ValikRom
23.01.2013 09:08:24
В Киевенерго у меня докумены без регистрации не приняли( сказали что без регистрации свидетельство не действительно и они не имеют право подписывать договор, хотя я слышал что и без нее с многими заключали договора
Shapka
23.01.2013 11:53:00
4 буд
Ключi вiд теплолiчильника з 2 по 10 поверхи - сьогоднi о 15 год Вадим Миколайович (гол. iнженер нашого вiддiлення) принесе конс`єржам. Можна взяти, зняти показники, зробити дублiкат i ключ повернути конс`єржам назад.
Вищi поверхи - ключi поки не розiбранi ЖЕКом. Вони знаходяться у того ж Вадима Миколайовича. Їх можна взяти у нього сьогоднi в примiшеннi ЖЕКа пiд розписку. Пiзнiше (точний день i час невiдомий) їх так само принесуть i залишать у конс`єржiв.
Теплолiчильник Ваш знаходиться поверхом нижче вiд Вашої квартири за великими червоними дверима.
Якщо у Вас є претензiї щодо мiсць загального користування (не працює освiтлення, зламались дверi тощо), запишiть їх у конс`єржа на окремий аркуш паперу. Будемо подавати цi зауваження в ЖЕК для усунення.
Нашi будiвельники на будинку до 1 лютого, потiм їх знiмають з об`єкта. Хто планував скористатись їхнiми послугами (електрики, сантехнiки, столяр, пiдсобнi робочi i тд), поспiшiть.
Тариф на послуги з утримання будинкiв i споруд та прибудинкової територiї, зi слiв Вадима Миколайовича, уже затвердили - тi ж самi 4,17, якi i були оголошенi при заселеннi.
Тут поки порожньо http://www.municipal.kiev.ua:8080/municipal/
Сьогоднi знову ж таки говорила iз двiрничкою Галиною Миколаївною. Вона сказала, що в нормальних будинках двiрникам дають квартири. Вона перевозить iз Херсона свого чоловiка - вiн буде двiрником в 3 будинку. Правда, ще 2 днi тому вона казала, що жити нема де, оплата дуже низька i тд. Видно, не все так погано, якщо i чоловiк приїде) Вони хочуть просити в якостi житла колясочну в 3 буд (у нас такого примiщення не передбачено планом). Мовляв, такий варiант їх влаштує - у них будуть примiщення в обох будинках. Хоча, уже можна було i кiмнату зняти десь, бо 2 зарплати - то не одна. Галя проситься ще взяти її конс`єржем.
Я вирiшила за найкраще - не втручатись у її життя: то її вибiр - приїхати в Київ, бути двiрником. Допомогти їй ми не в змозi - поселити її на горищi, а потiм, не дай Бог що, ще не зможемо її витурити звiдти. Обiцяти, що допоможемо, так само ми не можемо, бо маю величезний сумнiв, що ми, дiйсно, хочемо i можемо їй допомагати. Поживемо - побачимо, як то кажуть.
thunder_tos
23.01.2013 12:16:46
3 дом.
Всем соседям добрый день. Увидел данную тему, сразу решил зарегистрироваться :)
Только что вот позвонили с площдки нашего дома и сказали, что сегодня устанавливают счётчики воды и будут подключать отопление на этой неделе. Также было сказано, что можно заключать договора без Свидетельства.
Ребят, извините за, может быть повторный вопрос, много сообщений в теме, не успел всё перечитать, кто нибудь забирал уже свидетельство? мне сказали иметь при себе корешок из жека. Это имелось в виду после заключения договора, берёшь документы и идёшь забирать Свидетельство, правильно я понял?
Shapka
23.01.2013 12:18:38
ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!
