зможу, буду у вiвторок на нарадi (а не я, то той iз нас, хто зможе бути присутнiм) - розпитаю в представникiв ЖЕКа про порядок нарахування квартплати, про приблизний тариф тощо. Треба цю iнформацiю викласти на форумi, щоб люди знали, на що вони йдуть. Бо незнання процедури гальмує пiдписання договорiв iз ЖЕКом(
ПС Вiдправляю усiм бажаючим (з будь-якого будинку: 4, 3) бланки договорiв iз ЖЕКом. Пишiть менi в конвертик справа.
На конс`єржа 1 екземпляр, решта 2 договори по 2 екземпляри.
NataliyaSt
08.12.2012 19:49:55
Алена_К: Стосовно iнвесторiв 70х30. З головного управлiння житлового забезпечення так i не...
Наша квартира 50х50 у другому будинку. Остаточну вартiсть метра чекали близько мiсяця влiтку. Дивно, але квадрат вийшов на 16 гр. дешевше. Не засмучуйтесь, адже ми заселились, i у Вас все буде добре.
Serga
08.12.2012 19:53:23
zint: Сейчас закончиваю делать ремонт в первом доме, полностью с нуля делали квартиру....
Уважаемые соседи!
Я работал с этими ребятами.
Очень грамотные специалисты.
Работу свою знают и выполняют очень быстро и качественно.
Телефон Сергея (063)4535656
Shapka
08.12.2012 20:17:07
Tuchyk: Доброї ночi, жителi 4-го будинку. Дуже приємна новина що пiдписуються договора з...
Юлю, дякую а добрi слова)
На жаль, я поки не знаю, що i як iз лiчильниками i тд. В ЖЕКу нема нормальних контактiв. Спробую все дiзнатись на нарадi у вiвторок.
До речi, сьогоднi будiвельники дивувались, чого це нас не було у вiвторок. Всi уже звикли бачити iнвесторiв пiд вiкнами наради. А у цей вiвторок - пустка.
ksushaa
08.12.2012 22:40:00
Йолка: 1й дом отдам в хорошие руки добротного козлика 70см, 2 мешка финиша Стабил, пол рулона...
Приму в хорошие руки 2 мешка финиша:)
mms79
09.12.2012 08:11:58
Уважаемые соседи (1,2дом), кто получил платежку за ноябрь, подскажите, в неё включена оплата за гарячую воду, но ведь горячей воды у нас нет?! может я чего не понимаю, или может так надо?