Позняки-3, Урловская, 23, 23а, 23б, 23в, стройплощадка 19 (Житлоинвест-УКБ)

gera

gera

22.12.2012 19:09:37

Я тоже был в 3 доме, охранник опломбировывал квартиры, вроде как для вручения жильцам. По стоякам радостно шуршит горячая вода, а у ключника до батареи нельзя коснуться такие горячие. На первом этаже уже повесили почтовые ящики. Также в доме носятся сантехники, идут какие-то наладочные работы. На прилегающей територии снег в отличии от 4 дома никто не убирает, зато на стоянке стоят автомобили соседних 21,21а,21б домов. Всем желаю на следующей неделе радостных новостей вместе с ключами.

Цитувати

nikey

nikey

22.12.2012 21:55:41

Дом №3 до 07-08.01.13 отключено электричество по стоякам, а дежурное горит просмотр квартир в будние дни возможен. Общался с замом Вектора с отоплением все нормально, а с электричеством такая проблема как и в 4 доме он сказал что работы по подключению можно вести при температуре не больше -7 я думаю электрики это знают, а с понедельника потепление так что думаю эта проблема должна решится её решения больше ждет 4 дом. И СНОВА ОН СКАЗАЛ ЗАКЛЮЧАЙТЕ ДОГОВОРА С ЖЕКОМ 70%. Спасибо всем кто пришел на планерку которая была во вторник благодаря этому количеству людей руководство поняло что нам не безразличная ситуация с нашим домом был заключен договор и включено отопление по стоякам.

Цитувати

tanushka23

tanushka23

23.12.2012 06:33:18

Прокуратура Днiпровського району м. Києва

Iванова Iвана Iвановича (можна
колективну заяву писати,
тодi потрiбно вказувати всi прiзвища.
Колективна заява задовольняється
скорiше)
що проживає (проживають) за адресою
м. Київ, вул. Урлiвська, 23а, кв.___(або
перелiк квартир)
тел.: (якщо заява колективна, пишиться
телефон уповноваженої особи
представляти колектив, але телефон
можна не вказувати)

З А Я В А

Я (ми), _____________ (ПIБ чи мешканцi житлового будинку), що проживають за адресою вул. Урлiвська, 23а, кв.___ (в разi написання вiд однiєї особи – квартира, в разi написання вiд колективу – перелiк квартир). Вiдповiдно до договору, укладеного мiж мною (нами) та обслуговуючою органiзацiєю КП «Житло-Сервiс» (далi «Виконавець») про надання послуг з утримання будинкiв i споруд та прибудинкових територiй, Виконавець зобов`язаний забезпечувати вчасно та вiдповiдної якостi надання послуг згiдно iз законодавством. Протягом початку опалювального сезону, а точнiше кажучи, з того часу як будинок, в якому я (ми) мешкаємо, почався опалюватись, послуга з опалення надається в не повному обсязi. Причина того є несправностi в опалювальнiй системi будинку (або iнша бiльш чiтков сформулювала причина).
Крiм того, згiдно з правил надання послуг з централiзованого опалення, постачання холодної та гарячої води i водовiдведення, затверджених постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 21 липня 2005 р. N 630 послуги з централiзованого опалення повиннi вiдповiдати нормативнiй температурi повiтря у примiщеннях квартири (будинку садибного типу) за умови їх утеплення споживачами та вжиття власником (балансоутримувачем) будинку та/або виконавцем заходiв до утеплення мiсць загального користування будинку. Згiдно вимог до якостi послуг з утримання будинкiв i споруд та прибудинкових територiй, затверджених розпорядженням КМДА вiд 09.03.2011 № 307 температура повiтря в житлових примiщеннях (за умови їх утеплення) повинна вiдповiдати дiючим нормам i правилам - 18° C (у нарiжних кiмнатах - 20° C). (Далi повинен йти опис температури в кiмнатах). Таким чином КП «Житло-Сервiс» не надає належним чином послуги з опалення квартир будинку, взятого на обслуговування.
На численнi телефоннi звернення працiвники, в тому числi й начальник КП «Житло-Сервiс», не реагують, чим проявляють свою бездiяльнiсть. (Тут потрiбно дописати, якщо були ще й письмовi звернення, а вони повиннi бути).
На основi вище викладеного, керуючись правилами надання послуг з централiзованого опалення, постачання холодної та гарячої води i водовiдведення та Закону України «Про житлово-комунальнi послуги» дiї КП «Житло-Сервiс» можна розцiнювати як шахрайство по вiдношенню до оплати та ненаданi послуги.

ПРОШУ (ПРОСИМО)

1. Прошу прийняти до розгляду мою (нашу заяву).
2. Вжити заходiв щодо неналежного виконання послуг з опалення та вiдповiдно до цього незаконного отримання коштiв за не наданi послуги.
3. Письмово повiдомити мене (нас) про мiри реагування на мою (нашу) заяву.

Цитувати

tanushka23

tanushka23

23.12.2012 06:37:10

До заяви додам, що дзвонити на деспечерську дуже необхiдно, щоб зафiксувати факт порушення правил обслуговування будинку.

Цитувати

alsic

alsic

23.12.2012 09:25:38

Спасибо за текст заявления. Таким образом думаю нам нужно написать колективное заявление на имя начальника ЖЕКа, сделать копию, а после этого написать колективное заявление в прокуратуру по предложенному шаблону.

Цитувати

Mishel

Mishel

23.12.2012 20:52:42

tanushka23: До заяви додам, що дзвонити на деспечерську дуже необхiдно, щоб зафiксувати факт...
Уважаемые соседи, 1 дом, может нам стоит тоже направить коллективное письмо в ЖЭК по поводу горячей воды, я разговаривала в начале недели с гл. инженером, он сказал, что заселен дом достаточно и что к концу недели будут пробовать запускать гвс, но как мы видим, все только обещания, будем молчать горячей воды не видать!

Цитувати

tanushka23

tanushka23

24.12.2012 07:58:14

alsic: Спасибо за текст заявления. Таким образом думаю нам нужно написать колективное заявление...

Да коллективное письмо обязательно нужно написать на ЖЕК и по поводу горячей воды вписать. Чем дольше будем молчать тем дольше не будет воды. В нашей стране без пинка, извиняюсь за грубость, ничего не делается. Нет в законодательстве таких нормативов по подаче горячей воды на квартири при 50-70% заключенных договором. Не имеют права ЖЕКи такие установки делать. Так что надо на это обратить их внимание. Ну постараюсь при наличае свободного времени написать это заявление в ЖЕК.

Цитувати

ксюшик

ксюшик

24.12.2012 08:01:55

2-й дом. Завтра, 25.12.2012г. в 10.00 снова будет комиссия по отоплению. Большая просьба ко всем, кто может присутствовать, пожалуйста, приходите. Надо надавить на Житло-сервис массой. Если мы не будем бороться за свои права иметь хорошее отопление, то так и будем жить в холоде. И еще, кто проживает в доме, зарегистрируйтесь у консьержей, чтобы мы видели общую картину для подключения горячей воды.

Цитувати

Krig

Krig

24.12.2012 08:33:16

2й дом. Сосеседи, мне надо поменять кран на стояке с холодной/горячей водой. К кому бежать/звонить, чтоб отключили на время воду в стояке?

Цитувати

Bermyd

Bermyd

24.12.2012 08:52:32

Можно позвонить диспетчеру ЖЭКа и заказать "услугу" у них.

Цитувати
<< 829 830 831 832 833 ... 1190
Архів