Neklans
25.01.2013 10:36:05
Hollywood: Annita2012
У нас квартира по программе. Там уже стояли радиаторы отопления с белыми...
Что бы отрегулировать отопление нужно: Снять пластмассовою галушку на батарее под ней будет регулятор с насечками(1,2,3,4,5,6,7), потянуть вбок и тогда только крутить регулятор. Так во всяком случае регулируется батареи(отопление) в первом доме....
volodk
25.01.2013 11:41:13
Гос. реестратор на Верхнем валу 32 сказал, что с сегодняшнего дня они принимают заявы только от оболонского и подольского районов - но меня пропустили... так, что перед вититом лучше перезвонить и уточнить
Няша
25.01.2013 11:50:53
Shapka: 4 буд
Ключi вiд теплолiчильника з 2 по 10 поверхи - сьогоднi о 15 год Вадим Миколайович...
4 дом.
Как же она может быть и дворником и консьержкой? Так не бывает. Либо у нас не будет дворника, либо консьержки, а это очень плохо.
Непроизносимый
25.01.2013 12:02:42
volodk: Гос. реестратор на Верхнем валу 32 сказал, что с сегодняшнего дня они принимают заявы...
А я вчера там успел сдать, только хотел расскзать тут, как было, но увидел ваше сообщение.
Shapka
25.01.2013 12:18:40
4 буд
Кв. 97,98 - у Вас нема замка на щитовiй теплолiчильника! Термiново поставте, якщо Вам важливi самi лiчильники.
Звернiть увагу при закриваннi теплощитка - там є 2 шпiнгалети. Закривайте обидва. Бо при закриваннi одного, нижнього, виходить ненадiйно. Кажуть, що при бажаннi можна виламати замок. А при 2 шпiнгалетах - не виламають.
Закликаю всiх бережливо ставитись до теплощиткiв i самих теплолiчильникiв. Вони допоможуть нам зекономити грошi.
Для регулювання тепла - на батареях зверху збоку є терморегулятори вiд забудовника. Такi круглi бiлi пимпочки. Ними можна щось там прикрутити, вони вiдкривають подачу або закривають подачу гарячої води. Краще їх замiнити - купити в Епiцентрi терморегулятори 5-ступiнчатi, такими можна реально вiдрегулювати, а не просто вiдкрити-закрити. Ще є регулятор там, де теплолiчильник - це загальний на квартиру. Як мати справу iз ним, розпитаюсь у сантехнiка Миколи Iвановича. Уже декiлька днiв не можу застати його на будинку(
В зошитi, де ми записуємо показники теплолiчильника, є початковi данi. Але невiдомо, коли вони їх знiмали - цi данi. Є пiдозра, що зараз нам нарахують за тепло не за той час, коли буд заселений, а вiд самого початку - коли його почали опалювати i нам гарно розказували, що витрати за це несе Лесик iз Шнайдером. По всiм правилам пломбувати лiчильники i знiмати показники повиннi при нас. Мав бути акт опломбування. ЖЕК це зробив самостiйно i нiхто з нас не бачив, якi ж тi показники були насправдi. Хто буде в ЖЕКу найближчим часом, розпитайте, будь ласка, про це i напишiть нам усiм або повiдомте менi по тел 050-670-одиниця-670.
Annita2012, Щодо двiрника - вона немолода, має сина 30 рокiв, онука 3 рокiв, чоловiка. Так, менi її було шкода в першi днi, коли ми з нею познайомились. Видавалась позитивною людиною. Але жалiлась на все на свiтi: холодно, жити нема де, зарплата мала, роботи багато, робота важка.
Я її бачу щодня вже 2 тижнi. I всi цi днi вона ходить мало не по п`ятам i постiйно жалiється на все. Проситься взяти її конс`єржем. А сьогоднi кажуть їй: Весь двiр обледенiлий, треба щось робити. Вона ж вiдповiдає: Ви його (лiд) бачите, а я не бачу! - Хiбо то нормально?
Я сьогоднi говорила за неї в ЖЕКу. Виявилось, що зарплата у неї зовсiм не така, як вона менi говорила. I що житло вона в ЖЕКу не просила спочатку (а менi розповiдала, що пiшла в двiрники лише тому, що пообiцяли житло). I багато таких всяких дрiбниць. Найбiльше не люблю брехнi. А двiрничка по дрiбницях понарозказувала казок. I така вона "попрошайка" - дайте те, дайте друге, дайте десяте (все таким "попрошайницьким" голосом).
Якось все має бути в мiру. Отим своїм ниттям i неправдою своєю просто вiдвернула мене вiд себе. А спочатку я їй щиро спiвчувала. Зараз же - я проти того, щоб пускати її на тех. поверх для проживання. Матерiально вона взмозi винайняти собi кiмнату або куток.
Hollywood
25.01.2013 12:22:40
А як ПIБ двiрника????к
Shapka
25.01.2013 12:44:54
Няша:
4 дом.
Как же она может быть и дворником и консьержкой? Так не бывает. Либо...
Нi-нi, брати її конс`єржем не бачу нiякого резону. Вона працює прибиральницею i двiрником. Нехай добре робить цю свою роботу. Вона й так плачеться, що роботи багато. Куди ж їй ще конс`єржем!
Та й теперишнi конс`єржки не пустять її. Зараз там у них є скритий конфлiкт, бо двiрничка жалiється на Валю (конс`єржку-татарку), явно намагається пiдсидiти її. Ну, тобто такi маленькi войнушки там у них))
Побачимо. У нас є ще мiсяць часу, щоб оцiнити роботу конс`єржiв - хто нам треба, хто нi.
Уже зараз можу сказати, що менi подобаються Олександра Семенiвна i Тетяна Вячеславiвна. Їх можна смiливо залишати. Валентина Валентинiвна - поки не дуже враження вiд її роботи. А Надiю (не знаю по батьковi) бачила лише 1 раз, вражень нiяких.
Hollywood, а от ПIБ двiрника я i не знаю(( Знаю лише, що Галина Миколаївнi.
kr_oleg
25.01.2013 13:28:50
как решаете вопрос с телевидением? есть варианты?
Shapka
25.01.2013 13:32:32
kr_oleg, Ви з якого буд? Кого питаєте? На початку повiдомлення вказуйте, будь ласка, до кого звертаєтесь)
В 4 буд iз ТВ, iнтернетом все добре. Фрi-нет i телесистеми Укр мають пiдписанi договори iз ЖЕКом. Сьогоднi електрики ще раз перевiрили щитовi, щоб ТВ зайшло без проблем. Все нормально там.
Annita2012
25.01.2013 14:28:50
isergio - Вы получали платежки уже по показаниям своего сч. отопления? Если да - то напишите сколько насчитали. Мы получим такую в феврале за январь 1 раз - до этого насчитывалось хоть и был свой счетчик (дом № 2) по жилому метражу квартиры (умножаем жилой метраж на 5,66 грн. за метр квадратный) - так было за декабрь. У Вас В 1 доме топят в общих коридорах где квартиры?