bezv
16.01.2013 11:16:28
3-й дом, кв.111
социальная
договора с жеком подписали
рука писать устала
professor
16.01.2013 11:41:49
Можете меня поздравить покупаю двушку и вынужден продать свою
Однокомнатную на 11этаже по адресу Урловская 23-г. Класная квартира 45кв. м., удобная, плюс лоджия 4кв. м, раздельный санузел. ВИД НА ДНЕПР. звоните 067-503-2007 Андрей.
Shapka
16.01.2013 13:33:26
4 буд
Сьогоднi їздила на будинок, говорила зi столяром Володимиром Андрiйовичем. Потiм поїхала в Епiцентр (сама на гром транспортi) i купила все, що столяр сказав:
10 листiв OSB плит - обшиваємо стiни i пiдлогу всiх лiфтiв, робимо iнфощит.
8 рейок монтажних по 2 метра
Саморiзи 2 видiв
Дюбель ударний для прикрiплення планок на сходи
Вартiсть матерiалiв - 1111,23 грн
Доставка i завантаження+розвантаження 160 грн
Разом 1271,23 грн
Привезла з дому шматок звичайного паласу пiд вхiднi дверi. Правда, двiрничка порiзала його на дрiбненькi клаптики - конс`єржам, на вхiднi дверi(( Але хоч так - щоб менше несли бруд коридором.
На сьогоднi працює лише один вантажний лiфт, сама переконалась цього надзвичайно мало. Завантажити/розвантажити займає багато часу. Сьогоднi говорила iз ЖЕКом. Завтра обшиваємо лiфти, запускають в роботу один пасажирський точно, а, можливо, i обидва.
Завтра вирiшиться питання про ключi вiд теплолiчильникiв - коли i хто нам їх вiддасть.
Пiдписала акт про роботу двiрника+прибиральника (треба пiдписи мешканцiв будинку). Усi роботи, окрiм вологого прибирання, виконувалось. Щодо вологого прибиральниця просила вiдстрочити цей мiсяць - вона пiдмiтає, але не миє поки - активнi ремонтнi роботи, вологе прибирання поки не має сенсу. Обiцяє все вимити.
У нас на цiй посадi жiночка Галина Миколаївна. Як на мене, чудова привiтна i старанна жiночка. Вона одна на наш будинок - тобто iншi будинки вона не прибирає. Сама з Херсонської областi, жити не має де. Живе поки у нас в примiщеннi, де запланований смiттєзбiрник. Просить якось вирiшити питання iз забезпечення житлом у нашому будинку Чесно, я не знайшлась що вiдповiсти. Менi її шкода, я розумiю, що винайняти житло на її зарплату вона не зможе. ЖЕК обiцфя їй кiмнату на тех поверсi нашого будинку - збирались провести туди воду, повiсити лiчильник електроенергiї. Поки це питання зависло. Ми будемо якимось чином втручатись? Якщо так, то що робити?
zam
16.01.2013 14:25:37
Добрый день.
Резинки уже прибили, правда на битую плитку. Лично я не против того, что у нас будет жить дворник. Думаю в будущем данное помещение пригодится для ОСББ
Shapka
16.01.2013 15:08:07
zam, да, обсуждали битую плитку - но сейчас никто ее менять не будет, типа, зима, мороз. Потом можно открутить планку, поменять плитку и поставить планку обратно.
ИннаиАндрей
16.01.2013 15:35:16
Алена_К:
В день заселення ми пiдiйшли до Шнайдера Ю.I. i спитали чи нам iнвесторам 70/30...
Алена, спасибо за детальный ответ.
crazy_profesor
16.01.2013 21:04:41
Женщина дворник - это не мужик:) Тоесть бутылок из под водки быть не должно. Лично я не против, пускай живёт, жалко же человека
gera
17.01.2013 06:58:44
Уважаемые соседи-автомобилевладельцы, не оставляйте в своих конях ни единой ценной вещи, не приманивайте в наши края наркоманов, уже не пугает их даже дневное время!
Непроизносимый
17.01.2013 07:05:34
Shapka: 4 буд
Сьогоднi їздила на будинок, говорила зi столяром Володимиром Андрiйовичем....
Вчера сдал консьержке деньги, был вторым в списке ))
zam
17.01.2013 07:30:02
4ый дом.
Я приношу извинения тем, кому смс приходили неоднократно, я делал рассылку таким образом, чтобы Вы получали 1 смс, сейчас буду разбираться с оператором.