Позняки-3, Урловская, 23, 23а, 23б, 23в, стройплощадка 19 (Житлоинвест-УКБ)

Shapka

Shapka

11.12.2012 11:18:27

zam, щойно зайшла в хату, зараз вiдпишусь

Цитувати

Shapka

Shapka

11.12.2012 11:20:50

1 буд. Хочете мiняти сантехнiка - звертайтесь у ЖЕК. Головний iнженер каже, що сантехнiк хороший, скарг на нього не надходило.

Цитувати

Shapka

Shapka

11.12.2012 11:31:48

Нарада.
Сьогоднi на нарадi з 4 буд було 2 людей. З 3 буд - 6 чоловiк.
Кiлькiсть пiдписаних договорiв iз ЖЕКом:
3 буд - 24
4 буд - 36
Я коли почула такi цифри, була просто шокована мiзерною кiлькiстю.
Люди добрi, що ви робите? Навiщо Ви вкладали грошi в житло? Щоб воно в мороз обсипалось, потрiскалось i заросло цвiллю?
Технагляд пан Чурiй iз ухмилочкою запитав: I де ж вашi люди?
Люди, де ви? Пояснiть менi, будь ласка, де ви? Чому ви не пiдписуєте договори iз ЖЕКом? Я сьогоднi не мала що сказати нi головному iнженеру ЖЕКа Вадиму Миколайовичу, нi заст. директора ЖI-УКБ Лесику Миколi Iвановичу, нi директору компанiї-генпiдпядника Шнайдеру Юрiю Iвановичу(((
Ми 3 мiсяцi ходили на наради. Щовiвторка стояли на вулицi - в холод, вiтер, дощ. Ми всiляко намагались довести, що нам вкрай необхiдне це житло, по крихтам здобували iнформацiю. I коли лише вiд нас стало залежати, заселиться будинок чи нi - ми стали вiдвертим гальмом.
Менi дуже прикро. Опускаються руки - стiльки часу, зусиль, грошей, в кiнцi кiнцiв, було витрачено на те, щоб iнформувати всiх сусiдiв, обдзвонити, написати усiм, вiдповiсти на усi вашi питання. А результат такий нiкчемний...

Цитувати

Shapka

Shapka

11.12.2012 11:44:18

В четвер я iз заступником директора генпiдрядника їду в ЖЕК. Там беремо списки по пiдписаних договорах (на сьогоднi 19%) i їдемо в ЖI-УКБ. Там беремо списки отриманих актiв - по 4 буд таких уже є 50%. Треба якимось чином довести цей 31%, що завис мiж ЖI-УКБ i ЖЕКом, до ЖЕКа.
Звертаюсь до усiх, як це можна зробити? Дайте iдею, як зробити так, щоб люди пiдписували договори iз ЖЕКом?

Цитувати

zam

zam

11.12.2012 12:06:14

У меня просто нет слов....., ну как так? Ну к чему это все? Ну даже если решили отложить ремонты или там не знаю еще что, неужели квартплата за два месяца вас спасает? При чем тут все остальные. И что самое печальное, те, кто не подписывает договора, сюда и не заглядывает...
Я очень надеюсь, что мы все таки подпишем все это и получим ключи до НГ

Цитувати

Tuchyk

Tuchyk

11.12.2012 12:26:06

Чому так, всього на всього залишилося пiдписати договiр з ЖЕК, що мiшає людям це зробити. Я також покладаю надiї ближнiм часом розпочати ремонт.. А ми зможемо дiзнати № телефони жителiв якi ще не оформили, телефонувати просити.

Цитувати

U23Eugene

U23Eugene

11.12.2012 12:34:57

Pedro, то что Вы хотите обговорить уже обговорено, деньги надо сдавать

Цитувати

Shapka

Shapka

11.12.2012 12:57:11

4 буд.
Не маю часу написати - телефоннi дзвiнки непреривним потоком.
Шнайдер сказав таке: на цьому тижнi питання тепла має вирiшитись. Вода в системi є, можна починати опалення. Сьогоднi на будинку мав бути iнспектор по теплопостачанню (пiсля наради, але я його вже не чекала). Дасть Бог, усе пройде добре i договiр на тепло за цей тиждень пiдпишуть. В будинок тепло пустять.
Але...
Будинок опломбують. Без договору iз ЖЕКом нiхто не отримає ключi вiд квартири, вiд домофона, не отримає документи.
Будинок буде теплий - хто має оплачувати це тепло? Логiчно, що це ми. Тепло - це гарний стан вашої квартири, мiсць загального користування, це цiлi труби i тд. Пригрозили ще й борги нараховувати тим, хто вчасно не пiдпише договори iз ЖЕКом.
Виявляється, що є люди, яких не хвилює, що труби можуть розмерзнутись. Вони надiються на гарантiйне обслуговування будинку забудовником. Сьогоднi говорила про це iз генпiдрядником. Нiякого гарантiйного обслуговування, нiякого ремонту, який будинок потребуватиме у разi зимування без тепла, не буде. Можете i не розраховувати на це.

Цитувати

Shapka

Shapka

11.12.2012 13:00:58

Нараховувати квартплату почнуть вiд дати розпорядження про заселення будинку - не ранiше. Тобто по ЖЕКу йде документ про заселення будинку. Це означає, що з дати пiдписання документу (а не з дати, коли Ви подаєте документи в ЖЕК) будинок готовий до проживання: в ньому є тепло, вода i електроенергiя. Внизу сидить конс`єрж. Вiд будинку вивозиться смiття. Будинок придатний для проживання. Ви можете робити ремонти в своїх квартирах, жити в них i тд. Саме з цього часу ви починаєте платити по квитанцiям.

Цитувати

Shapka

Shapka

11.12.2012 13:37:17

Tuchyk: Чому так, всього на всього залишилося пiдписати договiр з ЖЕК, що мiшає людям це...

В четвер я накладу списки ЖЕКа (заключенi договори) i списки ЖI-УКБ (виданi акти). Буде видно, хто готовий уже йти в ЖЕК - на руках є всi необхiднi документи. Бо хто не отримав акт, у того попереду ще етап iз оформленням акту. Ще є з 20 квартир "соцiальних", то 10% - на жаль, їх поки викреслюємо iз потенцiйно швидких договорiв. Там все повiльно зовсiм.

До речi сьогоднi одна сусiдка сказала, що вчора її чоловiк пiдписував договiр iз ЖЕКом i чув, як бухгалтерi мiж собою перемовлялись, що по "В" будинку (тобто по 4) є вже пiдписаних 59 договорiв. Де правда, не знаю

Цитувати
<< 801 802 803 804 805 ... 1190
Архів