Головне управлiння юстицiї у м. Києвi iнформує, що для зручностi громадян Дарницького, Днiпровського, Деснянського районiв додатково вiдкрито вiддiлення реєстрацiйної служби з прийому заяв щодо державної реєстрацiї речових прав на нерухоме майно по проспекту Бажана, 7-є (лiвобережна частина мiста Києва, станцiя метро„Харкiвська”) та громадян Подiльського i Оболонського районiв по вул. Верхнiй Вал, 32 (центральна частина мiста Києва, станцiя метро „Контрактова площа”)
Режим роботи вiддiлень:
з понедiлка (крiм другого понедiлка мiсяця) по четвер – з 9.00 до 18.00
п’ятниця – з 9.00 до 16.45
другий понедiлок мiсяця – з 9.00 до 20.00
перша субота мiсяця – з 9.00 до 16.00
перерва на обiд – з 13.00 до 13.45
Крiм того у вищезазначеному режимi продовжує працювати Реєстрацiйна служба Головного управлiння юстицiї за основною адресою: пр. Повiтрофлотський, 76-г
Телефон „гарячої лiнiї” (044) 521- 95-20 працює щоденно.
http://justicekyiv.gov.ua/
3 буд.
Сьогоднi ЖЕК пiдтвердив, що на 1 лютого - день вiдкриття Вашого будинку, мовляв, роботи повно)) Дуже рада за вас, ви - молодцi!
homo_sapiens
23.01.2013 12:27:56
thunder_tos: 3 дом.
Всем соседям добрый день. Увидел данную тему, сразу решил зарегистрироваться...
Свидетельство забрали и уже отдали на регистрацию. Чтоб его получить нужно в ЖЭКе подписать все договора и получить свидетельствующую об этом маленькую бумажечку (они ее называют "корешок" или, внимание - "полосочка"!).
thunder_tos
23.01.2013 12:30:19
Спасибо большое за информацию.
homo_sapiens
23.01.2013 12:35:09
Shapka: 4 буд
Ключi вiд теплолiчильника з 2 по 10 поверхи - сьогоднi о 15 год Вадим Миколайович...
3 дом: Лично я резко против того, чтобы какой-то дворник из Херсона жил у нас в колясочной.
Shapka
23.01.2013 12:50:15
homo_sapiens,
Я и не призываю Вас туда селить дворников, я просто рассказываю, что знаю)) Теперь Вы будете готовы к тому, что кто-то хочет жить в колясочной. Против - не селите каких-то дворников в колясочную) Я и сама вот против теперь, наверное)
4 буд
Ще по пожежнiй сигналiзацiї - все зi слiв представника обслуговуючої органiзацiї.
В кожнiй квартирi є протипожежнi штучки на стелi. Ключниця видавала кожному на руки такi "корзиночки" пластмасовi, що повиннi висiти в кожнiй кiмнатi. Їх можна чiпляти на стелю, можна не чiпляти. Це вирiшує власник кожної оселi самостiйно. В разi пожежi цi штучки будуть подавати звуковий сигнал, який почуєте лише Ви, будучи в квартирi. Якщо Ви не чiплятимете їх, то просто десь збережiть. При продажу квартири, згiдно плану БТI, вони повиннi бути - на стелi чи просто в мiшечку. Якщо їх на той час загубите, то можна купити в Епiцентрi (вартiсть 1 шт 5-8 доларiв).
А от тi штучки, що висять в коридорi - то загальнобудинкова протипожежна сигналiзацiя. Її знiмати не можна - за це штраф. Знявши її, Ви порушуєте загальну мережу. Щоб не було проблем iз цим, не знiмайте датчики у Вашому коридорi. Всi питання щодо цього можна вирiшити, взявши тел вiдповiдальної особи у конс`єржiв.
homo_sapiens
23.01.2013 13:08:05
homo_sapiens:
3 дом: Лично я резко против того, чтобы какой-то дворник из Херсона жил у нас...
Да я понимаю, просто высказал свое мнение. Я считаю, что раз уж посчастливилось иметь подобное помещение, то грех не использовать его по назначению, для хранения колясок/велосипедов. Естественно оборудовав и обезопасив его.
Я конечно искренне сочувствую жилищным проблемам дворников, но я так же сочувствую и проблемам детей в Демократической Республике Конго и переживаю за милых котят которых едят в провинции Гуандун в Китае, но я совершенно не хочу, чтобы подобные проблемы решали за мой (и моих соседей) счет. Особенно не посоветовавшись со мной.
Цветик
23.01.2013 13:13:19
Понятно желание всех украинских граждан жить в Киеве. А мы, давайте, в Нью-Йорк рванем...